Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja právě chci počkat co řekne doktorka a pak máme v půlce července oslavu tak to pak možná tam reknu ![]()
V tajnosti to držím jen před širší veřejností a emiminem.. Ví to sourozenci, rodiče a mí kamarádi.. Říkám si, že jsme dospělí a kdyby se náhodou něco podělalo, každý to pochopí.. Já už chci, aby bylo vidět
- snad mě to trochu uklidní..na KO jdu až za 20 dnů. K.
K.
A kolikatym týdnu jsi? Ale za 20 dní na kontrolu to už by mělo vidět. Ja jdu za 8 dní a myslím si ze srdíčko ještě nebude. ![]()
Holky, bolí vás na vajecnikach? Ja mám dnes takové divné tlaky v podbřišku.
Mám doma dvě dítka ale už to nejsou zrovan drobci. Dcera má 12 a syn 8 let. Začala jsem brzy ![]()
@16Peťule13 občas když se rychle zvednu, tak mě píchne a taky když ležím na břiše
ale jsem ráda i za to
jdu na kontrolu 2.7. a teď jsem 5+1…takže tam asi nebude nic vidět… ![]()
@16Peťule13 mě docela jo. vaječniky, teda spíš na jedné straně a docela mě pobolívá podbřišek. A prsa
na první KO jdu 1.7. tak uvidíme.
Ja jsem zvědavá co doktorka řekne. Na jednu stranu se těším a druhou se bojím.
@16Peťule13 taky doufám že je vše v pořádku…no jo ještě si týden počkat
kdyby šlo na to nemyslet… ![]()
No to je to nejhorší Na to nemyslet, ale taky mi to nejde. A to ja dělala jen jeden test, kde byla hned silná čárka a dnes mám nutkání si udělat ještě jeden, jestli to tam je porad ![]()
@16Peťule13 tak to já taky. Jdu až 1.7.. koukám, že ty den po mě. Snad nám to všem dobře dopadne.
Jojo musi. Měli by zakázat internet, aspoň by me to nelákal číst co se může stat ![]()