Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Niki21: jestli chces poslu ti receptik na luxusni pernicek
ted si ho delam snad kazdy tyden.. ![]()
Sarisek1:
Ahojky, určitě vítej. Já mám nějaké vitamínky, ale nevím jméno. Jedině že bych se doma podívala, ale je to něco na těhotenství do 13.týdne.
No těhu si zatím moc neužívám, zvracím a bříško pěkně bolí. Zrovna teď jsem se pozvracela v práci, protože si někdo udělal čínskou polívku a já to jak to smrdělo nevydržela. ![]()
Toto jsou vitaminky pro druhy a treti trimestr.. A v kolikatem jsi tydnu?? ja od sesteho do jedenacteho tydne zvracela take jedla jsem jen presnidavky,ovoce a zeleninu vse jine, co jsem citila, tak uz jsem sla
za to ted nevim, co driv sezrat
, ale co mi na nevolnost tedy pomahalo a to dost aspon tedy me, tak to byl slaby matovy caj,vychlazeny pomeranc nebo vychlazena presnidavka a bebe susenky..
A proc se tedy trapis v praci, tak jdi marodit urcite ti to doktor tam u vas taky rad napise.. ![]()
Sarisek1: Nevím, prostě se mi nechce takhle brzo ještě se vykašlat na práci, ale asi budu muset. Nevím, jak je to tady v Polsku, ale asi mu řeknu, že mi je fut blbě a tak. Zítra tam jdu, tak uvidím, co řekne.
Jo, to já ještě nevím v kolikátém jsem týdnu, měla bych být v 9.týdnu, ale moje menstruace byla vždycky hrozně zpožděná, takže hádám tak 7.týden teď. Asi mi to řekne doktor v zítřejší návštěvě, doufám. A doufám, že mi dá fotečku. Minule mi jí nedal s tím, že tam není nic vidět, že je to jen tečka. Ale já tu tečku chtěla. ![]()
Mátový čaj ti pomáhal jo? Ten mám doma, můžu zkusit. Jenže mě stačí cejtit cokoli (to i dokonce přítelovu koženou bundu) a už se cejtim na
. No nevím ![]()
to ja mela uplne to same nemohla jsem citit vubec nic dokonce ani umyte nadobi
to ti pri prvni navsteve nerekl v kolikatem jsi tydnu? a mel uz srdecni akci nebo jeste ne. ten mi pomahal dost dala jsem si nohy nahoru a matovy caj mi pomohl vzdycky, ale musela jsem ho vypit teply ne studeny a ten pomeranc mi pomahal taky, ale ten zas studeny
ja jsem patnact plus tri nevolnost me presla za to mi zacala brat ob den hlava to je silenost!!! Ale zrovna, kdyz jsem vcera snedla sest knedliku se zelim a kachnou, tak jse se tedy po par hodinach pekne to
![]()
Sarisek1: No jen mi řekl, že je to hodně malý na to, kdy jsem měla poslední menstruaci, ale že je to tím, že sem jí měla o hodně později vždycky. Zítra mi má vystavit průkazku a všechno. Krev mám za sebou a moč. Zítra budou výsledky, takže to mám všechno najednou.
Já se vždycky po ránu láduju mandarinkama. Zbožňuju sladký mandarinky.
Teď si mě připoměla, že jsem si koupila včera knedlík a chci si ho dát s vajíčkem, uvidíme jak se to bude líbit mrňousovi. Když já ale musím knedlíky jsem neměla pěkně dlouho a když sem ho tu objevila, tak jsem měla málem infarkt. ![]()
a maso a normalni obedy ti nevadi?? tak to jo, tak se zitra ozvi, jak jste na tom, tak me vystavovala prukazku ve 12tydnu mezitim jsem tam byla 2krat na kontrole. ted jsem tam byla v pondeli bylo to nadherny uz mel krasnou rucicku videt vetsi byl/a
mrskal sebou.. a mimi je chteny?? mandarinkama se laduj a knedl si dej urco
ja se snazim jist zdravejc ale nekdy to proste nejde hlavne ted ty chute strasny na hamburgry,hranolky,chipsi a colu ![]()
Já ani na hamburgery a tak ne, colu vůbec. Ale včera jsem měla hroznou chuť na Sprite. Ale víš na co mám furt bez přestávky chuť?? Na Twistera!!!
Bez hranolek, prostě Twistera.
Taky se snažím jíst zdravě. Salátky a takový.
Maso bych nezvládla. Jakože červený, to se mi chce
už jen jak si to řekla, nevím, mám v tom nějaký systém, který sama nechápu. ![]()
Ty se máš, že ti je takhle pěkně mimi vidět.
Já chci taky. ![]()
tak si ho dej twistra
ja na to Niki taky nemela chut, ale kdyz jsem pekla na zacatcich trba pritelovi veceri maso, tak jsem si ho sypala korenim zazvorem, aby pro me to maso tak nesmrdelo, ale chodivala jsem taky s kolikem na nose
ted jsem si vzpomnela kup si cerstvy zazvor a nastrouhej si ho a jez pomalu po lzickach to mi taky moooc pomahalo a pila jsem zazvorovou limonadu. az ted jsou ty chute na cokoliv dnes treba na palacinky
taky ti bude vydet to utece ani nevis jak..
Ahoj holky, můžu se taky přídat
my jsme už na konci druhého trimestru
v prvním jsem taky měla divné chutě, např. mi vůbec přestalo chutnat kuře, vůbec jsem ho nemohla jíst, ale od druhého trimestru se ta chuť zas vrátila
a pořad mám chuť na sládké ![]()
ahoooj a co čekas
?? a v tydnu? to jsem zvedava vid
jo sladky to ja ted taky cpu se vsim sladkym, co vidim je to stejne zajimavé ![]()
Sarysek, čekáme chlapečka, potvrzeno na UZ dvakrát v 16. a 21.tt
takže pověry nefungují
jsme teď 25.tt (mám tam metřík) a co ty? ![]()
Lolik: jee klucika a podle pover to mela byt holcicka:)? ja jsem patnact plus tri a byla jsem na UZ v pondeli jeste mi doktorka nic nerekla, tak jsem zvedava jestli priste uz uvidi, ale to urco uz snad jo.. a co brisko?? mas pekny ![]()