Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tady maminka mělník! Teda asi 20km od mělníka, ale to už se vpodstatě bere:), stejně tam jezdíme často.
Tak to je supr, jsem si řikala kolik se ozve aktivních těhulek či maminek
![]()
Ja pendluju mezi mym domovem, na zapade a pritelovo u Melnika, takze se taky hlasim
kdy mate termin?
careynka zdravím a vítám tě tu,
taky dobrý.. my máme termín v únoru
a vy? ![]()
Nastys píše:
careynka zdravím a vítám tě tu,taky dobrý.. my máme termín v únorua vy?
aha, to ja uz v rijnu ![]()
Nastys píše:
no tak to je prím ne?dá se říct, že už to máš za pár
no to mam, ale nemam s kym vozit a drbat ![]()
tak neřikej, že se nikdo nenajde
třeba v porodnici narazíš na někoho s kym si budeš rozumět ![]()
Nastys píše:
tak neřikej, že se nikdo nenajdetřeba v porodnici narazíš na někoho s kym si budeš rozumět
Jenze ja budu rodit az v Kadani ![]()
no tak stejnak si psala že pendluješ sem a tam
a vůbec bude to chlapeček nebo holčička či překvápko? ![]()
Nastys píše:
no tak stejnak si psala že pendluješ sem a tama vůbec bude to chlapeček nebo holčička či překvápko?
bude to chlapecek…no jo, ale kdyz budu u sebe doma, tak tam muzu klabosit a vozit leda se srnama a vrabcema ![]()
Ahoj holky, můžu se k vám přidat?
Jsem z Mělníka a termín mám začátkem prosince. Bydlím na Mělníku teprve „pár let“, ale vzhledem k tomu, že pracuju v Praze (denně pendluju mezi Mělníkem a Prahou)a původně jsem z Prahy, tak moc známých přímo v Mělníku nemám ![]()
Až to bude aktuální, ráda se přidám na pokec, procházky apod. s dalšíma mamčama ![]()
TehulkaG. píše:
Ahoj holky, můžu se k vám přidat?Jsem z Mělníka a termín mám začátkem prosince. Bydlím na Mělníku teprve „pár let“, ale vzhledem k tomu, že pracuju v Praze (denně pendluju mezi Mělníkem a Prahou)a původně jsem z Prahy, tak moc známých přímo v Mělníku nemám
Až to bude aktuální, ráda se přidám na pokec, procházky apod. s dalšíma mamčama
a jsi primo na melniku? ja taky bydlela v praze i pracovala a ted jsem u pritele na melniku (na stridacku se svym bytem) a cekame mimi na konci rijna, takze budou tak nejak stejne stari ![]()