Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ana_stazie22 ja jsem take z prahy
no ja to mam slozitejsi tim ze mivam nepravidelne cykly, tak nevim zda ovu byla 30.5 nebo az 6.6 ale myslim ze az 6.6,to me i bolelo v podbrisku
ja mivala cykly i 40dni hrozny
tak jsem furt takova ze tomu nemuzu uverit ![]()
Já jsem měla ovu 6.6. brzy ráno. Svíjela jsem se pěkně v křečích
Tzn., že podle ms jsem dnes 4+2 a podle ovu 2+1? Nebo jak tomu mám rozumět? ![]()
@mojemimčo no parada takze asi i stejne ovu sme meli
no oni to berou podle posledni menstruace ale tu sem mela od 11-16.5 ale ovu se spozdila mela byt 30 ale byla 6.6 no takze jsem zvedava co mi doktorka rekne
A tvoje to bude prvni mimi ![]()
Já doufám, že už něco uvidí
Ano, naše první mimi, tady čekají všichni spis už druhé, že? Brouzdám po netu a hledám a hledám. Před pozitivním testem jsem brala Gynex a četla jsem, že v době těhu se tyto kapky můžou nahradit krémy, tak přemýšlím, zda koupím ![]()
@mojemimčo gynex vubec neznam
no my uz nemeli mit toho naseho raubire to byl takebzazrak a ted zase
verila sem ze to pujde bez leku a vseho mozneho, jedineho co sem pila byl kontryhel, ted uz bastim listovku a koupila si bylinkovy caj pro tehotne ![]()
@Davima Mně nedělal kontryhel dobře. Gynex je přírodní preparát na úpravu cyklu, tak jsem ho nasadila hned po vysazení HA a byla jsem max spokojena, upravil mi krásně cyklus a i pleť byla lepší
Listovku beru asi 3 měsíce a taky přemýšlím ještě nad nějakýma vitaminama či tak…
@mojemimčo no ja zatim ten cajik, ten kontryhel tezko rict zda zabral nebo ne
jinak sem ted pokukovala po nejakych prirodnich vitaminkach ![]()
Tak já se holky přidám. Včera jsem našla taky dvě čárky, obrovské překvapení. Myslela jsem si, že tam bude sněhobílo, jako pokaždé. Mám dlouhé cykly a ovulaci pozdě, tak mám být už 5+6. No, jen doufám, že bude všechno v pořádku.
@belladonna vitam a gratuluji
s dlouhyma cyklama to znam hrozny peklo
hlavne mi litali hormony a ted teda se ve me nejak taky mlatej ![]()
@antoinnetka vypadá to velmi nadějně
a kdy nemá ms dojít? hlavně aby to teď už jen sílilo ![]()
Jo, a otěhotněla jsem po užívání Nosifolu, měsíc jsem ho brala teprve, tak nevím, jestli to byla náhoda, nebo opravdu pomohl. Zatím ho pořád beru, nevím, jestli přestávat, asi ne.
Jé já ještě nikdy digitální test neviděla, co to znamená to plus a 1-2?? Jinak moc gratuluji:)
@Micheillle + že jsi těhotná a 1-2 znamená ve 4 týdnu
teda aspoň tak je to u clearblue a tak mi to i vyšlo ![]()
@kalipa píše:
@Micheillle + že jsi těhotná a 1-2 znamená ve 4 týdnuteda aspoň tak je to u clearblue a tak mi to i vyšlo
1-2 znamená ve čtvrtém týdnu? To moc nechápu.. ![]()