Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky:-D Jsem na tom dost podobně. Jen já si preventivně 32 DC testla přímo na dovolené v Řecku a našla jsem tam //. Radost byla ohromná, ale vzhledem k tomu, že jsme tam tak nějak dovolenkově popíjeli, kouřili vodnici a navíc to bylo letecky, polilo mě docela horko a teď mám strach.. Myslela jsem, že se dneska hned po návratu stavím u Dr., ale vzhledem k tomu, že mi to tam nikdo nebere, tak mají asi dovču ![]()
@Haniiii ahojky Hani, já jdu dneska na kontrolu, tak snad bude vše ok, bojím se… já testovala až doma, ale řádila jsem v aquaparku, takové rány když to přežilo, tak snad už musí vše ![]()
@Petka007 Tak ti budu držet pěstičky
Já budu muset počkat až asi do úterý no
Bohužel jsem už nějaké špatné zkušenosti měla, tak doufám, že teď už to vyjde. Mě podle MS vychází, že bych měla dnes být 5+2
@Haniiii já už mám taky dost za sebou
věřím, že tentokrát to vyjde. Já jsem dnes podle mě tak 6+5, snad už bude srdíčko. Minule se nerozeběhlo
Taky ti držím palce ![]()
@Haniiii á už mám taky dost za sebou
věřím, že tentokrát to vyjde. Já jsem dnes podle mě tak 6+5, snad už bude srdíčko. Minule se nerozeběhlo
Taky ti držím palce ![]()
@Petka007 Mě už to právě potkalo dvakrát. Jednou to teda bylo samovolně
Tak snad. Se svým Dr. jsem byla dohodnutá, že až otěhotním, hned dorazím. Má totiž společně s nemocnicí podezření, že mi dostatečně nefunguje žluté tělísko. Tak beru už 6 dní od té doby co jsem těhu zjistila utrogestan. Předepsal mi ho právě pro všechny příprady už dříve, no.
@Haniiii já si ho právě taky naordinovala sama, ještě mi doma zbyl od minula
dnes kolem 15 hodiny budu vědět víc, tak napíšu. Čím víc se to blíží, tím víc jsem nervozní ![]()
@Petka007 Taky jsem si toho všimla, že jsem nikdo jiný nechodí. Ale třeba se ještě někdo přidá. Tak to jsme na tom dost podobně. Jak ho bereš? já 3×1. Jinak cítíš nějaké příznaky? Já jenom bolest prsou. Jen nevím, jak moc to je znásobený tím utrogestanem. Minulý týden mě pobolívalo břicho, ale teď to přešlo.
Určo to bude dobrý a
už by se ukázat mohlo. Snad nám to oběma vyjde
@Haniiii po nasazení prášků nepociťuji asi žádné změny, beu 1-0-1, jen mi posledních pár dní je občas ráno dost šoufl a včera odpoledne teda taky děsný, prsa se mi dost zvětšila a břicho sem tam pobolívá, tak uvidím, co mi dneska MUDr. řekne.
@Petka007 Dej pak vědět. Budu na tebe myslet. Jinak s těma prsama to mám podobný. Jestli se mi ještě zvětší, tak to bude docela hustý
Na druhou stranu třeba je dobře, že jdu až v úterý, to už by taky mohl aspoň něco vidět.
Příspěvek upraven 24.07.15 v 10:21