Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
saphire píše:
Ahojky
mně je 20 a v květnu se nám narodí chlapeček
Myslím, že každý věk přináší nějaké problémy, takže bych to nějak nepitvala
Jééé, další květnovej chlapeček
vypadá, že v květnu 2011 budou v porodnicích sami kluci ![]()
Lolik píše:saphire píše:Jééé, další květnovej chlapeček
Ahojky
Myslím, že každý věk přináší nějaké problémy, takže bych to nějak nepitvalavypadá, že v květnu 2011 budou v porodnicích sami kluci
Ještě že nejsme z jednoho města by nás museli posílat jinam ![]()
Lolik píše:saphire píše:Jééé, další květnovej chlapeček
Ahojky
Myslím, že každý věk přináší nějaké problémy, takže bych to nějak nepitvalavypadá, že v květnu 2011 budou v porodnicích sami kluci
Jsem koukala tady na emiminu, dost květňátek je ze začátku měsíce. Já mám TP 21.5. tak snad se někam vejdu ![]()
radeklucka píše:
tak to je pravda, potom taky znám děti, co ještě v 5 třídě chodí do družiny, protže nemůžou být doma dvě hodiny sami…fakt děs. Rodiče raději využijí družinu nebo platí různé kroužky, které na sebe navazují jen aby děti nebyly chvíli sami. Mě se tato výchova zatím osvědčuje. Moje děti jsou samostatné už od malička. Mohu se na ně spolehnout…doma pomáhají, a to se dneska taky jen tak nevidí, děti sjou pohodlné a sedí včně u PC. Ale samozřejmě souhlasím s tvrzením, že nejde všechny hodit do jednoho pytle
to nepochopim proč desetiletý dítě nemůže být chvíli samo doma kroužky jsou samozřejmě fajn, ale nesmí se to přehánět a dvě hodky přece nejsou tak dlouhý co si potom to dítě odnese do života když se všechno dělá za něj
saphire píše:Lolik píše:Jsem koukala tady na emiminu, dost květňátek je ze začátku měsíce. Já mám TP 21.5. tak snad se někam vejdusaphire píše:Jééé, další květnovej chlapeček
Ahojky
jj taky jsem loni zakládala skupiny pro těhulky s termínem v květnu ptž tady nebyla žádná diskuze takže jsme slezlý ještě ve skupině ![]()
smajlicek90 píše:saphire píše:jj taky jsem loni zakládala skupiny pro těhulky s termínem v květnu ptž tady nebyla žádná diskuze takže jsme slezlý ještě ve skupiněLolik píše:Jsem koukala tady na emiminu, dost květňátek je ze začátku měsíce. Já mám TP 21.5. tak snad se někam vejdusaphire píše:Jééé, další květnovej chlapeček
Ahojky
Tak buď jsem to špatně napsala nebo špatně pochopila tvůj příspěvek
já myslela, že se snad někam vejdu - jako do porodnice ![]()
já jsem to taky pochopila jako, že do porodnice
ale chtěla jsem upozornit na tu skupinu a jsem v práci tak přemýšlím nad více věcma a zapoměla jsem napsat, že se určitě někam vejdeš ![]()
smajlicek90 píše:Tak buď jsem to špatně napsala nebo špatně pochopila tvůj příspěvek
ahaaa ![]()
saphire píše:Lolik píše:Jsem koukala tady na emiminu, dost květňátek je ze začátku měsíce. Já mám TP 21.5. tak snad se někam vejdusaphire píše:Jééé, další květnovej chlapeček
Ahojky
Já mám TP 28.5
takže jsem taky na konce května
Cikyto píše:
Ja mam termin 1.7 a prala bych si HOLCICKUtak doufam ze ty kluky vsechny vyberete
Chci si to nechat jako prekvapeni co to bude…snad to vydrzim
Ale i na tom ultrazvuku je to přeci taky překvapení, ne?
my jsme si taky mysleli, že to bude holčička, a byly jsme překvapení, když nam řekli, že je to jistej chlapeček ![]()
Ahoj holky, je tu někdo, kdo má termín později než květen? Nebo je případně z Brna a okolí? Všechny poje kamarádky jsou zatím bezdětné a dlouho tomu tak asi ještě bude…chtěla bych se třeba sejít a popovídat si s někým stejně starým, co má podobné „starosti“ ![]()
Těhotenství mám potvrzené od tohoto úterka a mám hroznou radost
![]()
Tak koukám,že se letos budou rodit samí kluci:-)) U nás diskuzi ( s termínem porodu na srpen 2010) to loni naopak vypadalo na silnou převahu holčiček a nakonec je to půl na půl ![]()
Cikyto píše:
Ja mam termin 1.7 a prala bych si HOLCICKUtak doufam ze ty kluky vsechny vyberete
Chci si to nechat jako prekvapeni co to bude…snad to vydrzim
téééda jako překvapení bych to nezvládla
mě teda od začátku všichni tipovali kluka - podle toho jak roste bříško a podle vše těch babských pověr a přítel taky neustále mluvil o klukovi takže jsem byla nahlodaná a prostě jsem se musela zeptat na UZ ![]()
smajlicek90 píše:Cikyto píše:téééda jako překvapení bych to nezvládla
Chci si to nechat jako prekvapeni co to bude…snad to vydrzimmě teda od začátku všichni tipovali kluka - podle toho jak roste bříško a podle vše těch babských pověr a přítel taky neustále mluvil o klukovi takže jsem byla nahlodaná a prostě jsem se musela zeptat na UZ
Tak to nam skoro všichni tipovali holčičku
a ejhle, on to je klučík
na ultrazvuku v 16.tt na 99 procent a v 21.tt už celých 100 ![]()
Lolik píše:smajlicek90 píše:Tak to nam skoro všichni tipovali holčičkuCikyto píše:téééda jako překvapení bych to nezvládla
Chci si to nechat jako prekvapeni co to bude…snad to vydrzimmě teda od začátku všichni tipovali kluka - podle toho jak roste bříško a podle vše těch babských pověr a přítel taky neustále mluvil o klukovi takže jsem byla nahlodaná a prostě jsem se musela zeptat na UZ
a ejhle, on to je klučík
na ultrazvuku v 16.tt na 99 procent a v 21.tt už celých 100
ahojky um e taky vsichni typovali holcicku uuuuple vsichni jen manzel rikal ze to je jasnej kluk ze vi co delal..podle babskych rad taky holka, jen prstynek na snurce ukazoval kluka…pak jsme si tak nejak v koutku duse zacla byt jista ze to bude kluk asi manza me presvedcil a jednou na hokeji me taaak kopal ze rikam a je to jasny..a fakt ze jo oprvdu kluk ![]()
Segra je ted tehu a koupila si ten test na urceni pohlavi vsichni ji tvrdi ze to bude holka a ten test ukazal nejspis kluka je to takovy neurcity…