Kopie Těhulky Litoměřice

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1182
5.9.13 18:29

@Veveruska87 tak to je super :D, já bych chtěla rodit taky tady, moc se mi ta gynekologie líbí :D a ty záchody a sprcha jako někde v hotelu a ne v nemocnici :D

• načítám...
11626
5.9.13 18:34

@simuška 1 To jako jo no. Už jsem tam 2× ležela a jako i normální pokoje jsou moc hezký. Ale ty nadstandardy jsou uplně super :pankac:

• načítám...
11626
7.9.13 07:52

Ahoj tak jak se máte holky?

• načítám...
355
8.9.13 10:00

Ahoooj holky…tak jak se máte??? @Veveruska87 :mavam: Tak jak se cítíš? :kytka:

• načítám...
11626
8.9.13 10:05

@Tina 81 :mavam: Dobrý ale už chci rodit sakra zejtra mám termín a furt se nic neděje. Co ty?

• načítám...
355
8.9.13 10:11

@Veveruska87 :mrgreen: Tyo to jsem tady zase dlouho nebyla už zítra… to je první termín a druhý máš kdy? Stále máš jen ty poslíčky???
Já jsem teď byla na těch ozvách a fakt super, ale musela mi malého vzbudit tou šílenou gumovou trubkou :lol: to byla sranda a jak to zabralo.. :lol: :lol: :lol: :lol: Všechno bylo ok. Musím zaklepat, ale docela dobře spím. Břicho mám snad stále větší a vůbec nemám pocit, že by mi spadlo, jak mi říkali někteří z mého okolí. Ale trápí mě bolesti kyčlí, třísel a jakoby stydké kosti už to mám přes týden a myslela jsem, že je to dočasné a vždycky večer sotva lezu a nemůžu kolikrát zvednout ani nohu, co to může být? Že by můj váhový přírůstek likvidoval moje tělo? :nevim:

• načítám...
11626
8.9.13 10:43

@Tina 81 první druhej mám v pátek. Jo to mě Nikča na monitoru taky chrápala. Když mi sestra zaklepala břichem tak se pohla aby se neřeklo a zas chrápala jsem říkala sestře že by mi měli dělat monitor večer to řádí že se mi klepe celí břicho. Taky mě bolej třísla ale jako hodně až mě bere křeč do zadku takže chodím jak stará bába ale nevím od čeho to je :nevim:

• načítám...
355
8.9.13 10:55

@Veveruska87 Jo přesně…ty dětičky to mají krásně načasované na noc u mě je to to samé, večer se Tomíšek probere a řádní, ale musím říct, že teď v noci spím lépe než před týdnem. Ale teda ty bolesti do nohou to je věc… Tak ty to máš také… tak třeba se to všechno nějak povoluje a roztahuje… třeba je to tím. Jééé a a jaké máš cervix score dle těhot. průkazu? Já vím, že je to je orientační a spíš to poukazuje na předčasný porod, ale i tak mě to zajímá. :lol:

• načítám...
11626
8.9.13 10:58

@Tina 81 Já už mám CS-8.Máš Facebook?

• načítám...
355
8.9.13 11:38

@Veveruska87 Já má stále 4 není to málo? Jojo mám… :mrgreen:

• načítám...
11626
8.9.13 11:49

@Tina 81 Není to se ti může z hodiny na hodinu změnit

• načítám...
355
9.9.13 15:57

@Veveruska87 Ahooooj, tak podávám jen fofr zprávu… dneska mi lékař napsal už zprávu k předání do riz. poradny v nemocnici a byla jsem na to UZ a malej má 3541g. Tak mi Mudr. řekl, že bud půjdu císařem, nebo budou vyvolávat porod, ale že mě rozhodně nenechají přenášet, takže počítám že do cca 14 dnů bude malej asi venku. No ve čtvrtek jdu na monitor, tak se stavím v poradně a uvidím. Nevíš zda se tam objednává??? A co ty něco nového?? Jsem tu jen na otočku :-) :)

• načítám...
11626
9.9.13 18:03

@Tina 81 Ahoj budeš mít lepší když se objednáš. U mě furt nic ani ta ranní bouřka nezabrala :roll:

• načítám...
355
9.9.13 18:23

@Veveruska87 Zítra tam zavolám, snad tam budou ve čtvrtek to jedu i na ozvy, tak bych to chtěla spojit. :think:

• načítám...
62
9.9.13 20:25

prvni foto pidi zlaticka :-)

Uz ma 5 mm, obr :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová