Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Micheillle pro upřesnění posílám odkaz ![]()
http://www.clearblue.com/…m-poceti.php
@kalipa píše:
@Micheillle pro upřesnění posílám odkaz
http://www.clearblue.com/…m-poceti.php
Aha, díky už to chápu:)
@antoinnetka no to tedy
nam se povedlo prvni sex v dobe ovulace po tom co sme si rekli ze teda jeste rok pockame ![]()
@antoinnetka tak to je super, a přeji ať je vše v pohodě ![]()
@Micheillle není zač… máš v plánu s ním testovat? ![]()
@kalipa No člověk nikdy neví a aspoň jsem zase o něco chytřejší ![]()
@antoinnetka no ani nevis jaky, koukali sme oba na ten test
ted jeste vydrzet do toho 29 na to co mi rekne doktorka
asi ani nedospim
Ahojky, můžu se přidat? Dnes potvrzené těhotenství (cca 5+4), doma jedno dítko. Zatím bych raději přispívala anonymně..Při prvním těhotenství jsem si zažila nepěkné chvíle a zatím to nechci moc roztrubovat. I kvůli práci. A jsem z Ostravy. K.
@Anonymní píše:
Ahojky, můžu se přidat? Dnes potvrzené těhotenství (cca 5+4), doma jedno dítko. Zatím bych raději přispívala anonymně..Při prvním těhotenství jsem si zažila nepěkné chvíle a zatím to nechci moc roztrubovat. I kvůli práci. A jsem z Ostravy. K.
Jasnacka vitam te a gratuluji
po kolika budes prtousky mit ![]()
@Davima - kdyby se dcera narodila v termínu, tak skoro přesně o 3 roky..Dřívější porod. K.
@Anonymní píše:
@Davima - kdyby se dcera narodila v termínu, tak skoro přesně o 3 roky..Dřívější porod. K.
Takze budes mit mrnousky o 3 roky cca
no my skoro o 4 a uz ted si rikam jak to zvladnu malej je trosku narocnejsi ![]()
Ahoj holky
Ráda bych se pridala. Sice jsem objevila // 30.5. A to po 4dennim zpozdeni. Prekvapeni jak blázen. V listopadu 2014 po ivf jsem mela mimodelozni tehot. Tak mam jen 1 vejcovod. Takze to bylo prekvapeni ze se to potvedlo prirozene. Nosifol jsem take brala, ale nepravidelne. Ted zacinam 8 tyden, bobkovi bije srdicko a je 7mm velikej
Mame s manželem ohromnou radost. A jak se daří Vám? Nemáte nektera zvýšenou teplotu? Me uz trapi tyden, ale pry je to hormonama…
@Kameramannova ahojky srdecne te vitam
no trisku zvysenou mam a problem ze jsem alergik a ted neberu prasky, mam kortikoidy :-/ tak mam jen bylinkove kapky do nosu, takze trosku dutiny zlobi, zacinam se v obliceji pupinkovat furt bych spala a ta nalada no jeje
a o navalech horka ani nemluve
ja jdu pristi pondeli k doktorce tak uz se nemuzu dockat ![]()
@Davima taky jsem dneska pořád unavená hrozně spavá a taky jdu příští pondělí k doktorce, tak doufám, že vše bude ok.
@Davima. Ahoj. Tyjo, tak navaly horka? To Ti nezavidim. U doktory preju dobre zpravy! a mas uz nevolnosti?