Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Veveruska87 No já si myslím, že ten finiš je ještě zajímavější… ale za ty naše poklady to prostě stojí
. Já jsem o něj měla v noci takový strach… opravdu poprvé jsem měla takový, jak to vyjádřit… mateřský strach. Hrozně se toho všeho bojím, ale ještě víc se těším ![]()
@Veveruska87 Řekla mi to paní doktorka na třetím screeningu. Říkala, že tam mám degenerativní změny prvního stupně a že je to o něco dřív, než je běžné a že tím pádem se může stát, že se tam miminku přestane líbit a půjde ven. Řekla mi to takhle hezky polopaticky. Ale pak mě uklidnila a řekla, že to neznamená že musím rodit předčasně a že jsou tři stupně deg. změn placenty a že od určitého týdne stárne placenta všem ženám (ke konci těhu)
@Veveruska87 me to poznali z utz.hur se pak vyzivuje mimco, kvuli tomu jsem musela na vyvolani ve 38tt
@cica2 no já měla strach z předčasnýho porodu, ale nakonec mě lékaři uklidnili, že to nemusí vůbec tak dopadnout. A teď jsem ve 36.tt ![]()
@cica2 jojo přesně tak… ale na UZ mi zkontrolovali průtok pupečníkem a výživa byla a snad ještě je úplně ok.
@Veveruska87 No tak to ji máš úplně VPOŘÁDKU. Já na ní mám takové bílé flíčky ( na UZ)
@Tina 81 ja musela, mala byla fakt mala
mela 2.63 kdyz se narosila a to je celkem malo, ale dohnala to
trosku jsem si vycitala, ze je to moje chyba, ale ovlivnit to nejde, bohuzel
@cica2 Kamarádce se ted v červnu narodila holčička 2,49 a už to krásně dohnala
@Veveruska87 @cica2 JEŽIIIIŠ takový drobečkové…
myslím, že tohle by si nikdo neměl vyčítat, za to prostě člověk nemůže
@Veveruska87 jo,Natalka taky, ale kdyz ji byly 3 mes tak jsem prisla o mleko a nutrilonu to byl mazec, normalne z ni byl burt
a ma panenku, ktera je stejne velka jako ona, kdyz se narodila
(47cm)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat