Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky
jsem ráda, že je tu taková diskuse, je to jiné než dikutovat o problémech s maminama, kreré už mají něco za sebou
ale nic proti nim samozřejmě nemám, sama mám starší ségru
mě je 21 a 8. 4. by se nám měl narodit syn Dominik
už se moc těšíme
Ahojky urcite je to o drobet lepsi nez se zkusenyma maminama
me je taky 21
TAK PRIDEJ TAKY NEJAKY OBRAZKY JESTLI MAS
Lolik: je to uuuuzasny to je broucek krasnej
taky uz se tesim az pujdu za pet tydnu az
Nika21:zabalit pipina si ji mela rict, ze mas hlad
holky bere va staky hlava??me dnes hrozne nevim, co mam delat, kdyz nic nemuzu.. ![]()
Sarisek1 píše:
Ahojky urcite je to o drobet lepsi nez se zkusenyma maminamame je taky 21
TAK PRIDEJ TAKY NEJAKY OBRAZKY JESTLI MAS
Lolik: je to uuuuzasny to je broucek krasnej
taky uz se tesim az pujdu za pet tydnu az
Nika21:zabalit pipina si ji mela rict, ze mas hlad
holky bere va staky hlava??me dnes hrozne nevim, co mam delat, kdyz nic nemuzu..
Sarisku, díky
na bolest hlavy trpím občas taky
žadné prašky samozřejmě nemužu, panadol nepomahá… v lekárně mi doporučili jedině Migrastick http://www.lekarna.cz/migrastick-3ml/ je to taková malá lahvička, nahoře je taková kulička, pomoci které si to namažeš na spánky. No trochu to pomůže, ale jak kdy, aspoň to příjemně voní ![]()
děkuji za přivítání
zítra už jsme 33 tt
čím víc se to blíží tím víc se nemůžu dočkat
Prcek byl sice neplánovaný, ale těšíme se i tak ![]()
Holky s tím zvracením je to naprd… já je měla od 8 tt asi do 14 tt pravidelně každé ráno a pak už jen občas, ale úplně to přešlo až po 20 tt… psali mi čípky a nevim co ještě a stejně houby pomáhalo, co jsem snědla nebo vypila šlo hned ven
![]()
Lolik: Pomáhá to? Já na migrénu totiž trpím od malička. ![]()
Jinak moc hezká fotečka!
A přesně!!! Házejte fotečky! Třeba i bříšek.
Jen tak mimo holky. Já se v těhotenství hodně potím, ale objevila jsem skvělej deodorant a už pohoda a není nic cítit. Je od Garnieru a je boží!
Sarisek1: No já jí jako řekla, že Happy Meal je pro mě a koukala jak vyvoraná myš. ![]()
tak ctu skoro vsude se rodi chlapecci, tak to mam v brisku beztak taky chlapecka
kdyz ja mam takovy to boleni migrenovy mam na to takovou vetrovou mast ale ta pomuze jen, kdyz chce
chtelo by to neco, aby opravdu pomohlo.. tyyy jo to ja mam terminek az dvacatehodevateho cervence to uz budete mit za sebou ![]()
Nika21: tak si ji mela rict, ze pro mimi a pro tebe, aby nekoukala jak mys
Jo hazejte sem i briska i z 30tydne juuuu
presne ja trpim taky na migreny a opravdu uz nevim, co prasek, co jsem na to bravala nemuzu… Potim, jak blazen a to je tuhy nebo strikaci???
Nika21 píše:
Lolik: Pomáhá to? Já na migrénu totiž trpím od malička.![]()
Jinak moc hezká fotečka!
A přesně!!! Házejte fotečky! Třeba i bříšek.
Jen tak mimo holky. Já se v těhotenství hodně potím, ale objevila jsem skvělej deodorant a už pohoda a není nic cítit. Je od Garnieru a je boží!
Sarisek1: No já jí jako řekla, že Happy Meal je pro mě a koukala jak vyvoraná myš.
A jaký přesně je ten deodorant? Napsala bys celý název prosím? Mě to vždycky trvá než objevím nějaký, který opravdu pomahá ![]()
Jinak ta Migrenastick mě pomáhá, když ta bolest není až tak nějak uplně šilená… jinak docela jo, když si to namažu na spanky, čelo a ještě za krkem (jsou tam nakreslené ty body), tak tó uvolní. Samozřemě při tom stejně je lepší ležet nebo sedět a odpočívat, ne lítat např. s vysavačem ![]()
K Happy Mealu - měla jsi řict, že to je pro tvoje dítě, sice je v bříšku, ale co? ![]()
jeeee holky jak se tu povida o macdonaldu, tak mam chut na tu tasticku ovocnou a hambace chjo co mam delat
?? jsem ze Strakonic a tady mekac neni
presne tak ja taky nez nejakej najdu napis nazev me tedy docela ted pomaha nivea s tou pomerancovym olejem takovy bili jak tuhy tak sprej
a co budete papkat k vece s mimiskama
??
tak přidávám fotečku našeho drobečka z konce 32 týdne…
strií si prosím nevšímejte, do 30 týdne jsem neměla ani jednu a teď se nemůžu dopočítat