Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kytičkaaa jj tak to jsme uplne stejne.ja budu 11.8 5+6.ten 1 den nehraje asi tak roli.no ty jo me je zima hlavne vecer. uplne lezim pod dekou a mam husi kuzu.prsa mam taky takovy nafouklejsi ale to je asi spis tim utrosem. a mrtva jsen taky, ale nee tak silene.spis me staci kdyz si jen tak lehnu k telce, ale asi bych neuslq.
@Haniiii no ja otehotnela vzdycky napoprve. takze me to jde taky dobre. delali mi geneticky testy a hematolku.vse v poradku. prwventivne mi nasadili v CARu utrogestan a anopyrin na redeni krve.tak to beru.tak to jste meli krasny prekvapeni te svatebky.me na svatebku ted nevysla ovu, byla az 5 dni po navratu.
@misa1967 jojo to budeme téměř stejně.. To já doufám, že už
Ale ono je to u každého jiné no, u někoho už srdíčko je a u někoho zase ne
Taky záleží kdy si měla ovulaci, ono to může být mladší než podle MS tak na tom asi záleží ![]()
@Kytičkaaa tak ja vim presne na den kdy jsem mela ovu.tak uvidime
@Kytičkaaa tak to je super.tak uvidime co UTZ jestli se to nejak posune.ted mi predbezne vychazi TP na 6.4. ![]()
@misa1967 já to mám stejně ten TP
Docela sranda
Jinak s tím
taky záleží na UTZ jaký dr má.. Tak tajně doufám, že ten můj má nějaký lepší
Na to srdíčko se hrozně těším a nerada bych byla vystresovaná, že není
Nevím jak to pak chodí jestli když ještě není tak si tě pozve třeba za týden?!
Uvidíme.. Už aby ta kontrola byla viď ![]()
@Kytičkaaa no ja nevim jestli uz byva..minule mi doktor rikal ze se muze ukazat az v 8tt.ja radsi pocitam s tim ze nebude.at nejsem zklamana.ja myslim ze pak objednavaji az treba za dalsich 14dni nevim..to cekani je ze zacatku nekonecny co.no ja myslim ze v tom CARu maji dobrej UTZ.tak jsem zvedava. hlavne at je bobis tam kde ma byt.
@Domčátko objednala bych se až po kontrole, ale je zvlastni ze ji mas tak pozde, protoze pri objednani na screening chteji delku tehu dle ultrazvuku.
Ahoj holky muzu se pridat, dnes bych mela byt 6+4 tt a v patek jdu k dr. Zda je mimco spravne ulozene
@Pixii ahooj.super.tak to uz pujde urcite videt i srdicko. drzim pesti. a odkud si?
@Pixii gratuluji a vítej v klubu
já jdu ve středu na kontrolu a snad už budu mít průkazku, doufám ![]()
@misa1967 To máš pravdu, ať je hlavně tam kde má být.. Ale byla bych strašně ráda kdyby už bylo
Známá měla
už snad v 5+4 nebo v 5+5, ale měla brzy ovulaci.. Tak držím palce ![]()
@Kytičkaaa tak taky bych byla stastna kdyby uz bylo.no musime verit. a kdyz nebude, tak bude za tyden.
@misa1967 Jojo, ale asi by to byl stresující týden.. I když asi se vždycky budu klepat před kontrolou jestli je vše ok ![]()