Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@belladonna jeeee tak to drzim palecky
no ja sem unavena silene furt bych spala. a do toho to pocasi taky nic moc povzbuzujici ![]()
@Kameramannova dekuji
no navaly horka desny
nevolnosti tak napul spis celkovou nechut k jidlu tak nejak ![]()
Holk, dnes první den bez kafe a nevim, zda to přežiju… Chodila jsem cely den jak zmátořená. Přemýšlím, že 1-2 pressa denně bych snad mohla dát ![]()
@mojemimčo ja myslim ze urco doktorka rikala neupirat si nic samozrejme v mire ja kavu taky piju slabou ale piju
k tomu caj pro tehotne teda
![]()
Holky, já mám za sebou alergii, nachlazení, takže teplotu jsem měla taky.. Teď bych hodně spala, ale v tomhle těhotenství se tomu poddávat nechci a budu proti příznakům bojovat
Už žádné
těhotenství ![]()
@Anonymní píše:
Holky, já mám za sebou alergii, nachlazení, takže teplotu jsem měla taky.. Teď bych hodně spala, ale v tomhle těhotenství se tomu poddávat nechci a budu proti příznakům bojovatUž žádné
těhotenství
Zapomněla jsem se podepsat. K. ![]()
Krásný den ![]()
Ahoj Holky, tak dnes ráno už tak krásně pozitivní test, že už to nevyvrátí ani slepej
mám tak obrovskou radost, dnes budu volat Dr. a jsem zvědavá na kdy mě objedná
Tak vám přeji krásný den a užívejte ![]()
Ahoj holky, rada bych se k vám přidala. Včera jsem na testu našla krásnou silnou čárku a podle výpočtu bych měla být 4+6tt. K dr. Mam jít 2. 7 měla jsem jít na klasickou kontrolu a ted nevím jestli mám zavolat a jít později. Jinak všem tady gratuluji ![]()
@16Peťule13 Ahoj. Gratuluji též. Dle mého úsudku tím nic nezkazíš, když půjdeš na ten termín co máš. Alespoň budeš vědět, že jsi v pořádku.
@kalipa Tak to je super. Gratuluju.
@Davima Jak jsi psala o té únavě, tak už vím, cos myslela, dneska jsem se tak tak dokopala do práce
jsem úplně K. O. Kávu jsem přestala od 4.týdne pít úplně, ale dneska si jí budu muset dát…nevím jak to tu zvládnu, zda neusnu za stolem ![]()
Děkuji za rychlou odpověď. Právě nevím no jestli volat at o tom vi nebo to tak nechat. A testujeme ještě průběžně? Ja si asi ještě zítra udělám jeden, ale říkám neměla jsem ducha, ale hned silnou čárku. Jinak bude to moje první mimi. ![]()
@16Peťule13 Já bych to nechala
budeš hned vědět na čem jsi
aspoň ti vezmou krev a při dlaší kontrole budou mít porovnání HCG. Ne, už netestuji, od začátku jsem lítala na kontroly do nemocnice, měla jsem minulé těhu mimoděložní, tak aby to teď kdyžtak podchytili zavčasu. Měla bych být 7+2tt a už před dvěmi týdny bylo vidět srdíčko. Tak když půjdeš toho 2.7.tak už určitě uvidíš bublinu na ultrazvuku
Taky čekám své první ![]()
@16Peťule13 - to už bude něco vidět toho 2.7 - minimálně gestační váček ![]()
Holky a co vy a cvičení v těhotenství? K.
Ja jen hlavně at je vše v pořádku. Jaksi tomu nemůžu pořád uvěřit ![]()
Jinak ja jsem cvičila podle Tiffany R othe tak snad to nevadi ničemu
@16Peťule13 Musíš věřit a žádnou paniku ani čtení negativních článků. Buď v pohodě.
K. - Cvičení? U mě nic…ale začínají bolet záda, chtěla bych něco opatrně zkusit…nějké typy??? ![]()