Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pro vsechny stastne maminky a budouci prvni maminky ktere dve carecky nasli v cervnu a v cervenci, pojdme to prozivat spolu
ja cerstve carecky na testu od 17.6
a doufam ze vse bude vporadku a brzy se staneme rodici druheho uzasneho pokladu ![]()
Mile maminky vsimla jsem si ze se nam to tu hezky plni, za chvilku zacnou pribyvat osobni veci a fotky, tudiz bych rada vlozila odkaz na tu nasi skupinku ale na uzavrenou kde si to budeme moci cist jen my a ty ktere se k nam pridaji odkaz nize tak kdo chcete pridejte se ![]()
http://www. emimino. cz/…015/diskuse/
Ja vas pak vsechny schvalim
Příspěvek upraven 07.07.15 v 12:45
Ahoj, v první řadě moc moc gratuluju
Já jsem první // našla už 16.6., takové slaboučké ale dvě
. Začala jsem věřit až včera - těhu potvrdil digitální test
snažili jsm, e se docela dlouho a poprvé, tak jsem z toho docela mimo ještě ![]()
@ana_stazie22 ahojky jsem rada ze ses pridala tesi me
no ja nachazele dusicky od 13.6 no a vcera shodou okolnosti take dogitalni potvrdil takze take gratuluji
my jsme se o druhe snazili 10mesicu a ted v cervnu si rekli ze pockame az budeme mit domecek pristii rok no a bum
jsem z toho taky porad trosku mimo furt sem neverila az na ten digitalni na ten uz sem dala ![]()
Ahoj, my jsme se snažili o první a také 10 měsíců. Už jsem objednaná k lékaři na 1.7. Jinak jak dlouho Ti vydržel digitální test? Já testovala ve čtvrtek ráno a pátek večer na něm už není nic vidět.
@ana_stazie22 ja jsem testovala ve ctvrtek nejak po obede, a v patek nejak pred obedem uz to zhaslo
ja zkousela jeste klasicky test zda sili a sili tak snad bude vse v pohode, k doktorce jdu 29,tak jsem zvedava. takze by sme teoreticky na tom meli byt dost stejne ![]()
Ahoj holky, taky jsem // objevila ve čtvrtek, ms měla dojít včera, zatím nic, tak snad
na mamatestu vyšla // slaboučce ale je tam a clearblue mi ukázal to co vám
+ 1-2
mám radost
@kalipa Tak to jsme úplně stejně. Taky jsem objevila čárky ve čtvrtek a ms měla přijít včera
Já bych měla být dnes 4+1 a ty?
No teda velikaaaaa gratulace koukam ze jsme tu na tom vsichni stejne
kdy jdete k doktorum? Ja uz 29 tak snad bude uz neco videt
doktorka ma kvalitni uz tak snad, u prvniho sem mela blbiho doktora a ten mel ultrazvuk uz hoooodne stary na nem toho moc videt nebylo ![]()
@mojemimčo myslím, že bych měla být 4+4 podle kalendáře…
ale uvidím co řekne Dr. ![]()
@Davima Dr. budu volat v pondělí/úterý, musím jít co nejdříve, jsem po operaci štítný žlázy a tak jsem dostala varování, že až zjistím na tt //čárky mám hned volat
tak snad vše bude OK
@kalipa je no tak drzim palecky ja mela jit na laparoskopii, mam problemy zenske no a nikdo necekal uz u prvniho ze se povede
takze me chteji take hlidat, a vite kdy mela byt ovulace? ![]()
Já bych měla být dnes podle kalkulačky 4+3, na první kontrolu jdu 1.7. Doufám že už tam bude fazolka dobře vidět.