Těhulky od června/července 2015

1252
19.6.15 10:29

Těhulky od června /července 2015

Pro vsechny stastne maminky a budouci prvni maminky ktere dve carecky nasli v cervnu a v cervenci, pojdme to prozivat spolu :-) ja cerstve carecky na testu od 17.6 :srdce: a doufam ze vse bude vporadku a brzy se staneme rodici druheho uzasneho pokladu :hug:

Mile maminky vsimla jsem si ze se nam to tu hezky plni, za chvilku zacnou pribyvat osobni veci a fotky, tudiz bych rada vlozila odkaz na tu nasi skupinku ale na uzavrenou kde si to budeme moci cist jen my a ty ktere se k nam pridaji odkaz nize tak kdo chcete pridejte se :-)

http://www. emimino. cz/…015/diskuse/

Ja vas pak vsechny schvalim

Příspěvek upraven 07.07.15 v 12:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19.6.15 10:57

Ahoj, v první řadě moc moc gratuluju :-) Já jsem první // našla už 16.6., takové slaboučké ale dvě :-). Začala jsem věřit až včera - těhu potvrdil digitální test :) snažili jsm, e se docela dlouho a poprvé, tak jsem z toho docela mimo ještě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
19.6.15 11:28

@ana_stazie22 ahojky jsem rada ze ses pridala tesi me :-) no ja nachazele dusicky od 13.6 no a vcera shodou okolnosti take dogitalni potvrdil takze take gratuluji :lol: my jsme se o druhe snazili 10mesicu a ted v cervnu si rekli ze pockame az budeme mit domecek pristii rok no a bum :lol: jsem z toho taky porad trosku mimo furt sem neverila az na ten digitalni na ten uz sem dala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
19.6.15 11:29

Tady mam ten muj ze vcerejska :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17033
19.6.15 12:52

…Omylem vloženo do diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.15 06:17

Ahoj, my jsme se snažili o první a také 10 měsíců. Už jsem objednaná k lékaři na 1.7. Jinak jak dlouho Ti vydržel digitální test? Já testovala ve čtvrtek ráno a pátek večer na něm už není nic vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
20.6.15 11:32

@ana_stazie22 ja jsem testovala ve ctvrtek nejak po obede, a v patek nejak pred obedem uz to zhaslo :-) ja zkousela jeste klasicky test zda sili a sili tak snad bude vse v pohode, k doktorce jdu 29,tak jsem zvedava. takze by sme teoreticky na tom meli byt dost stejne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
20.6.15 11:33

A odkud jses :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
20.6.15 16:37

Ahoj holky, taky jsem // objevila ve čtvrtek, ms měla dojít včera, zatím nic, tak snad :lol: na mamatestu vyšla // slaboučce ale je tam a clearblue mi ukázal to co vám :dance: + 1-2 :hug: mám radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
20.6.15 19:10

@kalipa Tak to jsme úplně stejně. Taky jsem objevila čárky ve čtvrtek a ms měla přijít včera :mrgreen: Já bych měla být dnes 4+1 a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
20.6.15 21:57

No teda velikaaaaa gratulace koukam ze jsme tu na tom vsichni stejne :lol: kdy jdete k doktorum? Ja uz 29 tak snad bude uz neco videt :-) doktorka ma kvalitni uz tak snad, u prvniho sem mela blbiho doktora a ten mel ultrazvuk uz hoooodne stary na nem toho moc videt nebylo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
20.6.15 22:14

@mojemimčo myslím, že bych měla být 4+4 podle kalendáře… :think: ale uvidím co řekne Dr. :lol:
@Davima Dr. budu volat v pondělí/úterý, musím jít co nejdříve, jsem po operaci štítný žlázy a tak jsem dostala varování, že až zjistím na tt //čárky mám hned volat :think: tak snad vše bude OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
20.6.15 23:13

@kalipa je no tak drzim palecky ja mela jit na laparoskopii, mam problemy zenske no a nikdo necekal uz u prvniho ze se povede :lol: takze me chteji take hlidat, a vite kdy mela byt ovulace? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.15 09:01

Já bych měla být dnes podle kalkulačky 4+3, na první kontrolu jdu 1.7. Doufám že už tam bude fazolka dobře vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.15 09:03

@Davima tak to jsme na tom stejně ;-) jsem z Prahy a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí