Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jo jinak vim ze se to sem nehodi, ale kdyz jste z LT a nektera by jste chtela neco po me holcice mam tu oblecky do vel 68, prevazne 56-62, mam tu fotoalbum
@Ajinka91 Ten mě rodil
.Kdybych to věděla dřív klidně bych brala ale už toho mám hodně nakoupeno
Tak uz jsem zalozila uzavrenou skupinku, ted jsem psala Adminovi aby tuto diskuzi presunul do te uzavrene ![]()
@Ajinka91 tak jí založíš tu skupinu?
bylo by to asi opravdu lepší. Myslíš, že kdybych tam šla dřív, že by mi udělal ultrazvuk pro kontrolu? Abych nevypadala moc akčně, ale bylo by to fajn
@Veveruska87 jééé to bys byla moc hodná, já bych si ho za 2týdny vzala, možná i dřív ![]()
@simuška 1 Do SZ ti pošlu na mě kontakt stačí napsat každou chvilku jsme ve městě tak bych ti ho dovezla osobně aby sis ho vyzkoušela že opravdu funguje
@Ajinka91 Pardubický,nemá ordinaci u Družby? Co se týká toho oblečení pro holčičku tak já bych ho klidně brala
, ale my ještě nevíme jestli to bude chlapeček, nebo holčička. Já bych si přála tiše holčičku ![]()
@simuška 1 myslim ze pokud se nemusis objednavat a muzes k tomu tvymu prijit kdykoli si nejsi jista a vis ze je milej klidne bych tam pro klid zasla ![]()
@Veveruska87 děkuju moc, jsi hodná, měla jsem si ho vzít už tenkrát
Kontakt na tebe si uložím a určitě se ozvu, protože ho určitě využiju ![]()
@simuška 1 tak uvidis, neco tu mam a ja jeste dedim nebo odkupuju i novy hadriky po segrinym, ten to neunosil takze jsou tu i klucici kousky, ale to uz je 74/80. Treba setik s mickeymousem atd. neco tu mam jeste kluciciho v mensim, kalhoty, atd
@Ajinka91 tak to si pletu s nějakým jiným doktorem
,jsem tady v Litoměřicích teprve 2roky, tak to mám ještě všechno popletený
.Až budu vědět co to bude a ty budeš ještě nějaký věcičky mít, tak bych si určitě nějaký vzala, to se nikdy nestratí ![]()
@simuška 1 Já si to myslela používala jsem ho až do konce i když jsem už cítila pohyby tak Nikča se dokázala půl dne ani nepohnout a to jsem už panikařila tak jsem poslechla a hned jsem byla klidná
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat