Těhulky 18-23

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3140
11.2.11 15:07

Tady je náš mimísek na UZ 21.tt :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
11.2.11 15:13

Ahoj holky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jsem ráda, že je tu taková diskuse, je to jiné než dikutovat o problémech s maminama, kreré už mají něco za sebou :mrgreen: ale nic proti nim samozřejmě nemám, sama mám starší ségru :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mě je 21 a 8. 4. by se nám měl narodit syn Dominik :dance: :dance: :dance: už se moc těšíme

• Citovat
  • Upravit
9219
11.2.11 15:20

Ahojky urcite je to o drobet lepsi nez se zkusenyma maminama :) me je taky 21 :-) TAK PRIDEJ TAKY NEJAKY OBRAZKY JESTLI MAS :lol: Lolik: je to uuuuzasny to je broucek krasnej :srdce: taky uz se tesim az pujdu za pet tydnu az :-( Nika21:zabalit pipina si ji mela rict, ze mas hlad :mrgreen: holky bere va staky hlava??me dnes hrozne nevim, co mam delat, kdyz nic nemuzu.. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
11.2.11 15:23
Sarisek1 píše:
Ahojky urcite je to o drobet lepsi nez se zkusenyma maminama :) me je taky 21 :-) TAK PRIDEJ TAKY NEJAKY OBRAZKY JESTLI MAS :lol: Lolik: je to uuuuzasny to je broucek krasnej :srdce: taky uz se tesim az pujdu za pet tydnu az :-( Nika21:zabalit pipina si ji mela rict, ze mas hlad :mrgreen: holky bere va staky hlava??me dnes hrozne nevim, co mam delat, kdyz nic nemuzu.. :-?

Sarisku, díky :-D na bolest hlavy trpím občas taky :-? žadné prašky samozřejmě nemužu, panadol nepomahá… v lekárně mi doporučili jedině Migrastick http://www.lekarna.cz/migrastick-3ml/ je to taková malá lahvička, nahoře je taková kulička, pomoci které si to namažeš na spánky. No trochu to pomůže, ale jak kdy, aspoň to příjemně voní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
11.2.11 15:24

Lumu, taky vitám :-D mě je taky 21 a čekáme v květnu chlapečka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
11.2.11 15:28

děkuji za přivítání :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: zítra už jsme 33 tt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: čím víc se to blíží tím víc se nemůžu dočkat
Prcek byl sice neplánovaný, ale těšíme se i tak :mrgreen:
Holky s tím zvracením je to naprd… já je měla od 8 tt asi do 14 tt pravidelně každé ráno a pak už jen občas, ale úplně to přešlo až po 20 tt… psali mi čípky a nevim co ještě a stejně houby pomáhalo, co jsem snědla nebo vypila šlo hned ven :poblion: :poblion: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Nika21

Lolik: Pomáhá to? Já na migrénu totiž trpím od malička. :-(

Jinak moc hezká fotečka!

A přesně!!! Házejte fotečky! Třeba i bříšek.

Jen tak mimo holky. Já se v těhotenství hodně potím, ale objevila jsem skvělej deodorant a už pohoda a není nic cítit. Je od Garnieru a je boží!

Sarisek1: No já jí jako řekla, že Happy Meal je pro mě a koukala jak vyvoraná myš. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
lumu

z 30 týdne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9219

tak ctu skoro vsude se rodi chlapecci, tak to mam v brisku beztak taky chlapecka :mrgreen: kdyz ja mam takovy to boleni migrenovy mam na to takovou vetrovou mast ale ta pomuze jen, kdyz chce :lol: chtelo by to neco, aby opravdu pomohlo.. tyyy jo to ja mam terminek az dvacatehodevateho cervence to uz budete mit za sebou :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
11.2.11 15:31

Nika21: tak si ji mela rict, ze pro mimi a pro tebe, aby nekoukala jak mys :-D Jo hazejte sem i briska i z 30tydne juuuu :mrgreen: presne ja trpim taky na migreny a opravdu uz nevim, co prasek, co jsem na to bravala nemuzu… Potim, jak blazen a to je tuhy nebo strikaci???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
11.2.11 15:36
Nika21 píše:
Lolik: Pomáhá to? Já na migrénu totiž trpím od malička. :-(

Jinak moc hezká fotečka!

A přesně!!! Házejte fotečky! Třeba i bříšek.

Jen tak mimo holky. Já se v těhotenství hodně potím, ale objevila jsem skvělej deodorant a už pohoda a není nic cítit. Je od Garnieru a je boží!

Sarisek1: No já jí jako řekla, že Happy Meal je pro mě a koukala jak vyvoraná myš. :mrgreen:

A jaký přesně je ten deodorant? Napsala bys celý název prosím? Mě to vždycky trvá než objevím nějaký, který opravdu pomahá :-?

Jinak ta Migrenastick mě pomáhá, když ta bolest není až tak nějak uplně šilená… jinak docela jo, když si to namažu na spanky, čelo a ještě za krkem (jsou tam nakreslené ty body), tak tó uvolní. Samozřemě při tom stejně je lepší ležet nebo sedět a odpočívat, ne lítat např. s vysavačem :lol:

K Happy Mealu - měla jsi řict, že to je pro tvoje dítě, sice je v bříšku, ale co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
11.2.11 15:48

jeeee holky jak se tu povida o macdonaldu, tak mam chut na tu tasticku ovocnou a hambace chjo co mam delat :-D ?? jsem ze Strakonic a tady mekac neni :-( presne tak ja taky nez nejakej najdu napis nazev me tedy docela ted pomaha nivea s tou pomerancovym olejem takovy bili jak tuhy tak sprej :palec: a co budete papkat k vece s mimiskama :-D ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
11.2.11 15:49

ty voe ja pisu omlouvam se :mrgreen: ale s tim pomerancovym olejem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
11.2.11 15:51

tak přidávám fotečku našeho drobečka z konce 32 týdne… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: strií si prosím nevšímejte, do 30 týdne jsem neměla ani jednu a teď se nemůžu dopočítat

• Citovat
  • Upravit
3140
11.2.11 15:58

Jé, to už jste pěkně velcí :-D tady jsme před týdnem 23+6 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat