Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@16Peťule13 nene vubec ne ja na to narazila nahodou ze je taky
asi v noci neusnu zitra jdu k doktorce ![]()
Držím palce. Jinak už jsem si to stáhla, tak mám aspoň přehled jak daleko bych měla být
@16Peťule13 tak parada
me to ukazuje nejakej 6-7tyden tak sem zitra zvedava na doktorku ale musim rict ze jidlo nic moc je mi ze vseho soufl teda, kdezto poprve s malym sem zacla zrat hrozne a vsechno a to sem jeste nevedela ze sem tehotna
jinak dekuji dam vedet ![]()
Tak ať je vse v pořádku
. Já bych měla být na konci 6 a k dr.jak půjdu bych měla být v 7. A dnes mi je teda dost zle, nevím jak to vydržím v práci ![]()
@Davima moc držím palečky ať to dopadne dobře ![]()
@16Peťule13 mě je dneska tak špatně…sedím v práci a jsem fakt zvědavá, jestli to dneska přežiju ![]()
Dobre rano devcata jaky jste meli vikend
na me uz jdou nevolnosti vic zadne chute absolutne nemam ![]()
Holky, já celej víkend úplně happy, vyspaná, žádný mdloby ani špatně mi nebylo…
a dnes ráno??? Už cesta do práce pro mě byla utrpení, takhle zle mi teda dlouho nebylo…
To jsem si to sakra nemohla vybrat o víkendu, kdy jsem mohla zalést do postele a zaspat to?
odpoledně naběhnu do lékárny pro zázvorová lízatka ![]()
Tak koukám, ze nás je více komu je zle a ja ve čtvrtek hurá k dr.
@16Peťule13 je no vidíš a já myslela že jediná jdu takhle odpo
to budou nervy celé dopoledně, nesnáším čekání
![]()
@Davima Dobré ráno
víkend byl krásný, hlavně díku slunečné neděli. Dokonce jsem vyrazila s manžela na projížďku na motorce. Seděla jsem na tom poprvé (vybavení jsem si koupila v den kdy jsem zjistila, že jsem těhotná, ale slibovala jsem to manželovi už dlouho).
Nevolnosti nemám vůbec, jen bolí psa, ale také už méně, tak snad bude všechno v pořádku. Těším se na středu, bude 1. prohlídka, ale až v 16 30