Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj. zítra.du.na.ultrazvuk. jsém.6+0.to. znaméná. žé. zítra. začínám.7týdén. žé. moc. sé.v.tom.névyznám. minulé. na. ultrazvuku. jéstě. nébylo. vidět. srdíčko.
A. v.kolikátém. jsté. holky. mě. bolí. prsa. a.sém. tam. mě. píchné. v.podbřisku. alé. spíž. ráno. Já. jsém. z.jižní.moravy.okr.Břéclav.
Ja byla 6+5 a srdíčko nebylo
ted jdu ve čtvrtek budu konec 8 tt tak doufám že bude
Ja ve čtvrtek začínám 8 tt jinak né občas taky bolí bricho jako při Ms ale jen když se pretahnu. Jinak jsem od prostějova okr. Olomouc
Ahoj holky, moc vám všem gratuluji
Já jsem byla na uz v 6+3 a srdíčko bylo už krásně vidět
těd jsem 7+3 a je mi od včerejška dost špatně, tak doufám, že to brzo přejde. Musela jsem kvůli tomu jít dnes z práce domu ![]()
Holky, mě teda podbříšek ani břicho nebolí. Jen prsa a už bych řekla, že o dost méně. Ale zase…už 4. den mi je od rána do večera na zvracení, nemůžu jíst, na nic nemám chuť. Z hladu mi je mdlo, když si představím jídlo, je to ještě horší. Takže když je mi mdlo z hladu, s ním krajíc chleba - suchý, s máslem, na co je chuť, pár piškotů…a hlt coca coly, to mi dost pomáhá. V autě je to vyloženě hrůza, to musím mít hlavu v klíně jinak tu cestu nedám. V sobotu mi muž přinesl vlastnoručně nasbírané malé lesní jahůdky, malou mističku. Bylo to večer, snědla jsem je…a všechny šly VEN!!! Horem a zbytek dolem. Myslela jsem, že umřu. Do toho ty vedra, opravdu se těším, až se ochladí. A už mám dole kilo a půl. Se synem jsem měla to stejné, ale to bylo v zimě ![]()
Jsem teprve 5+5.
Tak to si teda taky hodně užíváš
Já teda zatím nezvracím, ale s tím jídle to máme stejně. Já například nemůžu jaksi vidět maso(vepřový nebo kuřecí) ani šunkovej salám. A ze mě jídlo letí zatím jen spodem.
Jinak ty vedra jsou katastrofa, pro mě ještě horší, když se léčím s vysokým tlakem a ted nejím prášky, protože moje obvodačka má dovču a já se je bojím baštit když čekám prcka, tak to raději nechci riskovat
Jinak bříško mě pobolívá skoro chvílema jako při MS.
Ahojky, nevím jestli jsi mě už pridavala do skupinky zatím mi nic nepřišlo