Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
to jsou kreteni vidi ze jsi tehotna urco si jela ok a neda ti to.. tady u nas ve Strakonicich tak taky jezdi komisar a ten to neda ani na potreti nikomu takovej smejd to je vzdy se primlouva ten, co je uci takze taky des bes..tak snad se brzo dovis ten termin..
No poprvé to byla asi moje blbost, ale podruhé jsem jela v pohodě, akorat jsem si nevšimla značky, že levý průh je jenom na odbočení a odbočila jsem doleva, ale komisář přeci když mlčí, tak chce jet rovně
a kvůli tomu mě vyhodil a ještě řekl, že se mu nezdalo, že bych moc sledovala značky
ten první vyhodil 6 lidí z 8, ten druhý přede mnou vyhodil 3 ze 4, pak mě, pak už nevím
Sarisek: no psolední MS byla 15.1. takže tak…a penízky? mnooo přítel vidělává tak 15-20 000, takže by mělo jít..v dubnu mi příjde spoření, a jelikož jsme po velikém úrazu, tak mi příjde ještě trvalý,pojistka a tka takže bych měla mít až 200 000Kč tak snad…a přítel taky něco ještě bude mít…takže snad to půjde =)
Anonymni:tak to je ok, tak si to setrete a nakupujte s rozumem
tak dej vedet v pondeli v kolikatem jsi jestli ma uz srdicko atak.. ![]()
noo jsem na to zvědavá, mamka už to ví,samozřejmě jisté to bude až v pondělí, tak uvidíme…ale už to ví i její ségra a ta má ještě prý obleení do 3LET tak že mi to dá kdyby teda jo =D no já se z ní zbláznim, už mám hned lepší náladu že je na to připravaná tak nák =)uf =) a jo jo dám vědět jestli opravdu jsem =)
to je dobre, ze takhle vasi zareagovali tak drzim pesti a dej zitra vedet ![]()
jo jo určo dám =) ale mám strach, když už jsou s tim skoro všichni smířený, tak aby to nebylo třeba mimoděl. nebo cysta na vaječníku..jsem četla že to taky může být…mám pěkný depky =(
no snad ano =) jo a holky jak to máte ted, ste na pracáku a máte nemocenskou nebo jak to funguje?
tak ja mam 2 roky odpracovano, takze jsem na nemocenske a vyplaci me socialka. Ty mas odpracovany rok??
Ahojky…
Nika 19 gratulace
budem držet palce aby to bylo vše ok
já jelikož jsem studentka jsem vedená na pracáku, příjem nemám no a od porodu budu žádat rovnou o rodičovský příspěvek…
Konečně jsem se na chvíli utrhla
budu tu nejspíš zase zítra ![]()