Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Tina 81 @Veveruska87 a rodite poprve holky? Prvni porod mi trval 15 hodin ![]()
Tak děvčátka já na chvíli mizím, ještě se přijdu dnes mrknout co tady je nového. Mějte se zatím krásně a opatrujte ty naše poklady. Papáááááááá
![]()
@Tina 81 Ahoj tak co jak je? Včera shodou náhod mi volala kamarádka že jí nohy podrazil pes je 38tt a spadla jakoby na zadek a trochu na bok ale říkala že se to snažila utlumit rukou a nohou a skočila radši do nemocnice a na pohotovost a nechali si jí tam na pozorování i když jí nic nenašli ale na pozorování a říkali jí že žádnej pád v těhotenství by se neměl podcenovat
@Veveruska87 Ahojky, jsem tu jen na skok…no já jsem si také včera říkala, že jsem raději měla jet na pohotovost, ale zítra jdu na kontrolu, tak raději na doktorovi řeknu. Malej se v bříšku chová tak nějak stále stejně, tak snad je to ale ok. Raději to ale povím, ať mám klid. Tyo to je hrůza. Trochu se člověku změní těžiště nebo v mém případě i
možná sníží tlak a pak to dopadá takhle, co?
@Tina 81 Jo já měla mokrý nohy a ujelo mi to na podlaze jsem si pak měla chut dát facku protože jsem flink a neumím si vzít pantofle ![]()
@Veveruska87 to jsou blbý situace, ale to je takový fofr, že se člověk ani nenadá. Já poprvé spadla hned po třetím screeningu na parkovišti před nemocnicí a víš proč? Protože jsem si nutně musela číst po cestě zprávu, kterou jsem dostala od doktora. Takže to bylo také na přes hubu. Naštěstí to byly na kolena a ruce. Teď v noci to bylo ale jiné, se mi v té tmě ještě víc zatemnilo a bylo to. Ale to parkoviště… to bych si taky dala ![]()
@Tina 81 Já už taky spadla dřív a to ze schodu ale na štěstí jsem se držela zábradlí takže jsem si jen sedla a taky jsem místo abych dávala pozor tak jsem přemejšlela jestli si nemám vzít ještě mikinu ![]()
@Veveruska87
asi bychom se měli víc opatrovat. Nikdy bych si neodpustila, kdyby se něco stalo mimískovi, sakryš. Tak ještě vydržím přes noc a docela se těším na zítřejší kontrolu, abych byla víc klidu. No tak zítra písnu, jak to dopadlo. Tak já zase letím, jdu udělat véču. Zatím páááá a zítra podám zprávu. OPATRUJTE SE
![]()
Kdyz uz mi neni spatne, tak smrkam jak o zivot a praskne mi hlava ach jo
![]()
@Veveruska87 Ahojky, tak jsem doma. Kontrola dopadla dobře. Čípek od minula nezměněn, tak se porod zatím ještě nechystá. Můj pád doktor komentoval docela vtipně, ale zkontroloval mě a vše je ok. V pátek jdu na první ozvy (monitory) a za 14 dní bych měla jít na UZ na zhodnocení těch pánevních rozměrů. Takže teď začne být opravdu vzrůšo ![]()
@Tina 81 Ahoj ty jsi ještě nebyla na monitoru? To je hezký. Tak toje dobře že je všechno v pořádku
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat