Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Veveruska87 Včera jsem toto téma nadhodila… kočárek máme zatím u mamky, ale musím ho vyprat atd. Tak jsem řešila, že až ho příští týden dovezeme, kam ho dáme. Jestli ho necháme doma, nebo ho schováme k sousedům. Zrovna na ten kočárek pověrčivá jsem. Nějaká kočka přes cestu mě z míry nevyvede, ale tady si vůbec nejsem jistá…
, co vy? Máte ho doma?
@Tina 81 Já už ho od povodní mám doma. Měla jsem ho u rodiču ale ty ho kvůli tomu že to ještě nemají udělaný by neměli kde mít tak už ho mám doma ale nejsem za to moc ráda
.Co máš za kočárek?
@Veveruska87 Nooo vy jste tam teda dopadli… musela to být docela hrůza. Jezdíme přes Křešice docela často, ale to co jsem tam viděla po povodních…
Stále se tam všude větrá, uklízí, pracuje… no hlavně ať to máte brzy udělané.
Kočárek mám takový zeleno-modro-šedý s velkou korbou a je starší model (8 let) značky Zekiwa.
@Tina 81 Tak já mám rodiče z Nučnic. My s přítelem jsme bydleli v Kolonce v podnájmu ale už 3 měsíce bydlíme v Zahořanech takže nás to nezasáhlo. Chudáci naší. Já mám tenhle
@Veveruska87 jééé a já si celou dobu myslím, že jsi z Křešic
Ten kočárek je krásný, také jsem po takovém pokukovala, ale už máme jiný, tak to tak nechám být. Má velkou korbičku? Já jsem furt řešila například u kočárků Takko Warior, že mají krátkou korbičku a že by nám to nestačilo.
@Tina 81 Jj tenhle Firkon verano long je jeden z tech největších taky jsem vybírala podle velikosti korbičky. Tak já píšu že jsem z Křešic jelikož ty díky letošním povodním jsou docela známí a ty vesnice okolo už nikdo moc nezná
@Veveruska87 jojo to máš pravdu.
Kočárek máš opravdu úžasný - chválím. Jinak můžu se zeptat co všechno jsi si zabalila do porodnice?
@Tina 81 Župan, košile, kalhotky poporodní, vložky do podprdy, vložky poporodní, plíny jednorázovky, radši tam mám i vlhčený ubrousky, ručníky 2 a pantofle.Pak tam ještě hodím mejdlo a tak ale to až to na mě přijde to už je otázka pár minut ![]()
@Veveruska87 Tak super, toto vše mám také v plánu. Moc děkuji. A pro Nikolku si věcičky na cestu domů necháš dovézt potom?
@Veveruska87
Tak jsem tak nějak příjemně naladěná se jít tedy konečně zabalit.
Krom toho mě chytají velké uklízecí mánie, takže dost koketuju s myšlenkou ještě umýt okna ( na jaře jsem to jaksi vynechala)
Docela si to těhotenství užívám. Jsem týden doma (neschopenka) a pořádně mi to už leze na mozek ![]()
@Tina 81 To já jsem na neschopence už od začátku takže jsem už docela zviklá ale už jen tejden a jdu na MD takže konečně bez vycházek ![]()
@Veveruska87 To je za chvíli
Stejně to těhotenství uteklo jako voda co. Tak se hlavně moc moc opatruj. Já teď musím jet na nákup. Mám vycházky, tak je musím využít
Zase se tady ukážu. Měj se zatím moc krásně
Martina
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat