Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Taky mě to napadlo se ho zeptat, tak nevím jestli mám počkat do kontroly, nebo tam mám za nim zajít dřív, abych nevypadala jako hysterka…ta doktorka v Mělníku mi řekla, že je všechno v pořádku, že odpovídáme, ale že ta hlavička je trošku větší než by měla být, ale ten screening vyšel negativně, tak tím se uklidňuju. Co myslíš ty mám za Šálkem zajít?
@simuška 1 Pokud řekla že je to v pořádku tak bych počkala na toho 22.řijna. Nikča měla zas podle UZ menší hlavičku. A vše je v pohodě. V tom 16tt ti bude šálek delat UZ a hlavičku měřit kvůli tem triple testům
@Veveruska87 taky jsem si říkala, že počkám do tý kontroly, děkuju moc trošičku jsi mě uklidnila.Tak snad to v tom říjnu dopadne dobře a miminko bude v pořádku. A ještě jednou Ti gratuluju k Nikolce, je fakt nádherná
@simuška 1 Děkuju moc
je to naše zlatíčko
.Uvidíš že to bude v pořádku ![]()
@Veveruska87 já děkuju uklidnila jsi mě a to už poněkolikáté
jsem prostě plašan ![]()
@simuška 1 ne my ji zase meli mensi o tyden, stresovala jsem se zbytecne, takze bud v klidu ![]()
@simuška 1 vetsinou se to vztahuje k tomu ze dite ktere ma vetsi hlavicku bude celkove takove vetsi statnejsi, me rekli ze bude drobna a nebyla…Litali jsme porad nekde po vysetrenich…No to je skoda ze ti to nerekli me to rekli na tom screeningu v usti to jsem byla 12+3 a pak v 17.tydnu Holbova co zastupovala Padubickyho u ktery jsem byla na odberech na triply mi rekla ze vidi kavovy zrnko
@Ajinka91 děkuju za uklidnění, tak nějak mi občas přijde že se stresuju asi zbytečně, ale mám za sebou dva potraty tak o to víc možná zbytečně plaším…já jsem byla na screeningu v tom Mělníku a pani doktorka když jsem se jí ptala na pohlaví mi řekla, že je ještě brzy, že to tak brzy říct neumí, tak si ještě budeme muset počkat
, jenom kdyby těch neutrálních věciček nebylo tak málo
. Já jsem vůbec nevěděla, že v ustí to dělají taky, to potom až od tebe a to už jsem byla na odběrech v Mělníku.
@simuška 1 jj platila jsem 1000,– pisou tady o tom vsude na Emiminu, byla jsem spokojena.Hele ja mam taky za sebou potrat a cekali jsme 17mesicu nez se zadarilo.Pak me strasili protoze my vysla u screeningu zvysena NT hodnota a pak u tripplu AFP hodnota, takze jsem litala na dalsi a dalsi vysetreni a mam krasnou zdravou holcicku
Ahojky holky tady to nějak zamrzlo, chodí sem vůbec ještě někdo? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat