Těhulky od června/července 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
336
7.7.15 09:45

@Davima tak jsem poslala žádost..doufám ze tam nebudu sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
7.7.15 09:52

Děvčata je tady někdo z phy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
7.7.15 10:27

Ja jsem z prahy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
7.7.15 10:36

Ahoj. zítra.du.na.ultrazvuk. jsém.6+0.to. znaméná. žé. zítra. začínám.7týdén. žé. moc. sé.v.tom.névyznám. minulé. na. ultrazvuku. jéstě. nébylo. vidět. srdíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
7.7.15 10:51

@Davima :P a odkud? Já letnany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
7.7.15 10:53

@martina234 tak ted už urcite uvidíš i srdicko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
7.7.15 11:00

A. v.kolikátém. jsté. holky. mě. bolí. prsa. a.sém. tam. mě. píchné. v.podbřisku. alé. spíž. ráno. Já. jsém. z.jižní.moravy.okr.Břéclav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
7.7.15 11:03

Ja byla 6+5 a srdíčko nebylo :roll: ted jdu ve čtvrtek budu konec 8 tt tak doufám že bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
7.7.15 11:07

@martina234

Ja ve čtvrtek začínám 8 tt jinak né občas taky bolí bricho jako při Ms ale jen když se pretahnu. Jinak jsem od prostějova okr. Olomouc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
7.7.15 11:20

@marus26 bohnice :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.15 12:10

Ahoj holky, moc vám všem gratuluji :D Já jsem byla na uz v 6+3 a srdíčko bylo už krásně vidět :D :srdce: těd jsem 7+3 a je mi od včerejška dost špatně, tak doufám, že to brzo přejde. Musela jsem kvůli tomu jít dnes z práce domu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
7.7.15 17:25

Holky, mě teda podbříšek ani břicho nebolí. Jen prsa a už bych řekla, že o dost méně. Ale zase…už 4. den mi je od rána do večera na zvracení, nemůžu jíst, na nic nemám chuť. Z hladu mi je mdlo, když si představím jídlo, je to ještě horší. Takže když je mi mdlo z hladu, s ním krajíc chleba - suchý, s máslem, na co je chuť, pár piškotů…a hlt coca coly, to mi dost pomáhá. V autě je to vyloženě hrůza, to musím mít hlavu v klíně jinak tu cestu nedám. V sobotu mi muž přinesl vlastnoručně nasbírané malé lesní jahůdky, malou mističku. Bylo to večer, snědla jsem je…a všechny šly VEN!!! Horem a zbytek dolem. Myslela jsem, že umřu. Do toho ty vedra, opravdu se těším, až se ochladí. A už mám dole kilo a půl. Se synem jsem měla to stejné, ale to bylo v zimě :-)

Jsem teprve 5+5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
7.7.15 18:38

@muchomurka3

Tak to si teda taky hodně užíváš :lol: Já teda zatím nezvracím, ale s tím jídle to máme stejně. Já například nemůžu jaksi vidět maso(vepřový nebo kuřecí) ani šunkovej salám. A ze mě jídlo letí zatím jen spodem. :mrgreen: Jinak ty vedra jsou katastrofa, pro mě ještě horší, když se léčím s vysokým tlakem a ted nejím prášky, protože moje obvodačka má dovču a já se je bojím baštit když čekám prcka, tak to raději nechci riskovat :nevim: Jinak bříško mě pobolívá skoro chvílema jako při MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.15 08:17

@marus26 Ja jsem taky z Prahy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
8.7.15 09:17

@Davima

Ahojky, nevím jestli jsi mě už pridavala do skupinky zatím mi nic nepřišlo