Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Sarisek1 píše:
Lolik: jee klucika a podle pover to mela byt holcicka:)? ja jsem patnact plus tri a byla jsem na UZ v pondeli jeste mi doktorka nic nerekla, tak jsem zvedava jestli priste uz uvidi, ale to urco uz snad jo.. a co brisko?? mas pekny
Prý, když máš chuť na sladké, tak je to holčička, a když máš chuť na slané tak kluk
Nám to poprvé doktorka řekla 15+6 s pravděpodobností 99 procent, a bylo to krásně vidět, i manžel už si byl hned jistej, že není pochyb
pak jsme byly na velkém UZ ve 21.tt a tam nam to řekly, že je to jistý klučík
Bříško už máme viditelný, už se neschová
a malej už taky pěkně kope, bude snad fotbalista ![]()
jééé, tak ja mam pupik ted takovej… ten nas mimisek prave videt nebyl byl uplne otocenej nebylo videt nic na velky ultrazvuk jdu za pet tydnu, ale driv jdu jeste k doktorce, tak snad bude hezky otocenej
no, tak ja se laduju sladkym i slanym,tak co si vybrat
jdu do postele zalehnout a cekat az nam tatka prijde z prace
budu tady zitra paaa a at moc nekope v noci, nebo at kope ![]()
Zdravím
s tím zvracením jste mě úplně zaskočili, já kromě bolestí bříška nemám žádné jiné komplikace, zatím jsem v 7 tt a zatím ani jedna nevolnost, je to doufám normální ![]()
No, holky, to mám asi hermafrodita, protož mám chuť jednou na sladký, jednou na slaný.
Teď zrovna jsem se přepapala bábovkou.
Holky, mě přijde, že jím nějak moc.
Měla bych se trochu klidnit. ![]()
Buď ráda, že nemáš bolesti, já se občas v noci budím kvůli bolestem.
Takový hezký bříško. V kolikátým to je?
Denino:moji kamaradce nebylo vubec nic cely tehotenstvi ta kdyby nemela brisko,tak vubec nevi, ze je tehotna
me to zaclo od sesteho tydne bud rada neni o co stat
Nika21: brisko je oceny tenhle tyden takze patnact plus tri
ja se ted preziram taky kasli na to kdyz ti chutna, tak papkej babovka je dobra ![]()
Krásné bříško, Sarisku ![]()
Já jsem nějak moc v prvním trimestru nezvracela, jenom tříkrát, a to někdy ve 12.-14.tt. Poránu mě byvalo blbě, ale ne nějak extremně, a po tom 14.tt už je to uplně v pohodě ![]()
Taky mám chuť na babovky, koblížky a palačinky
no teď si to nemusíme ani vyčítat, mužeme papat dobrůtky a ani svědomi nam nemá co říct ![]()
diky
to urcite taky se cpu buchtama a palacinkama vcera jsem snedla dva hamburgry pulku pytliku bramburek sklenicku coly noooo hryzalo me svedomi teda takze dnes byla zapecena brokolice,bili jogurt smichany s musli a bananem a voda, tak aspon drobet zdravejsi vcera tedy to bylo
a uz mate holky neco koupenyho
???
No tak to jsem ráda, že nejsem vadná s tím zvracením
Ale dneska jsem měla dost nepříjemnou ostrou bolest v podbřišku, až sem manžela vyděsila. Trvala asi půl minuty a bylo to dost hnusné, tak doufám, že je to ok
Denino: Ja to mam skoro porad takovy pichance ostry v brise, kdyz to bylo poprvy utikala jsem na gyndu nastesti slouzila moje doktorka rekla mi, ze je to jak se mi roztahuje deloha, ze jsem uzka, ze to budu ciziz casto obcas se taky toho leknu, tak snad je to dobry, ale urcite to rekni doktorovi tehotenstvi ma kazdy jiny..
Nika21: Jakpak ti dopadla kontrola??? co mimi jste v poradku
?
Holky mě se chtělo brečet a pořád z toho jsem na měkko, když to vidím.
Mimi v pořádku, už mám těhotenskou kartu. Prej mi řekl, že mě dá na rizikové. Tak musím udělat ještě jeden test a příští týden půjdu. ![]()
jéééééééééééééé to je nadherne videt
BLAHOPREJU
, ze je vse v poradku, at to takhle jde dal..takze jsi devet plus tri?? a jak ti je uz je to lepsi s tema chutema? jen bud namekko ja rvu skoro porad ![]()
Nika, gratuluju k úspěšné kontrole ![]()
Já jsem se objednala na 4D, už se těším, až zase maličkého uvidím ![]()
Nene, je to 8 týdnu + 1 den, měla jsem špatně i mětřík, asi protože se to nedá počítat od menstruace, protože jsem měla delší cyklus.
S chutěma nevím nevím. Dala jsem si happy meal s přítelem v McDonaldu.
Když jsme objednávali jeden happy meal a jedno normální menu, tak se nás ptala, jestli chceme ten happy meal zabalit s sebou domů. ![]()