Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
no moji segru to pichani trapilo cely tehu nic moc
musis to vydrzet jako ja hlavu je to peklo, ale co s tim jinyho kdyz nic moc nepomaha nebo nemuzem…
Sarisek1 píše:
Lolik: diky moczitra si pro nej skocim a budu mazat!!! Niki: chlapi by to nevydrzeli vis to by zadny deti nebyly
Sranda je v tom, že kdyby byli těhotné i chlapy, tak by to nám ženským možná i vadilo ![]()
NIKA:jeje to spete orgasmus je pry pro to dobry ze se to hezky pripravuje tim
no a v kolik tam zitra jdes??? koukej dat vedet! a bydlite spolu s pritelem?
Sarisek1 píše:
no moji segru to pichani trapilo cely tehu nic mocmusis to vydrzet jako ja hlavu je to peklo, ale co s tim jinyho kdyz nic moc nepomaha nebo nemuzem…
aha, tak mě to už davno přešlo, to pichání…teď se tas objevilo něco jiného, ale hlavně, aby pak byl zdravej mimísek ![]()
nooo už vidim jak by všichni simulovali =D museli by pořád ležet, všechno by jsme jim museli nosit =D no chlapy =D holky jdu, tak zítra papa =)
Anonymní píše:
Sarisek1: no to máš pravdu =D srábotky =D ach jo já chci aby to zítra bylo fajn =( už jsme stim tak otravná asi co…ale ste jediný kde si můžu postěžovat…přítel už jsi zvykl a říká mi mamčo =D už se i těší =) tak doufám že to bude fakt ok =) a ještě mi řekl: to jsem se fakt musel asmát…prý: ,, To ted spolu nebudeme moct spát co? aby jsme tomu prckovi neublížili" =D a jak to říkal vážně…bylo to roztomilé =)
To prckovi rozhodně neublíží
přeci když je dobře mamince, tak i mimču v bříšku ![]()
Anonymní píše:
nooo už vidim jak by všichni simulovali =D museli by pořád ležet, všechno by jsme jim museli nosit =D no chlapy =D holky jdu, tak zítra papa =)
To jo, to by oni otravovali nás ještě víc než my je
tak radší my budeme otravovat chlapy ![]()
jo jen at nam posluhujou.. ja jdu taky hajnout si hezky vecer a zitra
dobrouuuu holciny ![]()
ahojky holky, tak mi doktorka řekla, že to vypadá na těhotenství, že je tam malinká těka, ale vzla mi krev a zítra po desátý hodině bych si měla zavolat na výsledky..tak uvidíme…že podle toho jaký budou hodnoty se uvidí jestli je to mimoděl. nebo normál…tak uvidíme…moc mě neuklidnila…dala mi nějaké prášky, vitaminy bo co to je a tak… jinak by to měl být tak 5týden
no to jo to bude ctvrty nebo paty tyden
to bude dobry uvidis hlavne se moc nestresuj a bud v poho!!! co ti dala za vitaminy?
ahojky
Niko19, to bude dobrý, nestresuj se tak.
Jak se máš ty Sarisku, co migréna?
ahoooooj
uz je to ok
ale predctava, ze prijde v tydnu zase chjo
jsem to zaspala..
uz tady nebyla dlouho NIKA21 heeeeej ozvi se
holky jdu kuchtit stavim se odpo ![]()
No jo, někam se všichni zase schovaly
holky, já jsem si objednala hezkou pletenou čepičku a ponožtičky pro mimíska
na Fleru, mají tam spoustu pěkných věciček ![]()