Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ana_stazie22 téda to máš odvahu, z motorky mám takový respekt
že nevím, jestli by mě někdo přemluvil na to sednout
Tak to se těším, až nám tu ve středu povyprávíš, jak první kontrola probíhá a že jste v pořádku
![]()
Holky, já začala zvracet.. Kuchyň je pro mě zakázané území, do toho malé dítko, manžel pryč..Ale směju se tomu.. K.
Anonymní K.
Paráda že to bereš s humorem
obdivuji a ještě k tomu jedno škvrně…
mě bylo ráno tak zle, že jsem sotva dýchala
a ještě dítě do toho…
![]()
Jo tak to ja bych taky v kuchyni zvracela ze vseho
a teda prsa boli jak blazen
![]()
@kalipa - první těhotenství jsem zvracela do předčasného porodu celé dny.. Pokud to bude jen 2× denně, bude to v pohodě..Teď prostě nesmím lehnout. K.
Tak k doktorce musim jeste v patek jeste nebylo nic moc videt, mela bych byt v 5tt, a jak mam zasmodrchanou delohu spatne, tak snad v patek uz bude videt ![]()
Tak snad v pátek to vyjde. A počítala sis týdny podle kalkulačky,? Jestli to aspoň trochu sedi ![]()
@16Peťule13 no me by tonsedelo kdyby ten program pocital s mojema dlouhyma cyklama, ale podarilo se mi dopocitat TP ten by mohl byt cca 27.2 to potom sedi na ten 5ty tyden
v ten patek bych mela byt 6tt tak snad bude videt punticek ![]()
Tak držím palce ja bych měla být vccce čtvrtek 7 tt tak třeba uz něco aspoň uvidí a krev ti brala?
@16Peťule13 nene nebrala, uvidim v patek, slo to vse hrozne spatne videt prave jak mam tu delohu dozadu
Já byla dnes na gyndě, to byly nervy. Viděla jsem kuličku, doktorka viděla i srdíčko. Prý 6-7 týden, tak jsem ráda, že je vše v pořádku. Jinak mám taky celé dopoledne nevolnosti, nechutenství. Ale odpoledne lepší a večer dobrý. Dopoledne únava, slabost..
Holky, tak mě včera večer smrdělo snad všechno, počínaje rýží, kterou jsem vařila k večeři… bolelo mě dost břicho a kolem třetí jsem prostě usnula a pak se dlouho nemohla probrat. No a dneska jsem začala zlehka světle růžově špinit, jako to mívám před menstruací první den špinění (pak to sílí a sílí a je z toho menstruace). Doufám, že to nic neznamená…:-( k doktorce jdu poprvé až zítra, dnes tam bohužel není, to bych mazala hned. Měla bych být 4+5 tt