Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Davima
Nevím jestli to jde vidět a toto je první test úplně
@16Peťule13 krasny
no ja mela doma testy tak sem je rovnou dodelala ![]()
@Davima @16Peťule13 holky, přiznám barvu taky jsem včera zkoušela test
jestli se čárka náhodou neztratila
a ona tam je a ještě silnější
Jinak jmenuju se Markéta a jsem z Ústí nad Labem ![]()
@kalipa no ja to prave taky chtela zkusit
jsme zensky musime byt presvedcene ze
![]()
Ahoj holky, jsem asi 5 týden, čekám druhého prcka. První přišel neplánově, o druhé těhotenství jsme moc stáli
U doktorky jsem ještě nebyla, chystám se až ve středu. Test jsem si dělala v úterý a dnes a o malinko čárka zesílila, tak doufám, že je vše v pořádku. Těhotenské příznaky mi nějak vyprchávají…tak věřím, že i tak je to vše v pořádku ![]()
Holky, myslíte, že sílí? Testuji ob den a dnes jsem dělala ten poslední(horní) a jsem 4+6. Nevim, jestli je ta sila čárky adekvatni vůči tomu, ve kterém jsem týdnu
![]()
@mojemimčo urcite ano
a kazdemu se vylucuje hcg jinak rychle
tak se urcite neboj
myslim ze je to v poradku ![]()
@Davima Děkuji
jsou to nervy no…
Jinak mně je za pár týdnů 30 a bydlíme v Brně ![]()
Příspěvek upraven 25.06.15 v 20:45
@mojemimčo Také mám nervy, jsem 4+0 a dnešní test mám úplně stejně jako ty, řekla bych. Dva dny už cítím, jak se mi natahuje děloha, aspoň mi to tak připadá a dnes jsem si všimla, že mám vypouklé bříško, což je asi nesmysl…
@muchomurka3 4+0 jsem měla ten spodní
Mě taky často bolí bříško a pořad se pozoruju, jak kdyby měla dojít mrcha.
Holky, moc nerozumím tomu, že čtu, že doktor určí staří těhu. Jak to určí? Vždyť podle ms je přece jasný, jaký máš týden. Ta univerzální kalkulačka počítá s jakým termínem ovu? Ve 14-15DC? Nebo se stáří plodu určuje od uhnizdění? Snad je můj dotaz trochu srozumitelný ![]()
Ahojky, dnes me také hodně bolel podbrisek a jsem nafoukla no hruza. A když si na břicho zatlačit tak je hodně citlivé
@16Peťule13 Tak tlačení na bříško mi nevadí, to nic necítím, ale sem tam opravdu bolest jak při ms. Když se zvednu, tak cítím totožnou bolest a říkám si, tak a už je tady mrcha jedna. No a ona nikde, díky bohu!!!
![]()
Jo jo tu bolest mám taky a vždycky se bojím jít na záchod abych neviděla červenou
asi z toho magorim
@16Peťule13 Koukala jsem do různých diskuzí a některé holky to tam popisují stejně a mají dle popisku zdravé mimi ![]()