Těhulky 18-23

• Fotoalbum (390)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2803
19.1.11 17:58
lancisko píše:
Ahoj, me je 22, jsem vdana a cekam druhe ditko, obe chtene,ja nejsem typ, ktery by si chtel uzivat…

Gratuluji k druhému těhotenství :-D

To není o ožívání, to je o bezstarostnosti a svobodě ! Ta už se nikdy nevrátí… !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika21
19.1.11 18:01

lumáťa: Vaše odpověď mě vůbec neuklidnila, spíš tedy naopak. :-(

weruuunka: Tak koukám, že je váš bobeček hodně chtěný, tak to potom bude ok, to zvládnete. :-)

• Citovat
  • Upravit
8384
19.1.11 18:04

lumáťa…v prikladech co jsi uvedla si myslim ze az tak na veku nezalezi nekdo ma tohle vsechno ve 22ti nekdo to nema ani ve 30ti a dyl…Kdyby jsme nebyli zajisteny a pripraveny tak mimco nemame…Takze dite ve 22ti klidne, ale samozrejme mit zazemi, penize atd..jinak ne kdyz neni kde bydlet ani

finančních- mame dost :-) jsme dobre zabezpeceni oba sme meli (manzel jsete ma suprovou praci)

bytových (mame domecek na hypoteku kterou mame do mych 50ti let, cekat az to splatime asi nemuzeme) :-)

užít si svobody (vymetat diskoteky a podobne nas nelaka tolik jako mit rodinu a i s mimi se da bavit) **
cestování **(na nejaky ty dovce sme byli a zas budem jezdit a uzivat si to s miminkem)

několik zamilování (milujeme se navzajem strasne moc uz 5 let a jiny chlapy a zensky nechceme, nez jsem se poznali kazdej byl vickrat zamilovanej)

bezstarostnost (vzdy jsou starosti a bude jich jeste vic)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
19.1.11 18:09
Nika21 píše:
lumáťa: Vaše odpověď mě vůbec neuklidnila, spíš tedy naopak. :-(weruuunka: Tak koukám, že je váš bobeček hodně chtěný, tak to potom bude ok, to zvládnete. :-)

Je to realita. Nemám ráda diskuze, kam přispívají jen ti, kteří jsou na tom podobně nebo mají stejný názor. To je tady totiž velmi častý.

Zkus si pročíst pár minulých diskuzí: kde se řeší rodinný rozpočet, návraz po md do práce…až je mi z toho někdy hodně smutno…

A to jsem v příspěvku nemluvila o partnerských potížích, problémy v sexu, nevěrách..stále se to tady řeší. Manželství, mateřství, porod,… to přináší spoustu trablů i v tomto. A upřímně jsem ráda, že jsem do svých 32let tohoto byla ušetřena !!! Vlastně ještě do teď, ale člověk nikdy neví :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
19.1.11 18:23

ahooojky.tak já už nejsem těhulka , ale byla :mrgreen: .otěhotněla jsem v 18.Těd mám měsíční holčičku :srdce:
takže držím palečky a přeji bezproblémový zbytek těhu :wink:

• Citovat
  • Upravit
4552
19.1.11 18:29

Lumáťa: myslim že to je každýho věc jestli chce čekat na něco co ve 30 třeba nemusí přijít, tobě se třeba povedlo a jsi štasná ale každej má svůj názor a myslim že i ta situace byla před 10 rokama jiná než je teď.
Ajla:Absolutně s tebou souhlasim. Já teda na tom s pracema nebyla nějak nejlíp ale žiju. Přítel pracuje v rodinné firmě takže o peníze se bát nemusíme. I když před rokem jsem chtěla odjet třeba do zahraničí jenže s rodinou firmou na krku to opravdu nejde a sama bez přítele bych nejela. Discoték už mám taky pokr a že sem přestala v těhu kouřit jsem jedině ráda. Až se to mimi narodí určitě budeme mít veškorou pomoc od rodičů, kamarádů, v rodině jsme teď těhotné tři takže si to budeme užívat spolu :-) A na dovelené s prckem se už taky mooc těšim.
S přítelem jsme spolu 4 roky, milujeme se a na rozchod to nevypadá tak na co čekat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3194
19.1.11 18:34

lumata ale to resi holky i po tricitce…

ja jsem rada, ze mam deti uz ted…

bydleni-mame domek
hypoteky-nemame
bezstarostnost-starosti jsou porad
finance-nemuzu si stezovat
uzivani-diskoteky nesnasim, hospody totez a dovelenou k zivotu nepotrebuju
nekolik zamilovani- ja se zamilovala je tomu 5 let a me to staci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
19.1.11 19:06

