Kopie Těhulky Litoměřice

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
11626
24.9.13 13:36

@Kate95 Klidně :).Víš co to máš všude. Třeba v Litoměřicích sestřičky na novorozeneckém všechny super až na jednu a to samí sestřičky z šestinedělí ale jelikož tam ležíš ty 4dny tak se z těma ne moc příjemnejma setkáš jen tak jednou a to se dá překousnout. A jak se těšíš nebo bojíš porodu?

• načítám...
185
24.9.13 13:43

Jasný :-) já jsem taková od rány takže já bych jí pak asi něco řekla…kdyby byla jó nepříjemná :-D
No těšim se i bojim…Bojim se hlavně toho jestli s prckem bude vše v pořádku a tak…
Porodu jako samotnýho…se nebojim…jen mám strach jestli to zvládnu..Můj gynekolog mi řikal že prvorodičky rodí déle…ale je to jak u který…já se hlavně modlim abych nerodila nějakých 16 hodin jako moje mamka :-D To už bych jim tam odpadávala…fakt :-D
Co ty? jak jsi zvládla porod?…:-)

• načítám...
1182
24.9.13 14:22

Ahojky holky :D @Veveruska87 jejda maličká je nádherná, takový andílek, vid? Taky jsem si tajně přála holčičku, ale s postupem času si spíš přeju aby bylo vše tak jak má být :D.Je možný se na screeningu zeptat na pohlaví, když budu ve 14týdnu? Aby na mě nekoukaly jako na blázna? :mrgreen: @Kate95 já jsem taky tady :D nejsem sice z Roudnice, ale z Litoměřic. Ty máš termín v listopadu? Tak to máš taky skoro za pár, vid? Já mám termín až v dubnu, ted jsem ve 13 týdnu, ale mám pocit že to těhulkování strašně rychle utíká :D

• načítám...
11626
24.9.13 14:39

Tak jsem zase tu měli jsme krmení.
@simuška 1 Zeptat se můžeš ale neřeknou ti to mě tenkrát od doktorky bylo řečeno že je ještě brzo nejdříve tak v 16tt a nakonec jsem se to dozvěděla až v 21tt na screeningu na kterém jsem byla v nemocnici v Litoměřicích a to mi pan doktor Jíra řekl že je to tak na 90% holka ale že jsem špatně průhledná a že kvůli tomu že jsem špatně průhledná tak mě radši pošle na kardio do Ustí nad Labem aby malí zkontrolovali srdíčko jestli je vše jak má být a tam mi pan doktor za poplatek potvrdil holčičku a máme holčičku.
@Kate95 Hele já měla porod docela rychlej. V 5hodin odpoledne jsme s manželem vyháněli v 7 hodin začali bolesti po 9 mě vezl do nemocnice jelikož jsem špinila ale podle prohlídky a monitoru to na porod nevypadalo ale nechali si mě tam s tím že mě stejně asi ráno pustěj domu no asi někdy v 1 hodinu ráno začli bejt bolesti horší po 2 hodině jsem dostala klystýr a v 4:35 byla Nikča na světě. Jako bolí to ale není to nic co se nedá vydržet :)

• načítám...
1182
24.9.13 14:45

@Veveruska87 tak já to zkusím se zeptat :D, už bych chtěla nakupovat věcičky a těch neutrálních tolik nemají :( bud samá ružová a nebo modrá :D, šlo mi o to aby na mě nekoukaly jako na blázna :D

• načítám...
11626
24.9.13 14:56

@simuška 1 Já se taky ptala ale bylo mi řečeno že dříve jak v 16tt to vidět nejde a to předemnou byla kamarádka a ta je průhledná jak folíe a tý to taky neřekla. Jo to uplně chápu ono nakupovat v určité barvičce je veselejší ale víš že ani UZ není uplně neomilnej.Je tu několik diskuzí na emiminu kdy to měla bejt na 100% holka a na porodním sále vylezl kluk. Já se taky hned poporodu ptala doktora jestli to fakt je holka měla jsem doma strašně moc růžovího :D

• načítám...
1182
24.9.13 15:04

@Veveruska87 tak to asi u těch neutrálních barev raději zustanu :D a mužu se tě ještě zeptat, dělaly ti UZ přes břicho nebo ještě vnitřně? Jde mi o to jestli se mnou na UZ muže jít i doprovod :D

• načítám...
11626
24.9.13 15:06

@simuška 1 Dělali mi normálně přes břicho :)

• načítám...
1182
24.9.13 15:07

@Veveruska87 děkuju moc :D

• načítám...
11626
24.9.13 15:25

@simuška 1 Není zač :)

• načítám...
185
24.9.13 15:25

@Veveruska87
tak to jsem zvědavá jak to budu mít já :-D :-)
@simuška 1
neskutečně to utíká…já zjistila že jsem těhotná až ve 14tt…taky na mě gynekolog koukal jak na blba…za to nemužu že sem měla i do toho 14tt slabou menstruaci..:-D
Já když se doktora ptala jestli muže se mnou do ordinace mamka(chtěla se podívat zvědavka na vnouče) :-D tak prej žádný problém…a ještě z toho udělal srandu…:-) Jen mě docela štve že mi neřiká jeho míry…váhu a kolik měří…byla jsem i na odběrech 28.5…a kdybych se nezeptala tak mi nic neřekne a pošle me jen s razítkem domu :-D mám jít k němu znovu 1.10…tak si vynutim míry…:-D

• načítám...
11626
24.9.13 15:32

@Kate95 Jo to mě taky doktor neříkal. Hlavně můj doktor mi nedělal ani moc UZ akorát v 4tt na potvzení pak v 8tt a pak až 31tt z toho jsem byla ve 13tt v Mělníku na screeningu pak 21tt v Ltm na screeningu a na kardiu muj doktor mi udělal asi 3 UZ za celí těhotenství. A pak jsem si došla na 3D

• načítám...
185
24.9.13 15:34

@Veveruska87
aha…to mě dělá UZ při každé kontrole…i mě jako prohlíží prstama…asi jak je prcek na tom :-D

• načítám...
11626
24.9.13 15:37

@Kate95 to mě taky prohlížel. Vždy jsem přišla jen mě prohlídnul zespoda zeptal se jestli nemám nějaký problémy a šla jsem domu. Později mi už dělali i monitor

• načítám...
1182
24.9.13 15:39

@Kate95 právě proto jsem se ptala na ten ultrazvuk co se týče toho doprovodu :D, muj přítel dneska odjel zase na měsíc do práce a až pujdu na screening pujde tam se mnou jeho ségra a jak jí znám bude se mnou chtít do vnitř, je to zvědavka :D, tak aby mi nedělaly vnitřní :mrgreen: co se týče těch mír, tak bych si je vynutila taky :D já jsem takový blázínek jsem ve 13 týdnu a už mám doma asi 5 fotek z ultrazvuku, doktor si mě ze začátku hodně hlídal a já si pokaždý řekla o fotku :D ty jo ve 14 týdnu, neměla jsi nevolnosti? Jestli ne tak to jsi měla super :D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová