Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Devcata me asi nejvic trapi alergie, jste tu nektera alergicka?
@Davima nejsem alergik potvrzený od doktora (nějak jsem tam nestihla dojít)
, ale tohle období je hrůza
oči pálý, nos šimrá a ta rýma…nesnáším to
Ty se s alergií léčíš?
Dobre ranko, je některé z vás už špatně? Ja teda nezvracim ale žaludek mám jak na vodě a je mi prostě divně a pomáhá mi teda cola a teď se snažím snist pár piškotů.
@16Peťule13 přesně, nezvracím ALE cítím se tak všelijak
mě pomáhá každé ráno ještě před snídaní vypít mátový čaj ![]()
Jsem alergická od dětství, skoro každý rok to mám jinak. Po porodu už nemám na jaře rýmu, ale mám ekzém na prstech. Alergii na zeleninu, jak vařím…tak je zle ![]()
No ja mam silenou rymu ale strasnou a opuchlou sliznici v nose, a furt kycham a smrkam, ale doktorka na orl minrekla ze leky na alergii nedoporucuje spis vyplachovat morskou vodou hypotonickou nebo co to je,fuj.ja uz sem i z toho mela polypy a byla na operaci, a dostala sem i atb ze dutiny na tvari neco obsahuji, no ale ze si je mam nasadit jen v nejhorsi chvili
![]()
@16Peťule13 taky jsem to četla, ale když si dám jeden hrneček ráno, tak to snad neublíží a je to čaj od Pickwicku, tudíž tam té máty asi není tolik
aby to nějak ublížilo, střídám to s ovocnými čaji
Zeptám se Dr. co doporučuje a co ne ![]()
Holky dodržujete tedy nějaká zásadní doporučení? viz nejíst hermelíny atd…
![]()
@muchomurka3 já ho mám vypouklé taky, před otěhotněním jsem měla poměrně ploché a teď ho mám permanentně jakoby nafouknuté. Taky jsem si říkala, že je to blbost, ale až to tak mám týden, tak to asi nebude nefouknuté ![]()
Já se spíše bojím jak budu vypadat mám s bídou 160 cm, hubenour nejsem ale zase ani nějak obézní taky ne, za to mám větší prsa tak snad nebudu jako meloun ![]()
@16Peťule13 Peťo neboj. já mam 151 cm
taky se bojím, prsa skoro nemám, těším se, že konečně nějaký budou ![]()
@16Peťule13
to mi zase řekla kamarádka, že niva a hermelín nene
to je ale zase věc názoru… na netu je toho dost co bychom jako těhule neměly jíst…
muj nazor ale je, že když toho nejíš kila, tak si přece trochu od všeho dát můžeš…
nevím, no těhotná jsem prvně ![]()