Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@simuška 1
i já jsem sem šla za přítelem. Sice je to příběh na delší dobu, protože v tom sehrála roli i má práce, ale kdybych ho nepoznala, tak bych se sem nedostala. Tak to krásný, že tady je někdo z mého rodiště
![]()
@Veveruska87 chodim k Šálkovi, dost mi pomohl, s přítelem nám nešlo miminko dva roky, tak se o mě pan doktor hezky staral a po dvou letech lítání po vyšetření a po doktorech se zadařilo a to díky panu doktorovi
a kam chodíš ty k doktorovi? ![]()
Koukám že tu ani jedna nechodi k Malé?
Holky, já jsem se tedko strasne prezrala rizkem a bramborama, takze envim jak to tedko budu dlouho travit, al nemuu se ani hnout ![]()
@Veveruska87 jsem narozená 1.9. třeba se trefíš i na mé narozky
Je to podobné jako psala princess 16 o mém porodu a datumu narození jejího přítele. Teda tady se to hrozně hezky prolíná. Dneska je tu opravdu hezky a veselo. ![]()
@Veveruska87 jejda tak to máš za chviličku
@Tina 81 tak to je hezký je to milý narazit tady na někoho kdo je ze stejného města jako já
,to je super a kde jsi bydlela v Budějovicích?
@Tina 81 No jsem docela zvědavá komu se trefím na narozeny ještě má moje segra 25.8 ![]()
Děvčata, jsem ráda, že jste se takhle rozepsali.
Jsem tu denne, a furt nic. A konečně dneska ![]()
@princess16 já za tu dobu, co tu si tu s váma píšu spucovala asi 10 broskví pane jo… vidím ty pecky na talíři a nestačím koukat. ![]()
@princess16 Tak já chodím do jedné uzavřené skupiny tak jsem tu taky denně ale jelikož jsem nikdo nepsal tak mě ani nenapadlo sem psát
@princess16 k Malé jsem chtěla, ale nepřibírala když jsem tady hledala gynekologa, tak přibíral jenom Šálek a je fakt super
,už bych neměnila. Holky tak vy budete za chvilku rodit a já tu nakonec zbydu potom sama ![]()
@Veveruska87 Já si hodně pisu na matkou v 17 letech aneb mlade maminky.Ale s Litoměřičandama se pekne piše.. ![]()
@simuška 1 já bydlela na Pražském sídlišti v Zachariášově ulici. Pak chvíli na Vltavě. A ty? A co škola kam jsi chodila do školy ZŠ, SŠ?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat