Těhulky 18-23

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9219
18.2.11 17:29

jo, tak uz to holky chapu tech dni mam odpracovano i vic byla jsem na socialce a tam mi to spocitali, pracovala jsem brzo.. tak to ja LUMU zeptam maminy, jak maji ty platy a spocitas mi to…ANONYMNI: jak to u tebe vypada? byla jsi uz u doktora nebo teprve pujdes?? Nika21: ja mam depky tez z toho si nic nedelej :huban: no ja chci deticky dve :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
18.2.11 17:30

ja na paleni zahy cucam to rennie to muzou tehotny..maji mentolovy a ovocny me to pomaha :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
18.2.11 17:34
Sarisek1 píše:
ja na paleni zahy cucam to rennie to muzou tehotny..maji mentolovy a ovocny me to pomaha :palec:

jo to je dobré já mam ty ovocné, ale teď už mi to skoro nepálí

• Citovat
  • Upravit
lumu
18.2.11 17:35

Prďte na depky :evil: :evil: :evil: jednou jste to dítě chtěli tak se to zvládnout musí!!! :andel:

• Citovat
  • Upravit
9219
18.2.11 17:36

me to zacne palit, kdyz mam hlad :mrgreen: proste depky obcas me je treba divne jsem smutna premyslim o blbovinach stresuju se ani nevim cim a pak je to zase dobry :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
18.2.11 17:36

to jo to nerikam, ze je kvuli diteti, ale tema hormonama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
18.2.11 17:38
Sarisek1 píše:
to jo to nerikam, ze je kvuli diteti, ale tema hormonama..

no já měla spíš vždy strach z porodu, jestli se dokážu postarat atd. tak jsem si řekla, že to prostě zvládnou musím

• Citovat
  • Upravit
9219
18.2.11 17:42

no holka to ja mam takovy myslenky tez :-? ale nic jineho nam nezbyva nez to zvladnout :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
18.2.11 18:33

holky, to určitě zvladneme, zvladaly to miliony žen před nami, tak i my to zvladneme :mrgreen:
já mám rennie ten obyčejný, asi mentolový… pomohl mi na nějakou dobu a teď zase :zed: nevím jestli se na tom nepodilí ta dnešní glukoza… mě sice několikrát už žáha palila, ale ne tak příšerně jako dneska a ne celý den :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
18.2.11 18:36

Jinak občas mám taky takové stavy neklidu, není to nějaká hrozná depka, ale spíš takový neklid… já na to beru pár prášku kozlíku lékařského a je to dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
18.2.11 19:12

no to mas tu zahu dneska tak tolik urcite z toho.. co ta anonymni ta uz se neozvala, jak ji vysel ten test vycetla jsem z toho, ze byla dost prekvapena 8-o ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.11 19:36

Nika19

lumu: jj chtěla jsem kadeřko…ted o tom může jen snít =( ach jo… Sarisek1: k doktorce jdu v pondělí…to jsem nestihla, dnes jsme si dělala už dva testy…jeden odpo. druhý před chvilkou a oba // chvilku sjem měla radost a ted nevim… páč se bojim co bude, když prakticky nic nemám..jak to miminko zabezpečím?=(

• Citovat
  • Upravit
9219
18.2.11 19:42

a carky jsou dobre videt?? jo jasny jen si tam v klidu v pondeli dojdi.. vzdyt mas pritele preci ne a rodice vsichni ti urcite radi pomuzou..bude to asi pro ne sok jestli to od tebe necekaji ale urcite te v tom nenechaji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
18.2.11 19:43

uz jsi to nekomu rekla? nebo to vis jen ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
19.2.11 08:50

cikytko tady je nejak mrtvo porad :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie