Těhulky 18-23

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3140
9.2.11 21:16
Sarisek1 píše:
Lolik: jee klucika a podle pover to mela byt holcicka:)? ja jsem patnact plus tri a byla jsem na UZ v pondeli jeste mi doktorka nic nerekla, tak jsem zvedava jestli priste uz uvidi, ale to urco uz snad jo.. a co brisko?? mas pekny :-D

Prý, když máš chuť na sladké, tak je to holčička, a když máš chuť na slané tak kluk :lol: Nám to poprvé doktorka řekla 15+6 s pravděpodobností 99 procent, a bylo to krásně vidět, i manžel už si byl hned jistej, že není pochyb :lol: pak jsme byly na velkém UZ ve 21.tt a tam nam to řekly, že je to jistý klučík :srdce: Bříško už máme viditelný, už se neschová :lol: a malej už taky pěkně kope, bude snad fotbalista :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
9.2.11 21:24

jééé, tak ja mam pupik ted takovej… ten nas mimisek prave videt nebyl byl uplne otocenej nebylo videt nic na velky ultrazvuk jdu za pet tydnu, ale driv jdu jeste k doktorce, tak snad bude hezky otocenej :-P no, tak ja se laduju sladkym i slanym,tak co si vybrat :mrgreen: jdu do postele zalehnout a cekat az nam tatka prijde z prace :srdce: :-D budu tady zitra paaa a at moc nekope v noci, nebo at kope :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
9.2.11 21:26

takovej pupik :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
9.2.11 22:39

Zdravím :) s tím zvracením jste mě úplně zaskočili, já kromě bolestí bříška nemám žádné jiné komplikace, zatím jsem v 7 tt a zatím ani jedna nevolnost, je to doufám normální :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika21
10.2.11 09:55

No, holky, to mám asi hermafrodita, protož mám chuť jednou na sladký, jednou na slaný. :lol: Teď zrovna jsem se přepapala bábovkou. :think: Holky, mě přijde, že jím nějak moc. :think: Měla bych se trochu klidnit. :zed:

Buď ráda, že nemáš bolesti, já se občas v noci budím kvůli bolestem.

Takový hezký bříško. V kolikátým to je?

• Citovat
  • Upravit
9219
10.2.11 10:10

Denino:moji kamaradce nebylo vubec nic cely tehotenstvi ta kdyby nemela brisko,tak vubec nevi, ze je tehotna :-D me to zaclo od sesteho tydne bud rada neni o co stat :lol: Nika21: brisko je oceny tenhle tyden takze patnact plus tri :-) ja se ted preziram taky kasli na to kdyz ti chutna, tak papkej babovka je dobra :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
10.2.11 14:08

Krásné bříško, Sarisku :-D
Já jsem nějak moc v prvním trimestru nezvracela, jenom tříkrát, a to někdy ve 12.-14.tt. Poránu mě byvalo blbě, ale ne nějak extremně, a po tom 14.tt už je to uplně v pohodě :-D
Taky mám chuť na babovky, koblížky a palačinky :lol: no teď si to nemusíme ani vyčítat, mužeme papat dobrůtky a ani svědomi nam nemá co říct :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
10.2.11 15:34

diky :lol: to urcite taky se cpu buchtama a palacinkama vcera jsem snedla dva hamburgry pulku pytliku bramburek sklenicku coly noooo hryzalo me svedomi teda takze dnes byla zapecena brokolice,bili jogurt smichany s musli a bananem a voda, tak aspon drobet zdravejsi vcera tedy to bylo :pankac: a uz mate holky neco koupenyho :-D ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
10.2.11 20:44

No tak to jsem ráda, že nejsem vadná s tím zvracením :-D Ale dneska jsem měla dost nepříjemnou ostrou bolest v podbřišku, až sem manžela vyděsila. Trvala asi půl minuty a bylo to dost hnusné, tak doufám, že je to ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
11.2.11 14:04

Denino: Ja to mam skoro porad takovy pichance ostry v brise, kdyz to bylo poprvy utikala jsem na gyndu nastesti slouzila moje doktorka rekla mi, ze je to jak se mi roztahuje deloha, ze jsem uzka, ze to budu ciziz casto obcas se taky toho leknu, tak snad je to dobry, ale urcite to rekni doktorovi tehotenstvi ma kazdy jiny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
11.2.11 14:07

Nika21: Jakpak ti dopadla kontrola??? co mimi jste v poradku :dance: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika21
11.2.11 14:43

Holky mě se chtělo brečet a pořád z toho jsem na měkko, když to vidím. :lol: Mimi v pořádku, už mám těhotenskou kartu. Prej mi řekl, že mě dá na rizikové. Tak musím udělat ještě jeden test a příští týden půjdu. :dance:

• Citovat
  • Upravit
9219
11.2.11 14:50

jéééééééééééééé to je nadherne videt :srdce: BLAHOPREJU :potlesk: , ze je vse v poradku, at to takhle jde dal..takze jsi devet plus tri?? a jak ti je uz je to lepsi s tema chutema? jen bud namekko ja rvu skoro porad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
11.2.11 15:02

Nika, gratuluju k úspěšné kontrole :-D
Já jsem se objednala na 4D, už se těším, až zase maličkého uvidím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika21
11.2.11 15:04

Nene, je to 8 týdnu + 1 den, měla jsem špatně i mětřík, asi protože se to nedá počítat od menstruace, protože jsem měla delší cyklus. :-) S chutěma nevím nevím. Dala jsem si happy meal s přítelem v McDonaldu. :-D Když jsme objednávali jeden happy meal a jedno normální menu, tak se nás ptala, jestli chceme ten happy meal zabalit s sebou domů. :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky