Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@nikola 22 ano snad jsem
aspoň tedy podle testů
zítra jdu konečně na 1. kontrolu - utz… tak snad ![]()
@Lilinka6387 teda holka, tak to je zasloužený
moc držím palečky a by vše dobře dopadlo ![]()
@16Peťule13 jsem nervozní
jednak nemám ráda prohlídky na gyndě
a pak hlavně aby to vše bylo kde má
a ještě mě trochu znervozňuje fakt, že mám přijít napitá, alespoň s 1lt vypité vody…ale já chodím čůrat i po dvou deckách
to bude zajímavý…
@kalipa Ahoj, proč ta voda? kvůli ultrazvuku? Já jdu dneska o půl páté a začínám být hodně nervózní. Těším se i bojím.
Ahoj taky to tak mám, strach a zároveň zvědavost s natesenosti.
Ahoj holky, tak jsem dnes byla na první prohlídce, dělala mi jen ultrazvuk a je tam váček 3-4 týdny. Ale podle menstruace bych měla být 4+7tt, tak nevím. Za dva týdny další kontrola a kdybych zase špinila, mám hned běžet a dostanu nějaké hormony na udržení těhotenství. Ale věřím, že to bude dobré ![]()
@16Peťule13 @ana_stazie22 kvůli utz…vy nemusíte???
dostala jsem takové instrukce
No ja tam ani nevolala mám jít na klasickou kontrolu tak jsem to nev hala byt. A to máš vypít než tam půjdeš nebo během dne jako nemusis to vypít těsně než tam půjdeš?
@16Peťule13 ségra rodila teď v lednu tak jsem jí brnkla a fakt mi to potvrdila, pokud možno mám do sebe naklopit 0,5-1lt vody těsně před. Naše doktorka nejdříve zkouší klasický utz na břichu a pokud není nic vidět tak dělá vnitřní utz
tak nevím, ale když to řekla tak jí samozřejmě poslechnu
Ale já tenhle postup mám při každé preventivce (kadžý rok mi dělá utz) tak musím být napitá - je to prý lépe vidět…
tak sand jsem to trochu vysvětlila
zítra budu moudřejší ![]()
Aha tak děkuji. Pro jistotu to do sebe taky naliju aspoň toho půl litru ![]()