Těhulky 18-23

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3140
17.2.11 10:23

Určitě pak napíšu :-D já jsem taky dlouho rozhodovala, jestli tam jít nebo ne, a říkala jsem si nejdřív, že je to zbytečné vyhazování peněz, ale nakonec jsem se neudržela, vždyť 10 dětí mít určitě nebudu, tak proč přijít o ten zážitek a kouknout se na malého v bříšku :-D já jdu do Podolí v Praze, stojí to tam sice 1300 Kč, ale oproti jiným pražským centrum to tam dělají doktoři, ne sestričky a je tam napsano, že vyšetření zahrnuje i kompletní zhodnocení růstu plodu, tak jsem se tam objednala :-D byla jsem tam i na velkém UZ a budu tam rodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
17.2.11 11:02

Ahojky :dance: :dance: :dance:
Cikyto velká gratulace :potlesk:
My jsme na 3D původně chtěli, ale nakonec jsme nebyli… protože jsme si u DR zaplatili ultrazvuky navíc a tak máme fotečky z každé kontroly, nejdřív po 3 týdnech a pak po 2 týdnech… :-D :-D :-D ale určitě běžte :palec:

• Citovat
  • Upravit
3140
17.2.11 11:18
lumu píše:
My jsme na 3D původně chtěli, ale nakonec jsme nebyli… protože jsme si u DR zaplatili ultrazvuky navíc a tak máme fotečky z každé kontroly, nejdřív po 3 týdnech a pak po 2 týdnech… :-D :-D :-D ale určitě běžte :palec:

jééé, to jste měli UZ hodně často :-D
Jsem zvědavá jak náš mrňousek bude spolupracovat, ale snad jo, nebude zlobit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
17.2.11 11:36
Lolik píše:
lumu píše:
My jsme na 3D původně chtěli, ale nakonec jsme nebyli… protože jsme si u DR zaplatili ultrazvuky navíc a tak máme fotečky z každé kontroly, nejdřív po 3 týdnech a pak po 2 týdnech… :-D :-D :-D ale určitě běžte :palec:
jééé, to jste měli UZ hodně často :-D
Jsem zvědavá jak náš mrňousek bude spolupracovat, ale snad jo, nebude zlobit :lol:

no bylo to fajn… akorát se občas mrskal a dokonce kopal doktorovi do sondy na UZ tak foto bylo v horší kvalitě :pankac:

• Citovat
  • Upravit
9219
17.2.11 11:47

ahoooj holciny, tak se vam taky musim pochlubit :lol: :srdce: jsem nakupovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
17.2.11 11:48
:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
17.2.11 11:49
:huban:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
17.2.11 11:54

jééé to je krásné :-D

• Citovat
  • Upravit
9219
17.2.11 11:58

a jsem na mizine s penezma socialka to opet dnes neposlala :cert: ale tomuhle jsem neodolala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
17.2.11 12:13

Jééé, to je zoztomiloučké, Sarisku :srdce:
Já teď přemyšlím nad autosedačkou… tu sice máme koupenou, ale nevím, jestli nepořidít k ní ten systém Isofix, prá je to o dost bezpečnějjší :think: … neslyšely jste o něm něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
17.2.11 12:21

ty jo to jsem neslysela ja budu mit po segre pry nejakou dobrou, tak se ji na to zeptam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
17.2.11 13:40

také nevím :nevim: :nevim: :nevim: my máme autosedačku přímo ke kočárku

• Citovat
  • Upravit
3140
17.2.11 14:08
lumu píše:

Ten Isofix je ale do auta, taková ta základna, která se připevní na sedadlo a ta autosedačka se tam pak nacvakne, není uchycená pasem
 http://www.maxi-cosi.cz/familyfix.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
17.2.11 14:12
Lolik píše:
lumu píše:
Ten Isofix je ale do auta, taková ta základna, která se připevní na sedadlo a ta autosedačka se tam pak nacvakne, není uchycená pasem
http://www.maxi-cosi.cz/familyfix.php

tak to nemáme… máme normální sedačku co se chytne pásem

• Citovat
  • Upravit
3140
17.2.11 14:14

Máme zatím taky jen tu sedáčku, ale asi si k tomu dokoupíme i ten Isofix :think: stojí sice dost, ale zda se mi to bezpečnější než uchycení pasem.

Lumu, ta Vaše sedačka se třeba dá taky nasadit na ten Isofix, oni se prodávájí zvlášť s tou sedačkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí