Těhulky 18-23

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3140
20.1.11 14:50
saphire píše:
Ahojky :)
mně je 20 a v květnu se nám narodí chlapeček :wink:
Myslím, že každý věk přináší nějaké problémy, takže bych to nějak nepitvala 8-)

Jééé, další květnovej chlapeček :-D vypadá, že v květnu 2011 budou v porodnicích sami kluci :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
20.1.11 15:10
Lolik píše:
saphire píše:
Jééé, další květnovej chlapeček :-D vypadá, že v květnu 2011 budou v porodnicích sami kluci :dance:

Ještě že nejsme z jednoho města by nás museli posílat jinam :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
20.1.11 15:12
Lolik píše:
saphire píše:
Jééé, další květnovej chlapeček :-D vypadá, že v květnu 2011 budou v porodnicích sami kluci :dance:

Jsem koukala tady na emiminu, dost květňátek je ze začátku měsíce. Já mám TP 21.5. tak snad se někam vejdu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
20.1.11 15:13
radeklucka píše:
tak to je pravda, potom taky znám děti, co ještě v 5 třídě chodí do družiny, protže nemůžou být doma dvě hodiny sami…fakt děs. Rodiče raději využijí družinu nebo platí různé kroužky, které na sebe navazují jen aby děti nebyly chvíli sami. Mě se tato výchova zatím osvědčuje. Moje děti jsou samostatné už od malička. Mohu se na ně spolehnout…doma pomáhají, a to se dneska taky jen tak nevidí, děti sjou pohodlné a sedí včně u PC. Ale samozřejmě souhlasím s tvrzením, že nejde všechny hodit do jednoho pytle

to nepochopim proč desetiletý dítě nemůže být chvíli samo doma kroužky jsou samozřejmě fajn, ale nesmí se to přehánět a dvě hodky přece nejsou tak dlouhý co si potom to dítě odnese do života když se všechno dělá za něj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
20.1.11 15:14
saphire píše:
Lolik píše:
saphire píše:
Jsem koukala tady na emiminu, dost květňátek je ze začátku měsíce. Já mám TP 21.5. tak snad se někam vejdu :-D

jj taky jsem loni zakládala skupiny pro těhulky s termínem v květnu ptž tady nebyla žádná diskuze takže jsme slezlý ještě ve skupině :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
20.1.11 15:18
smajlicek90 píše:
saphire píše:
Lolik píše:
saphire píše:
Jsem koukala tady na emiminu, dost květňátek je ze začátku měsíce. Já mám TP 21.5. tak snad se někam vejdu :-D
jj taky jsem loni zakládala skupiny pro těhulky s termínem v květnu ptž tady nebyla žádná diskuze takže jsme slezlý ještě ve skupině :-D

Tak buď jsem to špatně napsala nebo špatně pochopila tvůj příspěvek :lol: já myslela, že se snad někam vejdu - jako do porodnice :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
20.1.11 15:35
Tak buď jsem to špatně napsala nebo špatně pochopila tvůj příspěvek :lol: já myslela, že se snad někam vejdu - jako do porodnice :palec:

já jsem to taky pochopila jako, že do porodnice :-P ale chtěla jsem upozornit na tu skupinu a jsem v práci tak přemýšlím nad více věcma a zapoměla jsem napsat, že se určitě někam vejdeš :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
20.1.11 15:41
smajlicek90 píše:
Tak buď jsem to špatně napsala nebo špatně pochopila tvůj příspěvek :lol: já myslela, že se snad někam vejdu - jako do porodnice :palec: já jsem to taky pochopila jako, že do porodnice :-P ale chtěla jsem upozornit na tu skupinu a jsem v práci tak přemýšlím nad více věcma a zapoměla jsem napsat, že se určitě někam vejdeš :dance:

ahaaa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
20.1.11 15:47
saphire píše:
Lolik píše:
saphire píše:

Já mám TP 28.5 :lol: takže jsem taky na konce května

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
20.1.11 18:14
Cikyto píše:
Ja mam termin 1.7 a prala bych si HOLCICKU :srdce: tak doufam ze ty kluky vsechny vyberete :-D
Chci si to nechat jako prekvapeni co to bude…snad to vydrzim :-?

Ale i na tom ultrazvuku je to přeci taky překvapení, ne? :lol: my jsme si taky mysleli, že to bude holčička, a byly jsme překvapení, když nam řekli, že je to jistej chlapeček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
20.1.11 19:10

Ahoj holky, je tu někdo, kdo má termín později než květen? Nebo je případně z Brna a okolí? Všechny poje kamarádky jsou zatím bezdětné a dlouho tomu tak asi ještě bude…chtěla bych se třeba sejít a popovídat si s někým stejně starým, co má podobné „starosti“ :mrgreen:
Těhotenství mám potvrzené od tohoto úterka a mám hroznou radost :-) :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
20.1.11 21:06

Tak koukám,že se letos budou rodit samí kluci:-)) U nás diskuzi ( s termínem porodu na srpen 2010) to loni naopak vypadalo na silnou převahu holčiček a nakonec je to půl na půl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
21.1.11 08:53
Cikyto píše:
Ja mam termin 1.7 a prala bych si HOLCICKU :srdce: tak doufam ze ty kluky vsechny vyberete :-D

téééda jako překvapení bych to nezvládla :nevim: mě teda od začátku všichni tipovali kluka - podle toho jak roste bříško a podle vše těch babských pověr a přítel taky neustále mluvil o klukovi takže jsem byla nahlodaná a prostě jsem se musela zeptat na UZ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
21.1.11 09:23
smajlicek90 píše:
Cikyto píše:
téééda jako překvapení bych to nezvládla :nevim: mě teda od začátku všichni tipovali kluka - podle toho jak roste bříško a podle vše těch babských pověr a přítel taky neustále mluvil o klukovi takže jsem byla nahlodaná a prostě jsem se musela zeptat na UZ :palec:

Tak to nam skoro všichni tipovali holčičku :lol: a ejhle, on to je klučík :lol: na ultrazvuku v 16.tt na 99 procent a v 21.tt už celých 100 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
22.1.11 23:00
Lolik píše:
smajlicek90 píše:
Cikyto píše:
téééda jako překvapení bych to nezvládla :nevim: mě teda od začátku všichni tipovali kluka - podle toho jak roste bříško a podle vše těch babských pověr a přítel taky neustále mluvil o klukovi takže jsem byla nahlodaná a prostě jsem se musela zeptat na UZ :palec:
Tak to nam skoro všichni tipovali holčičku :lol: a ejhle, on to je klučík :lol: na ultrazvuku v 16.tt na 99 procent a v 21.tt už celých 100 :mrgreen:

ahojky um e taky vsichni typovali holcicku uuuuple vsichni jen manzel rikal ze to je jasnej kluk ze vi co delal..podle babskych rad taky holka, jen prstynek na snurce ukazoval kluka…pak jsme si tak nejak v koutku duse zacla byt jista ze to bude kluk asi manza me presvedcil a jednou na hokeji me taaak kopal ze rikam a je to jasny..a fakt ze jo oprvdu kluk :-D
Segra je ted tehu a koupila si ten test na urceni pohlavi vsichni ji tvrdi ze to bude holka a ten test ukazal nejspis kluka je to takovy neurcity…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí