Těhulky 18-23

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3140
21.2.11 21:47
Nitolta píše:
ahoj holky, tak zítra o5 držte palečky kolem 10…budu volat na výsledky, tak doufám že to dobře dopadne…už to ví i tatka aten se jen smál a hned to jel říct babičce a dědovi…a ty brečeli štětsím, že lepší zprávu si přát nemohli =) tak doufám že to bude ok když už je natěšená celá rodina =) a už kašlu na anonym =D

Všechno bude dobrý, držíme ti palečky :palec: a vidíš, jak všichni mají radost a těší se na nového človíčka :-D to je nejdůležitější :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
22.2.11 09:07
Nitolta píše:
ahoj holky, tak zítra o5 držte palečky kolem 10…budu volat na výsledky, tak doufám že to dobře dopadne…už to ví i tatka aten se jen smál a hned to jel říct babičce a dědovi…a ty brečeli štětsím, že lepší zprávu si přát nemohli =) tak doufám že to bude ok když už je natěšená celá rodina =) a už kašlu na anonym =D

Jééé to je krásný :-D Držíme všichni palce

• Citovat
  • Upravit
9219
22.2.11 09:18

ahoooj holky!! tak pak napis Niki, jak ti to dopadlo..Vidis, ze jsou vsichni radi.. To u nas to vedela jen moje segra a pritel vsem jsme to pak rekli, kdyz jsem byla ve 13tydnu..A co dnes robite devcata?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
22.2.11 09:57

ahojky, tak tam jdu volat…uuuf a děkuji =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
22.2.11 09:59

Ahojky :-D my dnes jdeme na 3 D, ale až odpoledne, poveze mi tam tchán, tak jsem ráda, že nemusím metrem a pak tramvají :lol: a co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
22.2.11 10:03

tak už to mám za sebou…je to prý to počínající těhotenství, takže se sstále ještě nemůže vyloučit to mimoděl., ale pokud mě prý nějak nezlobí bříško tak by to mělo být v pořádku, nic méně v pondělí jdu znova na krev =( ty jooo holky je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
22.2.11 10:04

lolik: ty se maaaas ja se snad nikdy nedockam :cry: :cry: ja mam dnes nejaky divny pocity uz bych mimi nejradeji videla asi si zajdu v tydnu na kontrolni UZ do nemocnice jestli je vse ok!! Tak niki jak???????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
22.2.11 10:06

ty jo to musis byt nejak brzy tedy, kdyz se to nepozna.. to nejdes ani na ultrazvuk pristi tyden??jen na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
22.2.11 10:14

no říkala tak 4-5 týden…to na ultrazvuk asi taky půjdu…nevim nevim..příjde mi to nějaký divný..to by už mělo být poznat ne? jako na ult. byla taková malinká těčka, to říkala že by mohlo být ono…a ted mi ještě řekne tohle…no každopádně těhu jsem, a ted si mě bude hlídat kdyby to bylo mimoděl. a to už by taky mělo být poznat ne? přemýšlím o změně doktorky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
22.2.11 10:19

Tak to bohužel neporadím… mě ta moje Dr. schválně objednávala až za týden, co jsem jí volala, že mám 2 týdny zpoždění MS… a ještě i říkala, že mě neobjedná hned, ale až ze týden, aby bylo na UZ už něco vidět :nevim: to jsem byla na první kontrole už 7+5, takže ani si mě nezvala na odběr krve, jen se ptala, jestli mi vyšel pozitivní test :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
22.2.11 10:24

jako doktorka by zdrejme mela poznat na UZ jestli se plodove vejce dobre uhnizdilo nevim jestli takhle brzo ale mela..mimodelozni je, ze v dutine delozni nejde nalezt plodove vejce a taky by ti hodnota Hcg stoupala pomalu, tak si udelej test jestli ti carka sili… a hlavne, kdyby jsi pocitovala silny bolesti v podbrisku nebo zacala krvacet, tak uhanej k dr..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
22.2.11 10:25

mas jeste ten test pozitivni??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
22.2.11 10:34

ok mám tu ještě jeden testík, tak to zkusim…no já si myslim že by to měla vidět, akorád mi řekla že mám zvětšenou dělohu, a ukazovala mi nějakou sliznici a tu tečku, že by to mohlo být ono…no tak já nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
22.2.11 10:36

no, kdyz jsi tehotna, tak je zvetsena sliznice ta je nejaka pitoma ta doktorka :mrgreen: ja nechci prave delat chytrou, kdyz jsem to takhle ze zacatku nezazila.. a mas schovanej ten test pred tim vyot je oba a dej je sem kouknem na ne s holkama udelej si ho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
22.2.11 10:37

ja jdu red nakoupit a zaplatit poplatky nejaky tak budu reagovat pozdeji… zkus si zadat na netu mimodelozni tehotenstvi a vycti tam neco jak se to pozna atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí