Kopie Těhulky Litoměřice

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
355
28.8.13 14:00

@Veveruska87 No na začátku těhotenství se měří takovým metrem pánevní rozměry. Jsou zaznamenány v těhotenské průkazce. A když jsou moc úzké, tak se to řeší císařem. Někdy může hrozit i komplikovaný porod atp. Já tam mám něco zúženého a stále na to upozorňuji, protože porod kleštěma je moje noční můra a raději půjdu na císaře. :,(

• načítám...
11626
28.8.13 14:03

@Tina 81 Aha to mi ani doktor neříkal. Ale taky mě něčím měřil a říkal že to vypadá dobře

• načítám...
355
28.8.13 14:05

@Veveruska87 No tak to bude ono. Mě řekl, že mám něco užšího a že se možná ještě roztáhnu, ale to se právě řeší asi až na úplném konci těhu. A ty jdeš zítra do nemocnice na co? Na ty ozvyčky?

• načítám...
11626
28.8.13 14:09

@Tina 81 Já jdu jako do poradny. Minule mi doktor malou měřil a nezdálo se mu že je menší tak už mě předal do poradny do nemocnice.Tak že mi budou asi dělat monitor a normálně asi vše jako když jdu do poradny a jestli mi budou dělat UZ když byla menší. On totiž doktor říkal něco o UZ že mají lepší takže tam mi řeknou přesněji kolik malá ma :nevim:

• načítám...
355
28.8.13 14:11

@Veveruska87 Jojo vlastně to jsi psala včera. Tak pak dej určitě vědět, jak malá povyrostla. Jinak moc děkuji, že jsi mi minule poradila, že mám mít na sepsání toho porodopisu ty dvě kopie. Opravdu je ta paní chtěla, takže jsem jí ušetřila trochu času. :mrgreen:

• načítám...
11626
28.8.13 14:14

@Tina 81 Jo nemáš zač mě na to taky upozornila kamarádka která rodila v červnu abych měla dva ty papíry když chci u porodu Mariana

• načítám...
355
28.8.13 14:16

@Veveruska87 :mrgreen: a byla docela milá, že jo? Sepisovala to s tebou taková silnější paní? Ani nevím zda to byla lékařka nebo por. asistentka. Nějak jsem to nepostřehla. :nevim:

• načítám...
11626
28.8.13 14:18

@Tina 81 Taky no.Byla hodně milá i Marian to říkal že byla strašně příjemná. Ani nevím kdo to byl

• načítám...
355
28.8.13 14:20

@Veveruska87 Jo ten můj prohlásil hned za dveřma… " Tak tohle se mi líbilo" :lol: A říkala také Mariánovi ať se nenechá do přítomnosti porodu nutit? Honzovi to řekla a já jsem si připadala jako zrůda, která ho tam nutí. :roll: :P

• načítám...
11626
28.8.13 14:25

@Tina 81 No ona se zeptala jestli bude tatínek u porodu. A Marian hned odpověděl že jo a ani nic neříkala akorát aby si tatínek vzal sebou sváču aby nikam nemusel chodit kdyby měl hlad že to bejvá někdy zdlouhaví tak aby neměl hlad. Protože kdyby si chtěl jít někam pro jídlo tak by se musel převlíkat z toho jejich oblečení zas do svojeho a až by přišel tak znova převlíkat. Tak aby tohle nemusel absolvovat tak at si vezme sváču

• načítám...
355
28.8.13 14:29

@Veveruska87 Tak to nám přesně řekla také. To jsem zvědavá, jak to ten můj udělá s cigaretama. Ten se bude furt převlíkat :think:

• načítám...
11626
28.8.13 14:32

@Tina 81 Tak mi jsme oba nekuřáci tak tohle nemusíme řešit :).Třeba to vydrží nekouřit :)

• načítám...
355
28.8.13 14:35

@Veveruska87 To asi nevydrží. I když třeba se pletu, nebudu ho podceňovat. Hlavně aby to stihl. Jezdí do práce 60km ( do Staré Boleslavi) a sem tam má i noční službu, takže jsem hrozně zvědavá, jak to zvládneme. Vůbec nevím jak si zajistit odvoz. Jistím se sousedama. Prostě se mi nechce volat sanitku, kdyby to byl náhodu planý poplach atd. Ani nevím, zda když mi praskne třeba voda, tak jestli bych se mohla odvézt sama???

• načítám...
11626
28.8.13 14:38

@Tina 81 To taky netuším. Tak Marian naštěstí dělá v Ltm takže to má blízko a přinejhorším bych volala k našim a bud by mě odvezl táta nebo brácha

• načítám...
355
28.8.13 14:43

@Veveruska87 :D no tak to bude taky ještě zajímavé :think: Uvidíme, člověk něco plánuje a pak je všechno stejně jinak. Hlavně se dočkat další kontroly u doktora. Tam jdu 2.9. a ten mě snad uklidní, že se ještě třeba ještě malej ven nechystá.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová