Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Zdravím, jsem 30+3 a jsem z Encovan. Termín porodu konec září začátek října ![]()
@Veveruska87 No tak to jsme kousek od sebe. Myslím i vzdáleností Encovany-Křešice i v týdnech těhu
Kde budeš rodit - v Ltm?
@Tina 81 No ještě nevím co jsem se dočetla že by měli otevřít zas v půlce srpna Roudnickou porodnici tak bych chtěla radši tam ale uvidím. Co ty?
@Veveruska87 Já jsem projížděla názory a zkušenosti Litoměřické porodnice na netu a risknu to tam. Čekám první mimi. No vidíš, ani nevím, že ji mají opět otevírat. Ale stejně to vidím na ty Litoměřice ![]()
@Tina 81 Já už to mám okouklí. Doktoři v Litoměřický nemocnici dobrý a sestry jak která no ale to je asi všude. Co jsem těhotná tak už jsem tam dvakrát ležela. Taky čekám první
@Veveruska87 tak přesně tohle jsem se také dočetla. Doktoři ok, ale se sestřičkama je to prý horší. Každá „prý“ radí něco jiného, ale tak třeba budu mít štěstí a bude to nakonec fain. Už jsi tam ležela? Nějaké problémy v těhu? ![]()
@Tina 81 Na začátku jsem krvácela měla jsem hematom a ted o víkend jsem tam byla na pozorování po pádu. Ujeli mi nohy na plovoučce a blbě jsem spadla a doktor mě na pár dní poslal na pozorování do nemocnice ale dobrý všechno je v pořádku. Budete mít kluka jsem koukala a krásný jméno taky jsem chtěla Tomáše kdyby to byl kluk ![]()
@Veveruska87 Tak hlavně, že je to teď všechno v pořádku. Už se to pomalu blíží co? Já začínám být taková správně nemotorná. Nějak stále do něčeho narážím břichem… člověk jak je trošičku prostorově výraznější a nebyl na to zvyklý, tak špatně odhaduje vzdálenosti
Nebo tedy je to můj případ. Jojo řekli nám, že to bude chlapeček. Ale v pondělí jdu zase na velký a poslední UZ, tak se pro jistotu znovu zeptám. Pro holčičku máme připravené jméno Kristýna. Ale přála bych si toho chlapečka. Ve výsledku to bude asi stejně jedno, protože z toho budu vyprdlá tak jako tak. ![]()
@Tina 81 My budeme mít Nikolku ale vyhádanou protože přítel chtěl Kristýnku
.Tak já už jsem byla prostorově výraznější před otěhotněním takže jsem na to docela zvyklá
.A co už máš vše nakoupeno?
@Veveruska87 … Nikolka je úžasné jméno.
Já jsem trochu „plašan“ a tak si myslím, že mám nakoupeno až na pár věciček skoro všechno. Máme v rodině předčasné porody a tak se raději jistím. Jediné co ještě nemám jsou malé rukavičky, odsávačka na nudle a určitě ještě na něco narazím, ale myslím, že to nejdůležitější snad mám. Už mám dokonce i vypráno a vyžehleno a budu se pomalu balit do porodnice, kdyby mě to náhodou přepadlo dřív. Myslím, že pro mého mužského by to byl pěkný boj mě pak balit do nemocnie ![]()
@Tina 81 Tak to já jsem taky plašan už mám taky vše vyžehlené a připravené. Akorát pár věcí z lékarny mi chybí ale tašku do porodnice už zbalenou mám ![]()
@Veveruska87
Moje řeč, ono je to lepší, člověk nidky neví.
A budeš chodit ne nějaký předporodní kurz nebo už to máš za sebou?
@Tina 81 Nemám a asi nebudu nějak jsem nad tím nepřemýšlela. Lepší to mít zabalený než pak plašit na poslední chvilku.Co už máte kočárek nebo jsi pověrčivá?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat