Těhulky od června/července 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
336
2.7.15 22:27

@Vjerusz vitej..těhotenství není nemoc takže není nutný se omezovat :lol: nevolnosti a velke bříško te pak omezí…a ke s ttahání těžkých věcí bych byla opatrna

Příspěvek upraven 02.07.15 v 22:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
2.7.15 22:30

Já tady krásné odepisuju…a odešle a zobrazí se jenom první slovo mého komentáře :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
3.7.15 07:07

Vím, že to není nemoc, ale myslela jsem, že některé věci by se neměli- jako např. jízda na koni, chtěla jsem se učit, ale pak mi několik lidí řeklo, že to nemůžu, a doktor že klidně můžu i skákat, jen si nesmím zlomit nohu… A to zvedání těžkých věcí mě taky překvapilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
3.7.15 10:37

Ahoj. holky. přédém. sé. omlouvám. blbné. mě. klávésnicé.proto.ty.téčky. a.dlouhé. é.
já.du.na.ultrazvuk. vé. střédu. na. srdíčko. jsém.5+3
jak.to.máté. sé. séxém. mimískovi. snad. néublížímé???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
3.7.15 13:28

@martina234

Ja bych řekla, ze sexem mimi neublizite. Je hodně malinké ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
4.7.15 09:22

Ahojky tak ja vcera na kontrole 6tt uz bylo miminvidet krasne deloha se mi narovnala a dokonce doktorka videla blikat srdicko :-) na dalsi jdeme v 8tt a to uz se dozvim termin a dostanu prukazku :-) :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
4.7.15 09:34

@Davima

Gratuluji ti :hug: u mě taky videla :srdce: A na další kontrolu jdu 24. 7 to už budu v 10 tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
4.7.15 09:34

Davima-moc, moc, gratuluji, já, sé, těsím, na, střédu, snad, budé, vidět, srdíčko, stálé, mě,
pobolívá, podbřisék, snad, to, néní, nic, vážného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
4.7.15 10:43

Je to jiné

Milé, srdečně vás zdravím. Mám tp 25.2. Bude to naše druhé. Strašně jsem chtěla 2 děti, o druhé se snažíme už rok a půl, v březnu jsme navštívili CAR a pomalu se rozhoupávali k IVF (i když partner byl proti a byl spíš proto se spokojit s jedním potomkem, já zas naopak zvažovala klidně i adopci). Dost to bylo u nás napjaté, ale nakonec se stalo, že jsme druhé počali spontáně.
Hrozně jsem chtěla druhé kvůli staršímu synovi, aby nebyl sám (je mu 3,5). Teď jsem ale překvapená, jak je to druhé těhotenství jiné. Skoro na něj nemyslím, ani se mi to nechce nikomu říkat a oproti tomu, jaké to bylo poprvé, jsem taková „vlažná“. Během prvního těhotenství jsem se cítila jak v sedmém nebi, teď se vůbec v „jiném“ stavu necítím.

Příspěvek upraven 04.07.15 v 10:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
4.7.15 10:49

No my máme termín 18.2. První se nám narodila 8.1. A to jsem měla termín 26.12. Tak snad druhý mne nebude trápit a půjde na čas a rychle :lol: jinak nevolnosti už přešli ale začíná mi všechno smrdět..za chvilku už nebudu moct nakrájet ani maso

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
4.7.15 10:59

@luuuca9 úplné chápu :lol: Já u prvního už na začátku vybírala celou výbavičku jméno proste nakupovala jak nikdy a na nic jiného jsem nemyslela…ted mně zaměstnává malá a kdyby mi nebylo blbe tak se taky necítím tehu…taky jsme se dohodli ze si nenecháme říct ani pohlaví ani žádnou výbavu nebudeme nejak hrotit..hlavně ať je zdraví a vsechno ostatní necháme na potom..a proste si to uzijeme bez jakéhokoliv honěním za ne čim a vymyslenim :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
4.7.15 11:26

To první mateřství jsem prožívala a stále prožívám strašně intenzivně. To nové miminko mi připadá jako „cizí“ a mám z toho výčitky a vlastně tomu nerozumím, když jsem ho tolik chtěla. Ale teď si vlastně vzpomínám, že před několika lety jsem se bavila s kamarádkou, která teprve uvažovala o druhém dítěti a taky říkala, že jí to přijde takové divné, že se jí to další dítě zdá jako takový cizí element. Pak se jim druhé narodilo a žádný problém nebyl. Asi když má člověk před očima to první a to druhé je pořád takové virtuální, tak se to prostě není zatím tak intenzivní. Možná v tom hraje i roli moje blízká kamarádka, která má stejně starého staršího syna a teď mladšího půlročního a mě připadá, že pořád vychvaluje toho mladšího a pořád je srovnává. O tom malém pořád říká, jak je nejhodnější miminko a jak ten starší byl hrozný a pořád vyžadoval pozornost a tenhle mladší nikdy nebude tak zlobivý jako ten starší a tak pořád dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veromila
4.7.15 12:26

Ahoj ženy, já našla dvě čárky 2.7.Zatím nemám žádné pocity, chodím do práce, jsem navíc dost nachlazená, na první kontrolu jdu až 15.7. Pokud se to vše potvrdí atd tak nejspíš už ale do práce nepůjdu. Mám nevhodné zaměstnání. Zatím to neví nikdo jen manžel. Ale jakmile ponesu neschopenku do práce, bude to všem jasné. Je to brzy, ale holt se nedá nic dělat. Nejradši bych to všem řekla až po papp testu.Ale to neklapne :-)

• Citovat
  • Upravit
336
4.7.15 13:13

@luuuca9 tak podobnu situaci mam ted taky pred očima. :think: svagrova má 4,5leteho a 1,5leteho kluka…vím že když se druhý narodil ten prvni nastupoval do školky a říkala jsem si že chudák se mu nedostává tolik pozornosti protoze na prvním miste bylo miminko. a VŠE se točili kolem něj..sama mám obavy jak to bude.. :think: Mít zrazu dve a nemít výčitky ze se jednemu věnuje víc než druhému…svagrova mně uklidňuje ze se ta mateřska láska prerozdeli stejne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
4.7.15 13:51

Jedna věc je péče, ale druhá to srovnávání. Pamatuju si, že když se narodil mladší sourozenec mně, pečovala jsem o něj spolu s mámou, takže to byla naše společná aktivita. Ale to neustálé porovnávání a hodnocení… Ta moje kamarádka má, myslím, oba kluky stejně ráda a mladší ji právě ani moc sil nestojí, protože je hrozně hodnej. Ale o tom starším se pořád vyjadřuje, že je hroznej, jak se furt pere a neposlouchá a vždycky takovej byl a už jako miminko byl strašně náročnej a miminko vychvaluje, jak je příkladné, hodné, jak si vystačí samo a nic nepotřebuje a skoro nepláče a když jsme spolu tak pořád slyším: To je nejhodnější miminko, to je ale hodňáček. Tohle jsem nikdy o tom mladším neslyšela.
Já byla překvapená u prvního, jak to bylo na mateřské snadné, malej stále spal a já měla spoustu volného času. Teď si říkám, že už se to nemůže opakovat, že po druhé to určitě bude náročnější a nějak podvědomě se asi bojím, že budu tohle dělat taky, akorát obráceně, pořád říkat menšímu, že starší byl takovej a makovej. Ale snad, když si to člověk uvědomuje, může se tomu lépe bránit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí