Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@cica2 Tak s tím já počítám že to bude bolet a hodně spíš mám strach z nějakých komplikací
.Tak to ju já myslela že máš nějaké zkušenosti z porodnicí tady
@Veveruska87 no,abych byla uprimna, tak t boli jako prase
.Zkusenosti tu nemam, ale skysela jsem, ze v porodnici v Litaku privazujou nohy, to me teda vydesilo
,ale znama nedavno rodila a neni to nastesti pravda ![]()
@Veveruska87 Ahojky, tak jsem se tady opět ukázala a máte moc pěkně rozpovídáno.
A odjela jsi do nemocnice včera, nebo jsi to věděla, že jsou to poslíčci? Já zase šla ve 3 ráno na toaletu a po cestě zpátky jsem sebou normálně praštila. Spadla jsem ale nějak pudově jsem se snažila co nejmíň ohrozit bříško, takže jsem ho jen pořádně naklepala. Měla jsem hrozný strach, tak jsem si ho hned poslechla monitorem srdíčka a všechno bylo ok. Malej mě za probuzení trochu načutal, ale poprvé jsem za to byla vděčná. Tyo to už jsou stavy, fakt ![]()
@cica2 Kamarádka taky rodila v červnu a neříkala že by jí přivazovali nohy
.Ty budeš už mít na výběr to už bude určitě otevřená porodnice v Roudnici nad Labem
@Tina 81 Ahoj dala jsem si horkou sprchu a bolesti přešli takže to byli jen poslové. Já taky asi před měsícem spadla ale já skončila v nemocnici jelikož mi podjeli nohy na plovoučce a docela jsem sebou pěkně práskla na záda a proto že to bylo v týdnu odpoledne pro jistotu jsem šla k doktorovi a ten mě poslal na pozorovaní kvůli placentě do nemocnice protože tou ránou se může začít odlučovat a nemusí se to poznat hned. Naštěstí bylo všechno v pořádku v pátek jsem nastoupila a v neděli mě propustily
@cica2 Tak já to mám na půlce cesty nejsem přímo z Litoměřic ale už mám porodopis v Litoměřicích jelikož jsem se bála že bych tu Roudnici nestihla.Ale strašně jsem chtěla jít do Roudnice
Tyyyyjoooo fakt? Tak já jdu v pondělí na kontrolu ke svému gynekologovi, tak mu to pro jistotu asi řeknu. Já totiž s placentou mám maličkej problémeček. Stárne mi o něco rychleji a už ve 32.týdnu jsem tam měla nějaké degenerativní změny I.st. Tak raději se ujistím. Ty vado, vůbec nechápu, jak to že 10 let nikde nespadnu a pak sebou praštím jednou před nemocnicí hned po třetím UZ a pak ve 3 ráno doma. ![]()
@Tina 81 Já to mám to samí. Kdyby se ti něco nezdálo jako časté tvrdnutí břicha málo pohybů miminka a kdybys krvácela nebo bolest břicha tak bych bejt tebou skočila na pohotovost ale pokud ti nic není tak to snad bude dobrý. A to mám placentu ve předu a proto bylo dobrý že jsem upadla na záda že to utlumila plodová voda mi bylo řečeno od doktorky v nemocnici
@Veveruska87 Tak to jsi mě uklidnila. Já si to teď raději ohlídám. Ale myslím, že to bude ok, spadla jsem na zadek a ještě jsem se zbrzdila zápěstím a kotníkem. Divím se, že s tím mým 20kg přírustkem váhy mám ruku a nohu celou.
Díky jsem trošku klidnější. A ty velcí poslové co jsi měla ty včera… bolelo to moc? ![]()
@Tina 81 trošku bolelo mě břicho a jakoby záda dole taková divná tupá bolest ale nic co by se nedalo vydržet. Mívala jsem hodně bolestivou ms u který jsem až zvracela jak mě bolelo když jsem to dostala a tohle byl slabej odvar toho takže nic tak strašnýho spíš mě už vyděsilo že už to přišlo a nebudu moct jít zítra mámě popřát mám pro ní přichystaný překvapení nechala jsem jí upíct dortík tak chci vidět jak se bude tvářit ![]()
@Veveruska87 Chichi tak ty jsi dobrá…
Úplně vidím sebe… nemůžu jet ještě rodit, protože… a teď milion důvodů, proč se to ještě nehodí
Tak hlavně, že jsi v pořádku a ještě je to ok. Já mám (měla) také bolestivou menst. a ta paní u sepisování porodopisu mi říkala… tak to budete rodit jedna báseň. Tak jsem teda zvědavá. Pak ale řekla něco ve smyslu, že porod je tak 3× víc než ten náš slavnej menzes
le já očekávám bolest tak 100× tolik, když to všude čtu a tak. ![]()
@Tina 81 Mě to u toho sepisování říkala taky.Tak mě by fakt stačilo aby tam počkala do zítra do odpoledne a pak klidně at už jde ven
@Veveruska87 Je mi to jasné
Celé těhotenství mi přišlo nádherné a kouzelné, ale tenhle poslední měsíc bych klidně vynechala… tedy alespoň já. Začíná to být docela záhul. Mám to přesně za 27 dní. A ty už úplně malou chviličku
![]()
@Tina 81 Taky si ted poslední tejden přijdu strašně nemotorná velká a unavená
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat