Kopie Těhulky Litoměřice

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
11626
17.9.13 19:24

@Tina 81 To teda už jsme chtěli Nikču mít u sebe :D

• načítám...
355
18.9.13 09:01

@Veveruska87 Je krásná :kytka:

• načítám...
11626
18.9.13 09:32

@Tina 81 Děkuji :)

• načítám...
355
18.9.13 10:10

@Veveruska87 Už se taky moc těším. A pěkně mě to začíná už brát. V noci asi poslíčci. A navíc stále po tom vyšetření ze mě něco „odchází“ už je to třetí den, není to nějak dlouho??? Joooo a koho jsi tam měla jako porodní asistentku a jak jsi byla spokojená s prací doktora/ů a sester??? :)

• načítám...
11626
18.9.13 10:20

@Tina 81 Ze mě to taky odcházelo dlouho. Krejzová se jmenovala porodní asistentka a můžu říct že mi hodně pomohla a sestřička byla hrozně moc hodná :).Bez pomoci té porodní asistentky bych asi neporodila

• načítám...
355
18.9.13 10:24

@Veveruska87 Tak tu vůbec neznám, zatím jsem tam narazila jen na PA Zachovou a Jindrovou jinak nikdo. Tak to je skvělé, že máš dobrou zkušenost. A jak to ustál manžel asi byl moooooc pyšnej, co? Soudím podle té fotečky. Já se bojím jako prase, ale když pak vidím ty výsledky v okolí, tak mám takovou radost :P

• načítám...
11626
18.9.13 10:31

@Tina 81 Kouzelný bylo když jsem porodila tak šly malou umýt a zvážit a on šel taky nebo musí jít. Doktor ho tam poslal asi nechtěj aby viděl jak se rodí placenta. A on si pak Nikču přinesl tak vypadal tak strašně štastně

• načítám...
355
18.9.13 10:35

@Veveruska87 Jéééé ti jsou spokojení. A malá je fakt nádherná, se vám teda moc povedla. :potlesk: Já začínám mít právě docela obavy mít tam Honzu u sebe. Přestávám si být jistá, aby ta „jatka“ rozdejchal :mrgreen: Děsí mě ta velikost mimča a mám dost hororové scénáře, tak začínám pěkně šílet. A ještě se chci zeptat na jednu věc… jak se tam staví k hlasovým projevům rodičky, pokud máš tedy zkušenost? :D

• načítám...
11626
18.9.13 10:49

@Tina 81 Já bych se toho nebála Marian mi hodně pomohl pocit že je tam se mnou mi hodně uklidnovalo a taky mi dával kyslík abych neomdlela. Jinak to moje pako když šel zamnou s Nikčou tak se podíval jak mě doktor šije a říkal že viděl jednu červenou souvislou plochu co doktor sešíval a následky to na něm nezanechalo. Pokud nemáš doma cimprdlínu tak to zvládne uplně v pohodě. Co ti poradím vem si sebou přímo na porodní sál vodu na pití já furt pila měla jsem furt sucho v krku. Kamarádka mě na to upozornila a měla pravdu u porodu je velká žízen a taky pak ještě 2 hodiny ležíš na tom porodním stole po porodu. A po tech 2 hodinách po tobě budou chtít aby ses vyčurala a když nepiješ tak je to docela problém. Jinak nevím jak koukají na hlasoví projev. Podle Mariana jsem nekřičela jen jsem při tlačení vydávala zvuk jak vzpěrač kterej se snaží zvednout těžkou činku :mrgreen:

• načítám...
355
18.9.13 10:52

@Veveruska87 Díky za cenné rady, krásně jsi to popsala. Prý vzpěrač… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hned je mi veseleji :dance: :dance: :dance: :pankac:

• načítám...
11626
18.9.13 10:55

@Tina 81 Takhle to popsal Marian a taky mě to docela pobavilo :D

• načítám...
355
18.9.13 10:59

@Veveruska87 :lol: Mě to tedy také docela pobavilo… :lol: No jsem zvědavá, jak to dopadne u mě. Představ si, že mi v nemocnici začali všechno počítat podle termínu UZ a tak se mi všechno přesunulo cca o týden dozadu. Takže mi nechají miminko ještě pěkně růst a vyvolávat se nic zatím nebude. Proto jsem z toho byla pěkně rozhozená, ale doufám, že tedy vědí co dělají :mrgreen:

• načítám...
11626
18.9.13 11:02

@Tina 81 Mě termín brali podle ms :think: to je divný že tobě to berou podle UZ.Ale víš co kamarádka měla že podle UZ měl prcek odhad 4100g a když se narodil tak měl 3700g a říkala že na to že je prvorodička to šlo uplně v pohodě

• načítám...
355
18.9.13 11:08

@Veveruska87 No právě mě to taky zarazilo. Můj gynekolog Pardubický všechno řešil podle termínu MS a najednou v nemocnici začali vše řešit podle termínu dle UZ. A taky vůbec nevím proč. :nevim: No pokud neporodím tento týden, tak příští na kontrole v pondělí bude mít náš "maličkej :! " 3900g. A termín porodu dle UZ mám 1.10. :roll: Ale vím, že jsou tam odchylky, ale bohužel v obou směrech :mrgreen:

• načítám...
1182
18.9.13 17:41

@Veveruska87 velikánská gratulace k narození holčičky :kytka: :kytka: :kytka: je nádherná!!!

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová