Těhulky 18-23

Napsat příspěvek
Velikost písma:
909
22.1.11 23:03
weruuunka píše:
Ahoj
Nika21 píše:
Ahojík holky, najdou se takové mezi 18 - 23 lety, co by rádi pokecali o problémech a o tom, co to takhle brzy přináší? Díky. :-)
Ahoj mě je 18 a mám termín 4.dubna a bude to kluk Honzík. :-D

Ahojky jen jsem tak nakoukla. :)
Taky mám termín 4.4. čekám už druhýho chlapečka bude se jmenovat Míša a je mi ještě 22. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.11 10:13

Ahojky mladý maminky :) mě je 21 a čekám své první miminko a strašně se na něj těším, v 19.týdnu mi řekla doktorka na UZ že to bude nejspíš holčička, ale pořád si myslim, že tam toho pindíka bude mít :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3194
24.1.11 18:24

ja myslim, ze bys zklamana nebyla, ono kdyz ti daji mimco do ruky, je ti vsechno jedno, hlavne ze je zdrave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
24.1.11 20:56

no mne na UTZ i na 3D rekli jasnyho kluka na 100% a asi bych byla desne v soku kdyby to byla holka mozna taky zklaman ale to spis ne…presne hlavne zdravy mimi…jen jmeno nemame pro holcicku vymysleny :-D
Jo a to jsme od zactku chtela holcicku vic al ted se na toho klucika tak tesim ze bych nemenila…
ale nevydrzela bych cekat o porodu prave ze bych se bala ze bych cekala holcicku a najednou kluk…podvedome si prece jen clovek mysli co to bue

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika21
25.1.11 12:47

Taky si nemyslím, že bys byla zklamaná, kdyby to bylo něco jiného. Podle mě, jakmile držíš to děťátko v ruce, tak to jsou nepopsatelný popisy. I když babička říkala, že znala ženskou, které na porodním sále oznámili, že se narodil chlapeček, ale řekli jí holčičku a že ona na manžela: „Kurva, taťko, co teď s tim růžovym oblečením?“. :-D No, každej jsme jinej… :-)

• Citovat
  • Upravit
Nika21
25.1.11 12:48

Cikyto: Mimochodem, ještě máš strašně krásnýho pejska. :srdce: Úplně bych ti ho ukradla. :huban:

• Citovat
  • Upravit
12959
25.1.11 15:49
Nika21 píše:
Taky si nemyslím, že bys byla zklamaná, kdyby to bylo něco jiného. Podle mě, jakmile držíš to děťátko v ruce, tak to jsou nepopsatelný popisy. I když babička říkala, že znala ženskou, které na porodním sále oznámili, že se narodil chlapeček, ale řekli jí holčičku a že ona na manžela: „Kurva, taťko, co teď s tim růžovym oblečením?“. :-D No, každej jsme jinej… :-)

:lol: :lol: Dobrý :lol: :lol:

Já u prvního nevěděla, chtěli jsme překvapení a pak nevím proč, den před porodem se mě zeptali na utz a já řekla ,že to chci vědět :lol: Řekli,že to bude pravděpodobně holka a teď u druhýho si dr. myslel/tipoval taky holku asi do 25.týdne… :lol: Já nevím ,co se nám ti naši kluci takhle schovávali :mrgreen:

A taky myslím ,že zklamaná nebudeš, mě to bylo vždycky jedno (ikdyž teď po druhé jsem si o malinkato víc toho druhého chlapečka přála,ale nahlas jsem to neříkala,aby to popř. nebylo holčičce líto :mrgreen: :-)) . Až ti dají do náruče ten maličky uzlíček,tak budeš ráda,že je to mimčo zdravé a tvoje :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
25.1.11 23:16
Cikyto píše:
Holky tak mi nevysel 2 screening a byla mi doporucena konzultace s odbornikem :-? moje Dr. rikala ze si odber plodovky muzu rozmyslet. Screening v 1.trimestru jsem mela ok. Mate s tim nejake zkusenosti???
  • NIKA21 jmenuje se Dáša a je to strasnej mazel …ze bych ji nekdy nejradej snedla jak je sladka :-P :srdce:

ahojky ja s tim zkusenost nemam, ale asi bych na odber ty plodovky sla…jistota je jistota..drzim palecky at je vse OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
26.1.11 08:49

Já zkušenosti s plodovkou mám. Zákrok byl celkem dost nepříjemný. Měla jsem pocit jako kdyby ze mě vysáli život. Ale ta jistota, pak vědět, že je mimi zdravé za to stojí :palec: Sice pak budeš muset 3 dny po zákroku ležet a nic nedělat a hodně pít, aby se plodovka doplnila a mimi mělo pelíšek jako dřív, ale dá se to vydržet :wink: :palec:

Kdyby se mi to stalo znova, tak do toho půjdu zase. Jistota je lepší, než se do konce těhu trápit, jestli to bude zdravé nebo ne.

Jako odměnu jsem si nechala říct pohlaví. Byla to holčička a mám holčičku. :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
26.1.11 12:18
Cikyto píše:
Sla bych tam treba 3krat ale jen vedet ze do dopadne dobre :srdce:
Nejhorsi bude to cekani :cry: jedeme tam pristi stredu.-Holky dneska je u nas krasne,sviti slunicko a napadla hromada snehu.Pujdu na prochazku :dance:

Ano, to čekání je nejhorší. Takhle nervozní a na rozpakách jsem nikdy nebyla a pak ty otázky, co kdyby to dopadlo špatně. :roll:

Ale musím tě podpořit. Jsi mladá a DS je u 20letých mamin neobvyklý a spíš je až v pozdějším věku…teda učili nás, že čím starší mamina, tím větší ryziko. :wink:

Budu Vám moc držet palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
26.1.11 13:37
Cikyto píše:
Dekuju :-)
  • uz se tesim az sem budu psat ze vse dopadlo dobre :dance:
:kytka: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika21
26.1.11 15:26

Cikyto: Já jsem s Yorkšírkou Dafne vyrůstala, byla vždycky úplně skvělá. Lezla do postýlky, chtěla se tulit a když jí někdo za něco vynadal, tak byla vždycky hrozně uražená a s nikym se nebavila. :lol: To je mi líto, že to nevychází. Já jdu zítra k doktorce, tak doufám, že bude vše ok. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Nika21
27.1.11 15:31

Cikyto: No, protože jsem milovník yorkšírků, tak si určitě yorkšírku pořídim. Akorát teď máme jen pronajatý byt a tam nám řekli, že jedině nějakýho králíčka nebo tak… :roll: Ale kolem podzimu bychom měli jít do svojeho, takže by to šlo teoreticky. Akorát to se nejspíš narodí prcek a nevím, jestli by nebylo vhodnější počkat až bude prcek větší. ¨

Právě vždy, když Dafne trucovala a někdo na ní mluvil, tak se i otočila schválně zády k tomu člověku, to bylo fakt vtipný. :lol: Ale byla fakt zlatíčko, strašně mi chybí. Bydlím totiž v zahraničí, takže jí teď vůbec nevidím.

Já právě nerozumím všem těm testům, vůbec se v tom neorientuju, proti všem lidem tady si připadám, jak mimozemšťan. :-D Mám docela i strach z té kontroly u gynekologa, ale to je asi normální. Nevíš, jestli se mnou může normálně přítel? Aby to taky na UTZ viděl? Asi spíš ne, viď? :nevim: Já to vždycky vidim ve filmech, jak s těma maminkama choděj tatínci a vůbec nevím, jak to normálně je. :lol: Ten screening is taky udělám, ale později, ale to pak musíš relaxovat a nechodit do práce ne? Po nějakou chvíli.

• Citovat
  • Upravit
Nika21
28.1.11 14:22

Ježiš, ta je tak nádherná, já bych jí zpusinkovala. Ale to je ještě maličká ne? Dafne to už je dáma. :-D

Na tom UTZ jsem byla a teda byla tam jen tečka, ale stejne je to něco. :-D Přítel tam nakonec nešel. Budou mi muset udělat všelijaký testy (jdu v pondělí) a příští týden zase ke gynekologovi. :evil: Říkal, že tam je něco špatného s vaječníkama a že se to musí kontrolovat.

A neboj, to bude v pohodě. Vyjde to dobře, musíš v to věřit. Hlavně buď v pohodě a nepanikař. :hug:

• Citovat
  • Upravit
3089
28.1.11 23:28

Zdravím, mě bylo nedávno 21 a den po narozeninách jsem zjistila, že jsem těhotná :) S manželem máme velkou radost, protože nám v létě jedno těhotenství nedopadlo dobře. Tak se trošku bojím, hlavně proto, že mam v podbřišku docela bolesti, ale gynekolog mě uklidňoval, že je to v pořádku, ale nevím, jsem v 5tt + 1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí