Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Těhulky, které máte TP v roce 2016 a čerstvé maminky z Přerova (Morava) a blízkého okolí budu moc ráda, když se ozvete. Delší dobu tady hledám aktivní skupinu maminek a pusto prázdno. Já nastávající mamča 40 (duchem mladá), TP 6/2016. Ráda bych našla kamarádky na procházky, po porodu na společné cvičení s kočárkem, občasnou kávičku a společné starosti. Pište bez rozdílu věku
, nechci žádné dělení na mladice a starší. Prostě to nějak dáme dohromady.
Krasny vecer preji mam 3,5mesicni holcicku a hledam nekoho na pokec. To je vase prvni miminko? ![]()
Ahoj, můžu tykat? Ne, mám syna 16let, ale dá se říct, že další jedináček. ![]()
Jasne ze muzeme tykat ja jsem Jarka, to je pekny. My jsme take cekali ale bylo to dost komplikovane, ale pokud by se to povedlo jeste jednou tak bych do toho sla znovu.
@, nevšjarmilapi píše:
Jasne ze muzeme tykat ja jsem Jarka, to je pekny. My jsme take cekali ale bylo to dost komplikovane, ale pokud by se to povedlo jeste jednou tak bych do toho sla znovu.
Ježiš promiň, nevšimla jsem si, že píšeš. No my chtěli, ale nedařilo se, minule to špatně dopadlo, takže mimi vymodlené. Snad už bude vše v pořádku.
@jarmilapi píše:
Jari, koukala jsem, že jsi z Bochoře, jak ti to jezdí do Přerova? Nebo jezdíš autem? Pokud by jsi chtěla třeba do budoucna nějaké rande ![]()
@3R můžu se přidat? Malej má sice 4 měsíce ale i já sem zde hledala nějakou skupinku maminek z Přerova a nic ![]()
Zdravím, ráda se také přidám, jsem z Přerova a mám půlročního klučinu.
@beattrice a @MAlby super holky, už jsem se bála, že tu zůstanu sama =). Já rodím až v červnu, takže zatím čekatelka. Ale už se těším na kočárkovanou do Michalova.