Kopie Těhulky Litoměřice

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1182
20.8.13 14:49

@Veveruska87 já jsem byla minulý týden hodně unavená, prospala jsem třeba celé odpoledne a ted jako když utne a tři dny mi není vůbec nic, tak mě to trošku vystresovalo :cert: holky píšou jaký mají příznaky a já nic.Tak snad to bude všechno dobré :D, co říkáš na Šálkovo novou ordinaci? Já tam zápasím vždy s těmi dveřmi, nejdou mi otevřít :mrgreen:

• načítám...
11626
20.8.13 14:57

@simuška 1 Každé těhotenství je jiné a proto se nestresuj že nemáš příznaky jako holky od vás ze skupiny vůbec nic to nemusí znamenat. Dneska ti nemusí být nic a od zítra mužeš začít zvracet.Fakt se tím nijak nestresuj tím akorát ubližuješ mimču když se stresuješ. Ta jeho nová ordinace je moc pěkná. S těmi dveřmi jsem bojovala uplně poprví od tý doby jsem si našla fígl když přijdu k těm dveřím tak než zazvonim tak chytnu za kliku a přitáhnu je k sobě a pak zazvoním a jak to zabzučí tak hned zatlačím a uplně pohodě se tam už ted dostanu a bez boje :D

• načítám...
1182
20.8.13 15:02

@Veveruska87 děkuju moc trošku za uklidnění, přemyšlím že si od tý mojí skupinky chviličku odpočinu, protože pak se srovnávám a asi i zbytečně stresuju :,( a miminku to opravdu asi neprospívá. Jejda tak ten tvůj fígl hned ve čtvrtek vyzkouším, protože pak si připadám jak blbec, když po tom zápasu s dveřma vlezu do čekárny :D, jinak ordinace je krásná, taky se mi moc líbí :)

• načítám...
11626
20.8.13 15:10

@simuška 1 Opravdu se nesmíš srovnávat každé těhotenství je jiné mám dvě kamarádky jedna porodila v červnu a druhá bude rodit tento týden protože jí to budou vyvolávat a taky jsme každá měli uplně jiné těhotenství. Mysli na hezký věci jako třeba jakej kočárek by se ti líbil myslím barvičku a tak.Co by jsi radši jestli holčičku nebo kluka jaky jmeno bys vybrala. Mysli na takovýhle krásný věci a uvidíš že bude vše v pořádku :hug:.Já už v 8tt měla vybranej kočárek :D

• načítám...
princess16
20.8.13 15:32

Já se dozvím výsledky z oGTT, tak jsem zvědavá jak jsem na tom.Zase si poslechnu srdíčko. :andel: Vždycky se tak strašně těšim, ale naopak mám strach jestli bude všechno v pořádku a odcházim s euforiií, že jsem zase viděla tu moje kočičku. :-)

• Upravit
11626
20.8.13 15:34

@princess16 To já mám taky slíbenej UZ poslední doktor chce překontrolovat kolik malá váží a jak roste

• načítám...
princess16
20.8.13 15:37

@Veveruska87 me ho dela pokažde, jenom miule mi ho nedelala, tak jsem byla docela smutná :/

• Upravit
11626
20.8.13 15:40

@princess16 Mě doktor dělal UZ jen na začátku pak 16tt a pak až 31tt. Jinak jsem byla na UZ v nemocnici v 21tt a na screeningu v 12tt ale díky krvácení a hospitalizaci v nemocnici mi asi 3 udělali v nemocnici. Můj doktor UZ moc nedělá

• načítám...
princess16
20.8.13 15:49

@Veveruska87 Mě ho dělala často, i jsem chodila po 3týdnech na kontroly už od začátku, ze me musela hlídat, diky mému věku. :nevim: Ale najednou, minule mi UZ nedělala, tak jsem stoho byla smutná, prtože si vzdyky vezmu obrázek. Ale tedko ze už jsou kopanečky, tak se tak nebojim.Ze vim ze je v pořádku, ze kazdou chvilku me kopne, pretim jsem se bala, zda je v pořádku.

• Upravit
11626
20.8.13 17:50

@princess16 Já mám ten angelsounds takže když jsem se bála tak jsme si malou poslechli a byla jsem klidná

• načítám...
princess16
20.8.13 19:48

Jsem nejak vytuhla u toho čekání na příchod muže. :lol: spala bych ještě, nevím co to semnou je :mrgreen:

• Upravit
11626
20.8.13 19:50

@princess16 To bude tím počasím

• načítám...
princess16
20.8.13 19:52

@Veveruska87 a nevyspáním z dnešní noci :cert: jsem spala 3 hodky. :zed:

• Upravit
11626
20.8.13 19:54

@princess16 Jak to? To já lehnu a spím až do rána akorát ve 3 hodiny chodím pravidelně na záchod ale to si dojdu lehnu a zas spím

• načítám...
416
21.8.13 14:42

@Veveruska87 Tak to zkusim hned ted v patek. Jdu tam na kontrolu a opravdu vzdy s temi dvermi bojuji :D
Jinak ta ordinace je rozhodne lepsi nez ten sklep ve kterem to bylo jak v kutlochu. ted je to alespon prosvetlene a vzdusne. Clovek se tam rozhodne citi mnohem lepe. Take mi vadili celkem ty schody co mel Salek v te stare ordinaci, ale jinak v poho.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová