Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@princess16 Já se mám dobře akorát furt Nikolku přemlouvám aby tam vydržela aspon do pondělí. Neznáš nějakou holčinu co je čerstvě těhotná a neměla by zájem koupit angelsounds?
Ahoj holky, me je tak zle
uz dva dny jako bych furt jen parila, cokoliv snist je umeni a to nafoukly bricho…hruza, musela jsem si koupit u tamanu gate na gumu, protoze nic nezapnu. Tohle jsem teda u Natalky nezazila ![]()
@cica2 Ahoj
.Já teda musím zaťukat za celé těhotenství jsem ani jednou nezazvracela.Co zkusit zázvoroví lízátka
?Prodávají je v lékarně a jsou na nevolnost v těhotenství
@Veveruska87 jeste jsem taky nezvracel a ty zazvorovy lizatka mi v dobre vire koupil manzel a dlabe je Natalka, vetsi hnus jsem nemela
. V prvnim tehu jsem vubec nevedela, ze jsem tehu
az kdyz zacla kopat, fotbalistka
@cica2 Aha a mě docela chutnali občas jsem měla taky žaludek na vodě tak jsem cucala a bylo mi hned lépe. Jedině se ještě zeptat doktora jestli by na to něco neporadil
.Jo to já už včera myslela že rodím naštěstí asi jen poslíčci
@Veveruska87 poradil mi prave ty lizatka nebo zazvorove tablety, ty zkusim, ale u nas v zapadakove je nemaji, takze musim do Litaku…a poslicci ani nevim co jsou, byla jsem na vyvolani
@Veveruska87 uz se ti to blizi, vid, Tesis se? Ja jsem se porodu strasne bala ![]()
@cica2 Blíží 9dní do termínu a bojím se hrozně ale furt doufám že to vydržím aspon do pondělí. Zítra chci jít ještě popřát mamce k narozeninám tak bych chtěla aspon do zítra nerodit ![]()
@Veveruska87
U prvnich se vetsinou rika, ze si davaji na cas, treba to tak bude i u tebe, ja se teda bojim i toho druhyho, mozna i vic, kdyz uz vim, co me ceka ![]()
@Veveruska87 No,je to porod, boli to
,ale prezit se to da, Rodila jsem v liberci, pochazim z Frydlantu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Veveruska87 Ahoj,já se mám tedy dneska výborně.:-)Žádná unava
Jenom jsem byla dneska svědkém největšího vyboulení břicha, jaký jsem kdy viděla
A jak se tam rochní..
Jakpak se máte vy:-)