Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Tina 81 Tak já jsem se ještě nedostala ani na váhu co jsem měla když jsem otěhotněla ale i tak je to hruza ![]()
@Veveruska87 Ten pocit, že je mi 16.Dělají se mi křečáky, mám strie na bocích a na prsou. A že budu mít věšáky?
No, ale co jsem chtěla mám mít ![]()
@Veveruska87 A ted ještě doufám, že budu mít ten zvýšenej cukr
Se ve čtvrtek dozvím na KO. Minule mi nedelala UZ, tak doufám že tentokrát bude, jsem ji dlouho neviděla, prdolku mojí! ![]()
@Veveruska87 nerozumím, ty jsi v těhu zhubla?
@princess16 je to sranda s kilama a pevně doufám, že to pak zase sundám, než znovu otěhotním, protože chceme ještě jedno a vzhledem k mému věku, to bude asi rychle za sebou. ![]()
@Tina 81 Jj když jsem otěhotněla tak jsem šla asi 5kg dolu a ty jsem ještě nenabrala zatím 4kg
Ahojky holky, mužu se k vám přidat???Hledala jsem tady nějaký holky z Litoměřic a našla ![]()
@Tina 81 V to doufám i já. Ale znám holčičnu co hodne nabrla, a tedko už ji zbývá anni ne polovina a bude na stejne váze jako pred tehu. A to je cca 7týdnu po porodu.
@Veveruska87 přesně
Doufám, že přítele nějak nezastraším ![]()
@simuška 1 Ahojma vítej mezi námi
V jakém jsi týdnu? a odkud jsi?:) kolikpak ti je? ![]()
@princess16 Taky jsem z toho měla strach ale bylo mi řečeno že mě bude vždycky milovat. Že mě nemiluje pro to jak vypadám ale miluje mě jako celek a i když budu mít strie nebo věšáky místo prsou tak se na tom nic nezmění vždy to budu já ta kterou miluje
Já jsem těhu chviličku jsem teprve sedmí týden
, jsem na začátku…je mi 28 let a jsem z Litoměřic
, tak jestli mě vezmete mezi Vás budu ráda ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Tina 81 Já při poslední návštěvě (23týden) jsem měla 68kg, výchozí váha byla 60kg. Takže mám nahoře,100% takových 10kg.
Uvidíme ve čtvrtek, jak na tom budu