Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Sarisek1 píše:
jo mam za to, ze jourco je vse v poho no musime pockat, co napise…
zatim se me nic neobjevilo..
To je divný, teď jsem to zkusila podruhé, a balo napsano „Uživateli Sarisek1 byla zaslána žádost o přidání do přátel“ tak nevím jak to tedy funguje… ![]()
ach jo já jsem z tý doktorky nějaká rozladěná…tak když mám zvětšenou dělohu i tu sliznici nebo co…a viděla tam nějakou tečku, dokonce i já jí viděla, tak je to snad jasný ne? to nemůže být ani mimoděl. to by se mi nezvětšila ta děloha a tak ne? jinak příznak mimoděl. co všude píšou, mi přídjou úplně stejné jako u normál, akorád že u mimoděl můžeš špinit nebo tak něco…ach jooo to je dilema…
ja s tim kocko s timhle opravdu skusenost nemam je to urco vse ok netrap se s tim a nedumej nad tim..Kdyby nebylo neco v poradku urcite se to projevi spinenim nebo krvacenim ty to mas ok!!!
kdyz ti nebude vyhovovat ta tvoje doktorka zmen ji musis vedet ty.. Ja opravdu nevim presne jak to je.. holky loucim se s vami jedu pres noc k nasim budu tady az zitra mejte se krasne a ty se s tim Niki netrap vse je dobre
paaaa ![]()
Sarisku, užíj si to
a zitra se nám ozvi ![]()
Nitolto, radší nic nečti a netrap se s tím zbytečně, stres a trapení určitě pro mimi prospěšné nějsou ![]()
ozvu hned jak prijedu
presne tak radeji si nic necti urco je vse v poradku a ty se raduj
ahojky ![]()
Ahoj holky, tak jsem byla na 3D a jsem moc ráda, že jsem tam nakonec šla
obličejíček byl hezký vidět, mimi zívalo, hybalo prstíkama a nožičky měl až u čela
a važí už 1026 g, to teda vyrostl ![]()
Ahojky holky ![]()
Hospitalizace se přesunula až na tenhle pátek a to pouze až mi udělají všechny vyšetření aby věděli čeho se chytnout.Tlak jsem měla neuvěřitelnej 171/88 a po přeměření 168/85.Dostala jsem prášky a v pondělí jsem šla na KO na přeměření.Tlak už byl nižší ale jak Dr. pravil v pátek mi udělají všelijaký vyšetření a podle toho se uvidí.Každopádně hospitalizace mě asi nemine.Mám určenej klidovej režim nic nedělat pouze odpočívat.Jinak Mimoušek už je hlavičkou dolů ale nedělali mi UTZ takže nevím ani výšku ani váhu.V pátek pokud si mě tam neenchají se sem dojdu kuknouit a povím Vám jak jsme na tom.Tak si užívejte těhu líp než já a mějte se já se tu zase ukážu
![]()
ahojky holky tak jak se máte? =) já fájn =) když zrovna nemyslím na to, že by to mohlo být to mimo. a tak…ach jooo…no jinak celá rodinka už se těší =D nečekala jsem takovéhle reakce…naše mamka se s tim všude chlubí…já to ještě nikomu říce nechtěla, kvůli tomu jak mě dr. pořád straší..no fakt drbna… =D a přítelova mamka ta to taky troubí…no nezabili by jste je? =D
ahoooooooh zlaticka
lolik:to je naaaadhera to je uplne bozsky ja to chci taky
Nitolta:no to bych je zabila jeste, kdyz to neni po trech mesicich no jo no co nadelas
Wejinka:drzim palecky, at to dopadne ok tlak mas opravdu velkej na to. ze jsi brala leky.. Cikytka: ty jo ja vubec nevim co s ni je vubec se tady neobjevila snad je v poradku je to divny my uz jsme to s holkama koumali i tebe, kde vezis ![]()
Ahojky ![]()
Taky mě napadlo, že se Nika dlouho neukázala, třeba nemůže ![]()
Nitolta: to je fajn
tak hlavně aby bylo vše v pořádku, jen to moc neuspěchejte - no mě se to kecá co? já která si kupovala těhu kalhoty v 7. týdnu ![]()
Lolik: moc hezké ![]()
Jinak dnes jsme byli na prvním monitoru (takové ty pásy) a bylo to celkem ok… malej bouchal jak o život ![]()
jeee tak jsi ho aspon slysela
jo treba nemuze urcite jinak by se ozvala nebo treba mela jen pocitac v praci mela jit marodit uz..
Ahoj holky ![]()
Wejinko, s tím tlakem to máš blbý, tak musíš opravdu hodně odpočívat a ležet… hlavně ať je vše v pořádku
Nitolto tak ale je hezký, že mají radost
ono jako se říká, že je lepší nikomu nic neříkat aspoň do konce 12.tt a bla bla, ale kašli na to
vše bude naprosto v pořádku ![]()
Sarisku, určitě na 3D se pak objednej, je to fakt hezký zážitek ![]()
Lumu, to je hezký, hlavně že je mimi ok
a ty už chodíš na kontroly do porodnice?
to se normalne objednava do nemocnice??? objednam urcite
coz to ja nechtela aby to kazdy vedel vlastne to nevedeli do 13tt ani nasi jen segra s pritelem ![]()
já jsem to oznámila v 9 týdnu všem, ono v podstatě nemáš jistotu celé těhotenství, ale tohle jsem nějak neřešila, jinak bych si těhu vůbec neužila… zkrátka vždy se může něco pos…t ![]()
Loliku ještě nechodím, první kontrolu v porodce máme 8. 3. a to už budem 36 týden… ten můj doktor posílá od 34. týdne, dělá se to u něj v ordinaci, má tři po Praze tak jsem musela na Zahradní město jinak jezdím do Vinoře ![]()