Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Anonymní píše:
holky já vím že to anonymní je trochu blbé, ale bohužel bydlím na vesnici, která vypátrá všechno =D tady to jsou úplný Hoštice… =D ještě horší =D a myslim že toto by se na povrch dostat nemuselo.. =(
ok…
to znám… já když přijedu za mamkou na naší rodnou dědinu tak jsem hned středem zájmu ![]()
jo ja mam nase taky na vesnici tam je to to same
holky ja jdu varit a nakoupit budu tu odpo..
Sarisek: ještě k tomu kadeřku, já už to mám tak trochu zařízené, ještě pár dodělávek, a klientelu už mám fakt docela velikou…takže to bych porblém neměla..halvně nemusím platit nájem takže je to supr…Lumu: no prááávě takovýhle malinký vesnice jsou nejhorší, pak tě hend kadý drbe…koukají na tebe jak na vraha..no děs =D babky jedny
Cikyto: To sem přesně chtěla říct.
Vždycky můžeš mít ještě víc peněz, ještě lepší práci. Nikdy nejseš na 100% připravená. Podle mě fakt na věku nezáleží…
no a udelas si ten testik??? jo to mas v poho s tim najmem to je dobre…
presne tak me kamaradka povida jaaaa ja az tak v petatriceti, tak ji na to vzdycky povim no ty si veris docela dost, ze to pujde ak po masle a budes pak stara a neprijemna mama.. holky, co dnes robite?? na me neco leze.. ![]()
Sarisek1: Taky se cejtim nějak divně. A je mi v práci hrozná zima. Strašně se těším domů do postýlky. Já teda nic dělat nebudu, celej den promarním. K jídlu si asi jen hodím hranolky do trouby a udělám rybí prsty a je to.
Akorát budu doufat, že mimíšek nebude protestovat jako s tou pizzou.
Docela risk. A pak budem koukat asi nějakej filmík.
no holka s tema prstama bych si to rozmyslela
vse smazeny nevim nevim
a pizzy tam mate dobry???
a kdy jdes na ty testy?
ticho o jidle ja jsem dnes lina varit a cokoliv jineho udelat mam katuv sleh a na ten jsem se premlouvala docela dlouho..zitra jdu holky ke kardiologovi, tak mi drzte palce ![]()
jéééé ty se mas to budes mit obrazky vid?? se sebou tam jdu s mimiskem ne me musi hlidat,protoze mam arytmii a nejak mi to zlobi.. ![]()
Cikyto: Jako to záleží kde si koupíš pizzo. Stejně jako v ČR. My měli třeba v Děčíně jednu úplně úžasnou pizzerii, které se nic nevyrovnalo a nikdy jsem tak dobrou pizzu pak nejedla, ať byla restaurace vyhlášená jak chtěla. Pirožky já neumím, ale pokud chceš dělat domácí pirožky, tak se můžu zeptat přítele babičky, ta je dělá domácí a skoro pořád, protože je přítel miluje. ![]()
Holky, mě začíná strašně štvát práce, ale úplně šíleně a už to nezvládám fakt. Akorát můj šéf mě požádal, abych zůstala dýl, protože má přijít nová holka k nám na českou linku a já mu chci vyhovět, aby pak nebyli třeba problémy, když bych chtěla přijít zpátky po porodu nebo tak. Jenže tady je jeden takovej parchant (pardon, že se tak vyjadřuji), za kterýho děláme já a moje kolegyňka jeho práci a šéfovi je to úplně jedno. A on mi do toho ještě dělá naschváli, protože jsem ho odmítla. ![]()
Niki, ale jestli se nebudes citit lepe a opravdu uz to nebudes zvladat, tak jdi marodit tohle neprecenuj mej na pameti, ze jsi brzy tehotna a je tam vyssi pravdepodobnost samovolneho potratu a nervovani ti nepomuze.. lidi jsou hajzlove naschvaly delaji radi ![]()
No právě, už toho mám fakt dost, ještě s tímhle, s prominutím, debilem. Každou mojí chybu přeposílá šéfovi, píše mi anglicky e-maili, aby byl důležitější (s kopií na šéfa) a je čech, přitom „my ostatní“ si řešíme věci tak, že si je prostě řekneme. A to vůbec nemluvě, že on dělá chyb jak na… naseto.
Jako přemejšlím, že mu to budu vracet stejně, že mu budu psát e-mailíky s jeho chybama v angličtině s kopií na šéfa.
Telefony to nezvedá…
Nevím, co je to za bytost. ![]()
Právě se bojím, že bych potratila, protože se fakt hodně stresuju tady. Ono to ani nejde se tady nestresovat. Kolegyňka je z toho tady taky zbořená. Už dokonce hledá práci v ČR, protože tu prostě být nechce. Sice peníze dobrý, ale ty za to nestojej. ![]()
Zdravím všechny, tak jsem se vrátila z kontroly, všechno je v pořádků, srdíčko prý tluče jak má, akorát jsem mimi ještě neviděla
Vyšetřoval mě vnitřně, nahlásil údaje a než sem stihla říct aby mi mimi ukázal tak už byl ultrazvuk venku a doktor u stolu :/ Tak sem nic neviděla, ale je prý vše tak jak má. Jede na měsíc někam pryč, tak jdu na další kontrolu až za 5 týdnů(22.března), takže z toho mám obrovskou radost
A to nemluvim o tom, že jen kvůli lístku na peníze si tam budu muset znovu jet koncem měsíce 40 km tam a zase zpátky
No a poslal mě na internu a na plycní, takže zase běhání po doktorech. Přemýšlela jsem, že bych třeba za 14 dní poprosila nějakou gynekoložku mojí kamarádky, jestli by se na mě nekoukla, to bych měla být cca 11 týden a jestli by mi udělala fotečku. Myslíte že by to prošlo? Na pohotovost jen proto abych viděla miminko se mi nechce ![]()
Zdravím ![]()
Nika21: s tou prací opatrně! nic nestojí za to aby jsi pak zbytečně potratila kvůli nějakému píp