habinka presne tak..ja byla v zahranici 3 mesice (vubec se mi tam nelibilo ikdyz byly penize uzasny..ale rodina je u me na prvnim miste a strasne se mi styzkalo, manzle byl (nez sem spolu zacli chodit) celkem 4 roky v zahranici a tady pak zacinal od zacatku..nastesti praci ma super…
Ja nerikam ze me nealka nekdy jeste zajit na diskotekum ale moc me to nevere driv sem chodila a nekdy bylo super nekdy silena nuda…a ted v tehotenstvi mi to vuuuuubec nechybi…a kdyz sme byli na dovce vzdy jsem se tesila domu..a presne uz se tesim na dovleny sp rckem to bude o necem jinym…Ja mam dvojce taky je ted tehotna je nam 23 a ona jendou potratila a je rada ze si mohal rikat ze ma cas a ze to prijde nez se desit ve 33. jako kamaradka po 2. pottratu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
19.1.11 19:55

Ahoojki :-) tak mě je 19let termín mám 2.4. a čekáme chlapečka Dominika :-) Miminko je neplanované ale oba jsme si řekly že to zvládneme takže se na mrňouska moc těšíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
19.1.11 20:04
Kiki..Domi píše:
Ahoojki :-) tak mě je 19let termín mám 2.4. a čekáme chlapečka Dominika :-) Miminko je neplanované ale oba jsme si řekly že to zvládneme takže se na mrňouska moc těšíme :-)

drzim palce at se vam moc dari, to zvladnete :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
19.1.11 20:12
Ajla píše:
Kiki..Domi píše:
Ahoojki :-) tak mě je 19let termín mám 2.4. a čekáme chlapečka Dominika :-) Miminko je neplanované ale oba jsme si řekly že to zvládneme takže se na mrňouska moc těšíme :-)
drzim palce at se vam moc dari, to zvladnete :kytka:

Děkuji :-) já si myslím že ano byt už máme skoro celý zařízený malinkému pokojíček taky takže doufám že bude vše jak má být :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
19.1.11 20:13

presne tak to bude dobre :-), uz se to krati ja jdu pozitri uz na MD :-) taky budeme mit kluka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
19.1.11 20:18

Tak já měla první dítko ve 21,ted mám druhé maličké miminko a je mi 24.Druhé mimi jsme chtěli dřív,ale 2× jsem potratila.Kdyby bylo na mě,tak mám dítko snad hned po škole :mrgreen: ale chtěla jsem si najít práci,abych mohla jít na tříletou mateřskou,něco našetřit.S manžou jsme spolu od mých 16 let,bydlíme spolu od 17.Dětičky miluju,jsem typický maminkovský typ.Obě jsou naprosto chtěné a plánované.Užila jsem si až až a ted místo ponocování na diskotékach,raději ponocuji při dělání domácích přesnidávek :mrgreen: Za celé ty tři roky jsem byla jednou si povyrazit,jinak jsme pořád s dětmi,kamarádky žádné(v mém věku žádná mimčo nemá),ale mě to vůbec nevadí.Neměnila bych ani za nic.Ale na druhou stranu bych dítko nechtěla,kdybych neměla zázemí.Bydlení máme,auto,něco málo našetřeno.A jsme všichni moc šťastní,spokojení a milujem se strašně moc :dance: A hlavně mám elánu na rozdávání a zastávám názor-dle mych zkušenosti,že mladí rodiče mají ke svým dětem prostě blíž 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
19.1.11 20:20
Chillinka píše:
Tak já měla první dítko ve 21,ted mám druhé maličké miminko a je mi 24.Druhé mimi jsme chtěli dřív,ale 2× jsem potratila.Kdyby bylo na mě,tak mám dítko snad hned po škole :mrgreen: ale chtěla jsem si najít práci,abych mohla jít na tříletou mateřskou,něco našetřit.S manžou jsme spolu od mých 16 let,bydlíme spolu od 17.Dětičky miluju,jsem typický maminkovský typ.Obě jsou naprosto chtěné a plánované.Užila jsem si až až a ted místo ponocování na diskotékach,raději ponocuji při dělání domácích přesnidávek :mrgreen: Za celé ty tři roky jsem byla jednou si povyrazit,jinak jsme pořád s dětmi,kamarádky žádné(v mém věku žádná mimčo nemá),ale mě to vůbec nevadí.Neměnila bych ani za nic.Ale na druhou stranu bych dítko nechtěla,kdybych neměla zázemí.Bydlení máme,auto,něco málo našetřeno.A jsme všichni moc šťastní,spokojení a milujem se strašně moc :dance: A hlavně mám elánu na rozdávání a zastávám názor-dle mych zkušenosti,že mladí rodiče mají ke svým dětem prostě blíž 8-)

až na tu poslední větu…jako z pohádky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
19.1.11 20:31

Ahoj :mavam:

Já teda už těhulka nejsem,ale mám doma dva broučky - prvního jsem čekala v 19ti - narodil se týden po mých 20tinách a druhý se mi narodil ve 22letech v červenci:-) Je mi 23:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí