Těhulky od června/července 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
177
24.6.15 11:11

@16Peťule13 testovala jsem už 2 dny před ms :mrgreen:, protože jsem se cítila divně :) a byly tam…a pak jsem si ještě pár testů udělala, líbí se mi ten postup jak ty čárky sílí :srdce:
@ana_stazie22 koukám že tu KO všechny máme u sebe, kolme 1. a 2.7. :srdce: bude to v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
24.6.15 11:50

@ana_stazie22
@kalipa

Budem si držet navzájem palce. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
24.6.15 12:32

Je skvele ze se tu budeme podporovat treba si budem psat i z porodnice protoze nam to vsem dobre dopadne :-) ja jdu na kontrolu v pondeli a uz se hrozne tesim snad uz alespon bude videt :-) my ted do toho vseho musime zacit resit bydleni, chceme domecek ted bydlime ve 2kk, tak si musime pospisit :lol: mam dva kalendare zenske a jeden mi ukazuje TP 29.2 a druhy 13.3 presne den kdy sme se brali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
24.6.15 12:33

U naseho prvniho jsem to ani nevedela, rekli mi ze s mou nemoci neotehotnim, no abtest sem si delala uz celkem pozde ani sem nevedela poradne kdy byla posledni ms, takze sem nic neregistrovala, ted registruju kazde pichnuti, a clanky tady na emiminu ani tadeji nectu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
24.6.15 14:07

Holky a kdy to budete oznamovat v práci? Po 13 tydnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.15 14:58

@16Peťule13 - když jsem na rodičáku, prý bych měla řešit návrat 6 měsíců před.. návrat mám v listopadu - asi napíšu mail po 1. screeningu :-) K.
U prvního jsem si dělala test týden před ms (kvůli očkování) a byl pozitivní (dvojčata), následně jsem měla takové nevolnosti, že jsem skončila v nemocnici a bylo prozrazeno..
teď 3 dny před a byl duch.

• Citovat
  • Upravit
177
24.6.15 15:32

@Davima taky musíme vyřešit bydlení, nečekali jsme, že to vyjde hned… :mrgreen: ale jsme šťastní :srdce: bydlíme v domečku, který jsem se chystali v budoucnu zrekonstruovat…ale rozhodli jsme se, že se do toho vrhneme už teď :dance: a do toho ještě svatba 8o no rok 2015 je pro nás průlomovej… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
24.6.15 15:32

@16Peťule13 U mě je to jasný, moje šéfová je moje tchýně (budoucí) hahaha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
24.6.15 15:37

@kalipa

Tak to máš dobré teda :lol:
my jsme dodělal rekonstrukci letos, teď chybí jen dodělat detsky pokoj :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
24.6.15 15:40

@16Peťule13 na dětský pokojíček se těším úplně nejvíc :dance: vím že to mimi z toho nic nemá, ale mě se to tááááák líbí :pankac: :mrgreen:
A holky, co byste si přáli chlapečka x holčičku??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
24.6.15 15:47

Me je to asi jedno jestli chlapeček nebo holčička hlavně at je zdravé. Ale měla jsem sen a tam viděla holčičku, ale dříve mi dělali prstynkem takový ty blbostí a tam se ukazoval kluk. :mrgreen: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
24.6.15 15:57

@16Peťule13 jasně že zdravé :lol: ale stejně se neubráním fantazírování :mrgreen: já se totiž vůbec nemůžu „rozhodnout“ co bych si přála :mrgreen: :mrgreen: tak jsem chtěla vědět jak na tom jste vy :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
24.6.15 17:24

@kalipa no krasny teda :-D takze se take nebudete nudit koukam :-D no my chcem stavet tak to bude nekdy az pristi rok :roll: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
24.6.15 17:31

My bysme si prali holcicku, prvniho uzasnyho chlapecka uz mam tak ted snad bude holcicka a byla by to Ágnes :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
24.6.15 18:44
@Davima píše:
A jak ste to devcata udrzela v tajnosti? Me se to moc nepovedlo :lol: manzel ten byl nadseny a ze uz ma i jmena blazinek jeden :-) :-) :-)

přítelovi jsem to řekla ten samý den, byl nadšený, tak jsem ho trochu krotila. Rodiče ani to neví, nejlepší kamarádka to ví a v práci to ví, tak nemusím tahat nic těžkého..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí