Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Veveruska87 já jsem byla minulý týden hodně unavená, prospala jsem třeba celé odpoledne a ted jako když utne a tři dny mi není vůbec nic, tak mě to trošku vystresovalo
holky píšou jaký mají příznaky a já nic.Tak snad to bude všechno dobré
, co říkáš na Šálkovo novou ordinaci? Já tam zápasím vždy s těmi dveřmi, nejdou mi otevřít ![]()
@simuška 1 Každé těhotenství je jiné a proto se nestresuj že nemáš příznaky jako holky od vás ze skupiny vůbec nic to nemusí znamenat. Dneska ti nemusí být nic a od zítra mužeš začít zvracet.Fakt se tím nijak nestresuj tím akorát ubližuješ mimču když se stresuješ. Ta jeho nová ordinace je moc pěkná. S těmi dveřmi jsem bojovala uplně poprví od tý doby jsem si našla fígl když přijdu k těm dveřím tak než zazvonim tak chytnu za kliku a přitáhnu je k sobě a pak zazvoním a jak to zabzučí tak hned zatlačím a uplně pohodě se tam už ted dostanu a bez boje ![]()
@Veveruska87 děkuju moc trošku za uklidnění, přemyšlím že si od tý mojí skupinky chviličku odpočinu, protože pak se srovnávám a asi i zbytečně stresuju
a miminku to opravdu asi neprospívá. Jejda tak ten tvůj fígl hned ve čtvrtek vyzkouším, protože pak si připadám jak blbec, když po tom zápasu s dveřma vlezu do čekárny
, jinak ordinace je krásná, taky se mi moc líbí ![]()
@simuška 1 Opravdu se nesmíš srovnávat každé těhotenství je jiné mám dvě kamarádky jedna porodila v červnu a druhá bude rodit tento týden protože jí to budou vyvolávat a taky jsme každá měli uplně jiné těhotenství. Mysli na hezký věci jako třeba jakej kočárek by se ti líbil myslím barvičku a tak.Co by jsi radši jestli holčičku nebo kluka jaky jmeno bys vybrala. Mysli na takovýhle krásný věci a uvidíš že bude vše v pořádku
.Já už v 8tt měla vybranej kočárek ![]()
Já se dozvím výsledky z oGTT, tak jsem zvědavá jak jsem na tom.Zase si poslechnu srdíčko.
Vždycky se tak strašně těšim, ale naopak mám strach jestli bude všechno v pořádku a odcházim s euforiií, že jsem zase viděla tu moje kočičku. ![]()
@princess16 To já mám taky slíbenej UZ poslední doktor chce překontrolovat kolik malá váží a jak roste
@Veveruska87 me ho dela pokažde, jenom miule mi ho nedelala, tak jsem byla docela smutná :/
@princess16 Mě doktor dělal UZ jen na začátku pak 16tt a pak až 31tt. Jinak jsem byla na UZ v nemocnici v 21tt a na screeningu v 12tt ale díky krvácení a hospitalizaci v nemocnici mi asi 3 udělali v nemocnici. Můj doktor UZ moc nedělá
@Veveruska87 Mě ho dělala často, i jsem chodila po 3týdnech na kontroly už od začátku, ze me musela hlídat, diky mému věku.
Ale najednou, minule mi UZ nedělala, tak jsem stoho byla smutná, prtože si vzdyky vezmu obrázek. Ale tedko ze už jsou kopanečky, tak se tak nebojim.Ze vim ze je v pořádku, ze kazdou chvilku me kopne, pretim jsem se bala, zda je v pořádku.
@princess16 Já mám ten angelsounds takže když jsem se bála tak jsme si malou poslechli a byla jsem klidná
Jsem nejak vytuhla u toho čekání na příchod muže.
spala bych ještě, nevím co to semnou je ![]()
@princess16 Jak to? To já lehnu a spím až do rána akorát ve 3 hodiny chodím pravidelně na záchod ale to si dojdu lehnu a zas spím
@Veveruska87 Tak to zkusim hned ted v patek. Jdu tam na kontrolu a opravdu vzdy s temi dvermi bojuji ![]()
Jinak ta ordinace je rozhodne lepsi nez ten sklep ve kterem to bylo jak v kutlochu. ted je to alespon prosvetlene a vzdusne. Clovek se tam rozhodne citi mnohem lepe. Take mi vadili celkem ty schody co mel Salek v te stare ordinaci, ale jinak v poho.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat