Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nikoool1 Ja pujdu prave po dvou tydnech…uz se nemuzu dočkat ![]()
Holky, nemůžu spát, furt se převaluju a to vstávám do práce v 5..jestli to takhle půjde dál, tak potěš koště teda ![]()
Ahoj děvčata, přeji hodně zdravíčka všem nastávajícím maminkám, červen a červenec jsou moje měsíce. Celý červen jsem si píchala injekce a 25.6.2015 podstoupila IVF a 7.7. jsem zjistila, že jsem těhotná. Dnes jsem 5tt + 0. Jsem moc ráda, že se nám po čtyřech letech zadařilo.
Ale řeknu vám, že jsem celkem nervózní z toho, že mi vůbec nic není.
Ultrazvuk mě čeká až za víc jak dva týdny.
@Hakunamatata tak to jsme na tom (SKORO) podobně.
Mě by čekalo IVF teď v červenci, ale nějakým zázrakem vyšel poslední pokus IUI… Na kterém jsem byla 26.6.2015, jsem teď 4+6, na kontrolu jdu 23.6.
No prostě: @Hakunamatata Gratluji!!!
@Hakunamatata @Niny Mám radost za vás, gratuluji
Ja jsem asi jen o týden před vami…podle ms 6+0 ![]()
Ahoj, tak se také přidávám včera // na pepíno 10, dnes opět pepíno + další test 25hcg a tam oproti oboum testům pepíno čárka dle návodu. Oba testy pepíno mi vyšli jen se slabou čárkou a to mají být citlivější. Příští týden kontrola u lékařky tak doufám v potvrzení. Loni jsme měli touto dobou ZT.
@Niny Také gratuluji, zvlášť k tomu IUI.
IVF je fakt opruz. Kam chodíš? Já do Gennetu v Praze.
@Mnberuska já taky testovala pepinem. Furt jsem přemýšlela, zda je to falešný duch nebo Hcg.
Přikládám foto
@Hakunamatata ja chodim do iscare… betu to jako maly zazrak, za zabralo iui s ivf uz jsme pocitali s jistotou. Ale fakt je ze doktori v Iscare jsou super. Verili snad za me.
Také jsem testovala pepinem a mela strach ze je to plany poplach, ale potvrdili mi to dalsi dva testy vcetne ClearBlue.
Já jsem se aky testovala s Pepinem, podle mně je jeden z nejspolehlivějších ![]()
Dobré ránko, ženy měla bych na vás otázku, jak moc by měla být čárka na testu silná v 6 týdnu? V pondělí mi clear blue ukázal 2-3 týdny od oplodnění, což by měl dle MS být již 4-5 týden a včera večer mi mamatest ukázal jen o něco málo silnější čárku než v sobotu večer…Jsem pitomá, četla jsem si včera o příznacích samovolného potratu a teď vyšiluji, k dr. jsem objednaná až na příští pátek a nemohu vydržet..
Nešpiním, jenže ani moc příznaků nemám, není mi špatně, jen mě pobolívá podbřišek už asi přes 10dní, jako při MS a mám trochu citlivá prsa..
@roksy25 Ahoj,nesmíš to tak řešit (vím že je to těžký). Mě taky není špatně, už mi zas i celkem chutná, občas mě pobolívá podbřišek a mám citlivý bradavky… nic víc. A test už si radši nedělám…prostě vydržím do pondělka k doktorovi a budu doufat, že bude
a všechno bude v pořádku ![]()