Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Veveruska87 jj snad už to bude vše v pořádku, mám výbornýho doktora, ktery si mě hlídá
tak věřím že bude vše tak jak má být a nám se narodí to vytoužené miminko
@simuška 1 A ty jsi přímo z Litoměřic? Ke komu chodíš? Myslím doktora
@princess16 Ted jsem si teprve všimla že ses ptala kolik jsem dala za kočárek. Tak ze slunečníkem, fusakem a rukávníkem 10500kč
@princess16 jj já jsem přímo z Litoměřic, bydlím tady sice jenom dva roky, ale už jsem Litoměřičanda
, pročítám vaší diskuzi, abych mezi vámi nebyla jako ryba na suchu ![]()
@simuška 1 jééééé tak já jsem tady asi 5 let. Původem jsem z Českých Budějovic. Ale připadám si také jako místní ![]()
@Veveruska87 a je to trpjkombinace?
@simuška 1 se bavime tak prubezne o plínách, dneska jsem zavitali do nasich vybavicek pr miminka.
az dneska se to rozjelo, jinak to bylo suché ![]()
@princess16 Jj trojkombinace. Mrkni na stranky www. batolátko. cz tam je mají a tohle je Firkon verano long
@simuška 1 Já byla taky půl roku Litoměřičanda a pak jsme s Marianem zas zdrhli na vesnici. Prostě jsem vesnice a ve městě se mi nelíbilo ![]()
@Veveruska87 Vesnice je úžasná. My bydleli před 5 roky v Litoměřicích a zlatá vesnice… už bych si na město asi možná ani nezvykla. ![]()
@Tina 81 Já jsem vyrůstala na vesnici a pak jsem si našla kluka z města a jako půl rok v paneláku ve městě mi stačil už nikdy ![]()
@Tina 81 ty jsi původem z Českých Budějovic? Já taky a z Budějovic jsem šla
sem za přítelem
@Veveruska87 já bych taky chtěla někam na vesnici, ale to je běh na dlouhou trat
holky tak mě ty plínky teprve čekají a kdy máte termín porodu?
@princess16 Já jsem z něj uplně nadšená právě i ten fusak a slunečník mám v barvě toho kočárku takže krásně sladěný
@simuška 1 Já 9.9 ale mamča by chtěla abych porodila 2.9 na její narozeniny letos bude mít 55 let tak by chtěla Nikču k narozeninám
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat