Kopie Těhulky Litoměřice

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
11626
19.7.13 07:10

@princess16 Já jsem z Nučnic :D

• načítám...
355
22.7.13 06:49

Zdravím, jsem 30+3 a jsem z Encovan. Termín porodu konec září začátek října :mavam:

• načítám...
11626
22.7.13 06:51

@Tina 81 Ahoj jsem z Křešic a dneska jsem 33tt

• načítám...
355
22.7.13 06:54

@Veveruska87 No tak to jsme kousek od sebe. Myslím i vzdáleností Encovany-Křešice i v týdnech těhu :) Kde budeš rodit - v Ltm?

• načítám...
11626
22.7.13 06:59

@Tina 81 No ještě nevím co jsem se dočetla že by měli otevřít zas v půlce srpna Roudnickou porodnici tak bych chtěla radši tam ale uvidím. Co ty?

• načítám...
355
22.7.13 07:03

@Veveruska87 Já jsem projížděla názory a zkušenosti Litoměřické porodnice na netu a risknu to tam. Čekám první mimi. No vidíš, ani nevím, že ji mají opět otevírat. Ale stejně to vidím na ty Litoměřice :)

• načítám...
11626
22.7.13 07:09

@Tina 81 Já už to mám okouklí. Doktoři v Litoměřický nemocnici dobrý a sestry jak která no ale to je asi všude. Co jsem těhotná tak už jsem tam dvakrát ležela. Taky čekám první

• načítám...
355
22.7.13 07:11

@Veveruska87 tak přesně tohle jsem se také dočetla. Doktoři ok, ale se sestřičkama je to prý horší. Každá „prý“ radí něco jiného, ale tak třeba budu mít štěstí a bude to nakonec fain. Už jsi tam ležela? Nějaké problémy v těhu? :(

• načítám...
11626
22.7.13 07:18

@Tina 81 Na začátku jsem krvácela měla jsem hematom a ted o víkend jsem tam byla na pozorování po pádu. Ujeli mi nohy na plovoučce a blbě jsem spadla a doktor mě na pár dní poslal na pozorování do nemocnice ale dobrý všechno je v pořádku. Budete mít kluka jsem koukala a krásný jméno taky jsem chtěla Tomáše kdyby to byl kluk :)

• načítám...
355
22.7.13 07:23

@Veveruska87 Tak hlavně, že je to teď všechno v pořádku. Už se to pomalu blíží co? Já začínám být taková správně nemotorná. Nějak stále do něčeho narážím břichem… člověk jak je trošičku prostorově výraznější a nebyl na to zvyklý, tak špatně odhaduje vzdálenosti :D Nebo tedy je to můj případ. Jojo řekli nám, že to bude chlapeček. Ale v pondělí jdu zase na velký a poslední UZ, tak se pro jistotu znovu zeptám. Pro holčičku máme připravené jméno Kristýna. Ale přála bych si toho chlapečka. Ve výsledku to bude asi stejně jedno, protože z toho budu vyprdlá tak jako tak. :P

• načítám...
11626
22.7.13 07:27

@Tina 81 My budeme mít Nikolku ale vyhádanou protože přítel chtěl Kristýnku :).Tak já už jsem byla prostorově výraznější před otěhotněním takže jsem na to docela zvyklá :).A co už máš vše nakoupeno?

• načítám...
355
22.7.13 07:37

@Veveruska87 … Nikolka je úžasné jméno. :potlesk: Já jsem trochu „plašan“ a tak si myslím, že mám nakoupeno až na pár věciček skoro všechno. Máme v rodině předčasné porody a tak se raději jistím. Jediné co ještě nemám jsou malé rukavičky, odsávačka na nudle a určitě ještě na něco narazím, ale myslím, že to nejdůležitější snad mám. Už mám dokonce i vypráno a vyžehleno a budu se pomalu balit do porodnice, kdyby mě to náhodou přepadlo dřív. Myslím, že pro mého mužského by to byl pěkný boj mě pak balit do nemocnie :lol:

• načítám...
11626
22.7.13 07:40

@Tina 81 Tak to já jsem taky plašan už mám taky vše vyžehlené a připravené. Akorát pár věcí z lékarny mi chybí ale tašku do porodnice už zbalenou mám :lol:

• načítám...
355
22.7.13 07:42

@Veveruska87 :) Moje řeč, ono je to lepší, člověk nidky neví. :) A budeš chodit ne nějaký předporodní kurz nebo už to máš za sebou?

• načítám...
11626
22.7.13 07:44

@Tina 81 Nemám a asi nebudu nějak jsem nad tím nepřemýšlela. Lepší to mít zabalený než pak plašit na poslední chvilku.Co už máte kočárek nebo jsi pověrčivá?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová