Těhulky od června/července 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
546
30.6.15 09:46

Taky me bolí břicho :nevim: ale uz je to lepší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
30.6.15 10:10

@Davima

Já na něm nemůžu ležet jak mě to boli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
30.6.15 11:04

@16Peťule13 no me je to taky neprijemny teda musim rict, ale jestli mi to pomuze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
30.6.15 11:39

Ahoj holky, ráda bych se mezi vás přidala. Je mi 28, pocházím z Vysočiny.
S manželem jsme si řekli na začátku června, že se pokusíme o našeho 1. cvrčka, zrovna to vyšlo asi tak nějak do ovulky, nepočítala jsem vůbec, že by se hned zadařilo. Už na dovolené mi bylo všelijak, MS jsem nedostala, tak jsem 2. den po vynechání dělala testík a na něm se lehce vyznačila druhá čárka. Byla jsem se minulý týden zaregistrovat k nové MUDr., hned prý, když už jdu osobně, že se podíváme, zda něco neuvidíme. Viděli jsme velké kulové (byla jsem 4+4), pouze vysokou sliznici. Tak mi řekla, že mám hodně pít, více odpočívat. Jsem objednaná až na 16.7., kdy budu podle MS 7+4. Teď jsem 5+2. Takže jsem celá nervozní a hlavně to neutíká vůbec. Kupodivu se cítím zatím dobře, až na chvilkové bolesti podbřišku a větší únavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
30.6.15 11:42

@paroha vitam te :-) to se vam to povedlo krasne tedy :-) a tydne na tom budeme tak nejak podobne :-) taky jsem neco prez 5 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
30.6.15 12:02

@Davima
tak to jsem ráda, že jsi jak já. Jen mě teď mrzí, že jsem šla k MUDr. asi moc brzy, když nebylo vidět zcela nic. Tak musím netrpělivě teď čekat ještě 16 dní. Hlavně, že jsme si s manželem řekli, že tomu necháme volný průběh a užijem si poslední léto :D a budem si užívat a tvořit Julinku (chtěli bychom holčičku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
30.6.15 12:41

@paroha to muselo byt brzy :-) ja mela prvni vytouzeneho chlapecka a druhe bych si moc prala holcicku ale hlavne at je to zdrave ze :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
30.6.15 13:59

Ahoj holky, snad vám nebude vadit, když se k vám přidám a všem mooc gratuluji ke dvěma // :kytka: Musím vám rozepsat, jak to vlastně bylo :)
S přítelem jsme se bezúspěšně snažili o mimčo zhruba 10 měsíců, ale bylo mi jasné, že se mnou zřejmě není něco v pořádku, vzhledem k mé nepravidelné ms. Tak jsem minulou středu šla na gyndu, aby mi k tomu třeba řekl víc a po vyšetření utz zjistil, že mám syndrom polycistických vaječníků, takže bude prý asi těžké přirozeně otěhotnět. Vůbec mě teda nepotešil, ale alespoň jsem už tedy věděla, v čem asi bude problém. Nevím proč, ale večer mi to prostě nedalo a udělala jsem si test, protože se mi ještě nestalo, že bych to nedostala 10 dní, vždy max. týden. Nevěřila jsem svým očím, když jsem viděla sice slabou, ale druhou čárku! 8o :D Udělala jsem si pak následující dny testů asi 10 a všechny pozitivní a pomalu sílily! Potvrdily mi to i krevní testy a hcg krásně stoupá! :) Pořád tomu nemůžu uvěřit, jsem šťastná a zároveň se bojím, aby vše bylo v pořádku. Na kontrolu jdu až 29.7., do té doby nejspíš zešílím :zed: :) Holky, prostě naděje umírá poslední! :) Omlouvám se za román, ale musela jsem se trošinku vypsat :) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
30.6.15 14:08

@Lillyi
tak tomu říkám pěkné překvapení :) ta nejistota nás teď všechny potrápí, ale musíme doufat v krásně se rozvíjející miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
30.6.15 14:18

@Lillyi obrovská gratulace, musí to být neskutečný pocit po takové době :hug: přeji aby mimi sílilo a oběma se vám dařilo :lol: :kytka: tak si to užívej a nemysli na to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
30.6.15 14:44

Ahoj těhulky, ráda bych se k vám také přidala :) A všem gratuluju!
Mám sice teprve druhý den zpoždění, ale ráno jsem si dělala test a druhá / se tam objevila..sice světlá, ale je tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
30.6.15 14:52

@Cherrylee tak to je to krásně na dobré cestě :kytka: vaše první mimi? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
30.6.15 15:05

@kalipa Snad jo, budu doufat:) Naše první mimi a první // vůbec :D Ale nechci to zakřiknout ani si to moc připouštět, abych nebyla zklamaná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
30.6.15 15:10

@Cherrylee když jsem našla // den před MS, taky jsem nejuchala, dokonce ještě nějaký týden po MS jsem tomu pořád nevěřila a říkala si, že to není možný… :mrgreen: tak uvidíme co na kontrole, ještě pořád si nemůžu být jistá :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
30.6.15 16:53

Tak to mám potvrzené dneškem jsem 6+5 :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie