Těhulky 18-23

Napsat příspěvek
Velikost písma:
470
20.1.11 10:11

Musím se přidat do diskuse, prostě mi to nedá.
Je mi 23 let a čekám první miminko, jsem už v termínu, takže na světě bude každou chvilku.
Absolutně nesouhlasím s tím, že jsou ženy po 30 letech na mimino líp připravené než ty mladší. Znám spoustu starších mamin, u kterých byly problémy buď s otěhotněním nebo těhotenstvím a taky i finanční, ono ne každá třicítka je zajištěná a taky ne každá starší je lepší máma. Mě měla máma taky ve 23 letech a myslím, že lepší dětství jsem si ani nemohla přát.
Jo a co se týče hypotéky, tu má dnes až na vyjímky, které něco zdědili každý, takže pokud se zvládá platit, tak není co řešit. My máme hypotéky dvě, jednu mám na byt, který jsem si koupila ještě než jsme byli s přítelem a druhá je jeho a taky to zvládáme, máme oba super práci a oba víme, co chceme, v mládí jsme se vyřádili až až, takže na rodinný život se nesmírně těšíme. Už teď jsme z malé úplně posraní a to není ještě na světě, vím, že budeme milující rodiče a to je nejdůležitější. Věk totiž nevypovídá vůbec o ničem a jak jsem taky četla, rozhodně lepší být mladší maminka než se jednou nedožít ani vlastních vnoučat :zed:
To je můj názor, život jsem si udělala jak jsem chtěla a jsem šťastná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
20.1.11 10:13
gabi.design píše:
Anonymní píše:
no mladší maminky,aby ste to stou dokonalostí a péčí o rodinu nepřehnaly,někdy to chlapům leze na nervy a běhají za ,,staršíma"co toho umí víc a neřeší hovadinky :mrgreen: …hezký den přeji
Někdy naopak ti starší běhají za těma mladšíma. To si nevybereš. :wink:
:palec: svatá pravda :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika21
20.1.11 10:14

Já teda nevím, spíš jsem si tuhle diskuzi představovala, jakože se všichni podpoříme než že se tu bude bojovat, jestli je to dobrý nebo ne, protože jak jsem řekla, ve mě se objevuje jakýsi červíček a začínám mít deprese, že to nezvládnu a takovýhle věci mi moc na odvaze do toho jít nepřidávají. :roll: Ale jak už tu bylo řečeno - názor je názor a psát tu může každý. Já právě souhlasím, že je lepší mít dítě ne třeba ve 30, ale aspoň ve 25. za ty čtyři roky by se hodně změnilo a vůbec nevím, jak to teď v 21 zvládnu… :roll:

• Citovat
  • Upravit
470
20.1.11 10:18
Nika21 píše:
Já teda nevím, spíš jsem si tuhle diskuzi představovala, jakože se všichni podpoříme než že se tu bude bojovat, jestli je to dobrý nebo ne, protože jak jsem řekla, ve mě se objevuje jakýsi červíček a začínám mít deprese, že to nezvládnu a takovýhle věci mi moc na odvaze do toho jít nepřidávají. :roll: Ale jak už tu bylo řečeno - názor je názor a psát tu může každý. Já právě souhlasím, že je lepší mít dítě ne třeba ve 30, ale aspoň ve 25. za ty čtyři roky by se hodně změnilo a vůbec nevím, jak to teď v 21 zvládnu… :roll:

Holka co blázníš, naopak ti musí přece dodávat odvahu, když tu píšou mladé maminy, jak to zvládají a těší se a jak na věku nezáleží. Nikdo ti nedokáže říct jestli to ty taky zvládneš nebo ne, to je jen a jen na tobě, ale když budeš alespoň trochu chtít, tak budeš taky super máma.Ženská má přirozené intuice a podvědomě ví, jak se o dítě postarat, neboj, taky na to přijdeš :palec:
Pokud máš kde bydlet a chlapa, který vás miluje, tak to zmáknete, neboj…držím ti palečky :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
20.1.11 10:23
Nika21 píše:
Já teda nevím, spíš jsem si tuhle diskuzi představovala, jakože se všichni podpoříme než že se tu bude bojovat, jestli je to dobrý nebo ne, protože jak jsem řekla, ve mě se objevuje jakýsi červíček a začínám mít deprese, že to nezvládnu a takovýhle věci mi moc na odvaze do toho jít nepřidávají. :roll: Ale jak už tu bylo řečeno - názor je názor a psát tu může každý. Já právě souhlasím, že je lepší mít dítě ne třeba ve 30, ale aspoň ve 25. za ty čtyři roky by se hodně změnilo a vůbec nevím, jak to teď v 21 zvládnu… :roll:

Neboj zvládneš to, za prvý jste na to s tatínkem dva, za druhý to máme prostě jako ženský v sobě, určitě máš maminku, která bude jako babička perfektně nápomocná. Neboj se vlka nic :-D řekla bych, že v žádným věku neni ženská na 100 % připravená na takouvouhle změnu, ale miminko je přeci chtěný ne?tak to už jenom ta láska ti pomůže k tomu to zvládnout. Vim, že teď mluvim jako kdybych měla doma prcka, ale já to prostě takhle beru a proto ani nějaký takovýhle myšlenky, na to že bych to nezvládla nemám. Zvládnem to všichni :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
20.1.11 10:27

Nika: Neboj se, zvládneš to - zvládly to jiné,tak to zvládneš taky :wink: Jak psala Jita.tutik - psalo ti tu spoustu mladých maminek a to by ti právě mělo tu odvahu dodat..Já znám třeba i dost holek,co mělo prcky v 16-17 a zvládají to skvěle!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
20.1.11 10:27
smajlicek90 píše:
Anonymní píše:
no mladší maminky,aby ste to stou dokonalostí a péčí o rodinu nepřehnaly,někdy to chlapům leze na nervy a běhají za ,,staršíma"co toho umí víc a neřeší hovadinky :mrgreen: …hezký den přeji
a proč by mladší maminky měli řešit hovadinky? :zed: já si myslim, že každá ženská svýho chlapa zná a ví co mu leze na nervy a neznám jedinýho chlapa, kterýmu by vadilo, že se o něj ženská stará
** z okolí!!!** Kamadáka (sousedka) měla přítele 6 let (takže stereotip a k tomu ještě mládí a nezkušenost..znáte to) no by jí snesl modré z nebe! koupil staveb. pozeme (u Prahy), jí auto…no prostě staral se. Jí bylo 23 let. Najednou potkala kluka, ten jí lhal hned os začátku a začal věkem, řekl jí že mu je 26 let a to jí inponovalo. Navíc on je takovej ten „rváč“ No ukecaj jí a najednou se jí mozek otočil. Rozešla se se svým stávajícím a začala s novým…Byli spolu 2 měsíce a těhotenství. Samozřejmě nezodpovědné. Ona dítě nechtěla ale o si jí chtěl pojistit tak otěhotněla. No idiot a ona taky. V době těhotenství se dozvěděla že mu je 20 let. No šok, koukali jsme všichni. On se na miminko „strašně“ těšil, tak jak to už bývá většinou zvykem…čtu to tady..pořád o něm básnil a já už tenkrát říkala, jak je to všechno hrané. jelikož už nějaké zkušenosti mám a taky mi bylo 20. Ted je to tak, že klukovi je už 18 měsíců a tátu ani nevidí. samozřejmě si po narození uvědomit co to vlastně je a je furt s kamarády nebo někde…přece nebude sedět doma, nebo lítat s kočárem a utírak zadek a tak…playboy..takže ona je furt sama, nikam nesmí jinak dostane přes hubu a nebo i něco víc…prostě strašný. Peníze vydělá, ale jí nic nedá, všechno pro sebe…takže i takhle vypadá rodina, když to přijde moc brzy…to je třeba si uvědomit…dneska je holka neštěstná, mohla mít úplně někoho jiného a třeba by to fungovalo. ten byl samozřejmě starší (28 let)a poctivejch
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
20.1.11 10:28
Cikyto píše:
Chtela jsem jen napsat ze neni kazda 20citka stejna, nektere slecny se chovaji jako „pipky“ jeste v 25 a dele.
**smajlicek90* píše: :-P :-P :-P mluvíš mi z duše :-P :-P :-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
20.1.11 10:28

Ahojky holky,
tak mně je 20 let a před měsícem a půl jsem porodila nádhernou dcerku a vůůůbec toho nelituji. Je to nejkránější holčička, kterou jsem kdy viděla :srdce: a miluji ji víc než dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
20.1.11 10:33

Ahojky, chci se taky k vám přídat :-) je mi 21 a čekáme chlapečka v květnu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
20.1.11 10:34
radeklucka píše:
smajlicek90 píše:
Anonymní píše:
a proč by mladší maminky měli řešit hovadinky? :zed: já si myslim, že každá ženská svýho chlapa zná a ví co mu leze na nervy a neznám jedinýho chlapa, kterýmu by vadilo, že se o něj ženská stará
** z okolí!!!** Kamadáka (sousedka) měla přítele 6 let (takže stereotip a k tomu ještě mládí a nezkušenost..znáte to) no by jí snesl modré z nebe! koupil staveb. pozeme (u Prahy), jí auto…no prostě staral se. Jí bylo 23 let. Najednou potkala kluka, ten jí lhal hned os začátku a začal věkem, řekl jí že mu je 26 let a to jí inponovalo. Navíc on je takovej ten „rváč“ No ukecaj jí a najednou se jí mozek otočil. Rozešla se se svým stávajícím a začala s novým…Byli spolu 2 měsíce a těhotenství. Samozřejmě nezodpovědné. Ona dítě nechtěla ale o si jí chtěl pojistit tak otěhotněla. No idiot a ona taky. V době těhotenství se dozvěděla že mu je 20 let. No šok, koukali jsme všichni. On se na miminko „strašně“ těšil, tak jak to už bývá většinou zvykem…čtu to tady..pořád o něm básnil a já už tenkrát říkala, jak je to všechno hrané. jelikož už nějaké zkušenosti mám a taky mi bylo 20. Ted je to tak, že klukovi je už 18 měsíců a tátu ani nevidí. samozřejmě si po narození uvědomit co to vlastně je a je furt s kamarády nebo někde…přece nebude sedět doma, nebo lítat s kočárem a utírak zadek a tak…playboy..takže ona je furt sama, nikam nesmí jinak dostane přes hubu a nebo i něco víc…prostě strašný. Peníze vydělá, ale jí nic nedá, všechno pro sebe…takže i takhle vypadá rodina, když to přijde moc brzy…to je třeba si uvědomit…dneska je holka neštěstná, mohla mít úplně někoho jiného a třeba by to fungovalo. ten byl samozřejmě starší (28 let)a poctivejch

to je hnus takovýho chlapa bych nakopala do prdele :poblion:

já jsem tim předtím reagovala na anonym, kterej je nejspíš starší než ty mladší maminky 18-23 8-o že chlapy lítaj za staršíma když se o ně ženská přehnaně stará

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
20.1.11 10:35
Nika21 píše:

Když už to tady je, tak zvládneš. Pokud máš podporu, půjde to samo a k tomu ještě super taťka…nestresuj se, miminko vše vnímá. Teď máš obyčejný strach..z něčeho úplně nového, ale neboj vše bude v pohodě. Nakupuj si věcičky a kočáek a uvidíš, že to bude v poho. :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
20.1.11 10:35
Lolik píše:
Ahojky, chci se taky k vám přídat :-) je mi 21 a čekáme chlapečka v květnu :srdce:

taky kluk a taky květnovej :-D jak tak koukám po okolí tak tenhle rok bude silnej na kluky doufám že nebude nedostatek holek :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
20.1.11 10:36
smajlicek90 píše:
Lolik píše:
Ahojky, chci se taky k vám přídat :-) je mi 21 a čekáme chlapečka v květnu :srdce:
taky kluk a taky květnovej :-D jak tak koukám po okolí tak tenhle rok bude silnej na kluky doufám že nebude nedostatek holek :-P :-P

To je fakt, co máme v okolí několik znamých těhulek, tak zatím všichni čekají chlapečky :lol: to bude „chlapečkový rok“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
20.1.11 10:41

Ahojky mi je 21let a v únoru mám termínek.Čekám chlapečka a už se nemůžu dočkat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí