Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jo, tak uz to holky chapu tech dni mam odpracovano i vic byla jsem na socialce a tam mi to spocitali, pracovala jsem brzo.. tak to ja LUMU zeptam maminy, jak maji ty platy a spocitas mi to…ANONYMNI: jak to u tebe vypada? byla jsi uz u doktora nebo teprve pujdes?? Nika21: ja mam depky tez z toho si nic nedelej
no ja chci deticky dve ![]()
ja na paleni zahy cucam to rennie to muzou tehotny..maji mentolovy a ovocny me to pomaha ![]()
Sarisek1 píše:
ja na paleni zahy cucam to rennie to muzou tehotny..maji mentolovy a ovocny me to pomaha
jo to je dobré já mam ty ovocné, ale teď už mi to skoro nepálí
Prďte na depky
jednou jste to dítě chtěli tak se to zvládnout musí!!! ![]()
me to zacne palit, kdyz mam hlad
proste depky obcas me je treba divne jsem smutna premyslim o blbovinach stresuju se ani nevim cim a pak je to zase dobry ![]()
Sarisek1 píše:
to jo to nerikam, ze je kvuli diteti, ale tema hormonama..
no já měla spíš vždy strach z porodu, jestli se dokážu postarat atd. tak jsem si řekla, že to prostě zvládnou musím
no holka to ja mam takovy myslenky tez
ale nic jineho nam nezbyva nez to zvladnout ![]()
holky, to určitě zvladneme, zvladaly to miliony žen před nami, tak i my to zvladneme ![]()
já mám rennie ten obyčejný, asi mentolový… pomohl mi na nějakou dobu a teď zase
nevím jestli se na tom nepodilí ta dnešní glukoza… mě sice několikrát už žáha palila, ale ne tak příšerně jako dneska a ne celý den ![]()
Jinak občas mám taky takové stavy neklidu, není to nějaká hrozná depka, ale spíš takový neklid… já na to beru pár prášku kozlíku lékařského a je to dobrý ![]()
no to mas tu zahu dneska tak tolik urcite z toho.. co ta anonymni ta uz se neozvala, jak ji vysel ten test vycetla jsem z toho, ze byla dost prekvapena
..
lumu: jj chtěla jsem kadeřko…ted o tom může jen snít =( ach jo… Sarisek1: k doktorce jdu v pondělí…to jsem nestihla, dnes jsme si dělala už dva testy…jeden odpo. druhý před chvilkou a oba // chvilku sjem měla radost a ted nevim… páč se bojim co bude, když prakticky nic nemám..jak to miminko zabezpečím?=(
a carky jsou dobre videt?? jo jasny jen si tam v klidu v pondeli dojdi.. vzdyt mas pritele preci ne a rodice vsichni ti urcite radi pomuzou..bude to asi pro ne sok jestli to od tebe necekaji ale urcite te v tom nenechaji…