Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@misa1967 aha tak to jsem nevěděla, že jdeš do caru.. Já vlastně bych mohla jít také později než jdu, ale jsem ráda, že už jdu toho 12/8, protože asi dýl bych nevydržela čekat
Já tedy původně chtěla jít o dva dny déle, ale v tom už to nehraje takovou roli.. Ono je to taky tím, že vlastně v době menstruace jsem měla slabě hnědý výtok, tak možná proto mi řekla ať dorazím toho 12
Jen doufám, že si pak nebudu nadávat, že sem šla moc brzy a budeme třeba plašit, že tam není něco co by mělo být ![]()
@Kytičkaaa proto říkám…pokud půjde vidět gestační váček, a aspoň náznak embryonálního pólu…tak buď v pohodě..:) srdíčko opravdu být ještě nemusí. Je moc brzy.Noo chodím do CARu kvůli těm potratů víš, tak mě budou sledovat do toho 12tt tam.
@misa1967 aha, tak to jo. A přišli na to proč se to stávalo?? Moc ti držím palce, aby to tentokrát vyšlo
Já jsem těhotná poprvé a vlastně to vyšlo hned, ale abych řekla pravdu tak se taky dost bojím, aby vše bylo v pořádku.. Moc díky za podporu.. Já hlavně, abych věděla, že se na to dr podíval, a řekl mi je to tam kde to má být a je vše v pořádku a na nějakou dobu mě to snad uklidní
Ale nikdy jsem nevěděla, že ty první tři měsíce jsou tak rizikové… Snažím se to moc neřešit, ale občas to prostě nejde.. Jediné tak, že se snažím se nenervovat a jsem v pohodě bych řekla, ale občas mě to prostě napadne. Já tady takhle plaším a přitom ty už si to zažila.. Muselo to bejt hrozný…
Ty jsi na tom stejně jako já, taky jsi tak nafouknutá? Já mám břicho jak v 5 měsíci ![]()
@Kytičkaaa nee vsechny testy jsou v poradku.tak mi rekli ze to byli 2 blby nahody.ale neni to nic prijemnyho s tim zit a planovat mimi napotreti.uz to ma clovek v sobe.ale snazim se byt v klidu, stejne uz s tim nic neudelam. a nafoukla jsem taky, ale uz min, nez jsem byla jeste pred par dnama.to jsem byla jak v 7mesici ![]()
@misa1967 tak aspoň nejsem sama
já si přijdu tak na pátý měsíc
Tak aspoň, že to není nic vážného.. Ale chápu tě, určitě se bojíš teď o to víc
@Kytičkaaa no teď co jsem se najedla, tak už taky vypadám zase na pátej
![]()
@misa1967
To je děsný a pak to člověk má schovávat
Ale jedna holčina v diskuzi říkala, že to měla taky tak a pak v 7tt začala zvracet a břicho jí splasklo… Tak radši budu nafouknutá než, abych zvracela no ![]()
@Kytičkaaa no já klidně budu zvracet…:) však o tom už jsme si tady psali proč bych to radši chtěla.
@misa1967 Já vím, ale my se chystáme na dovolenou, takže by to bylo na prd kdybych pořád zvracela, to bych asi nemohla jet a to by přítel dostal infarkt
To mu nemůžu udělat..
Mě přijde, že stejně nemůžu pomalu fungovat, něco udělám a jdu si lehnout ![]()
@Kytičkaaa jj to je jasný
na dovči by to bylo na prd.kam jedete?
@misa1967 Do Ameriky tak to by bylo fakt na prd.. A co ty jak ti je? Nejsi unavená?
@Kytičkaaa unavená jsem.. do 8 jsem se dneska válela v posteli, pak jsem tu čumákovala do 10,jela jsem nakoupit do globusu a vrátila jsem se úplně hotová, tak jsem si šla na hodku lehnout, ale nespala jsem, jen sem si lehla. A za pár hodin mě čeká noční
chjooo. Do Ameriky? Ty jo..
drsně tyy.na jak dlouho?
@misa1967 na pár týdnů, bylo to v plánu ještě dřív než naše fazolka
Ale snad nám to klapne no, semnou to teď vypadá bledě takže uvidím co dr, snad to bude OK.. Já si potřebuji vyřešit ještě nějaké věci, ale snad to dopadne. Já se jdu taky natáhnout.. Si každý den co se vzbudím říkám, že jsem zase o den blíž kontrole ![]()
@Kytičkaaa Já vím, jak se počítá tt
Ale poslední MS jsem měla 11.6., a když jsem šla ke gyn., aby právě včas potvrdil (kvůli těm mým potratům), že je mimi v děloze, tak mi říkal, že je dutinka o týden menší, že jsem asi měla dýl OVU. Ale je fakt, že já ji kolem toho 20. dne mívám. Tak, snad opravdu jo.. Jinak s tím břichem..No masakr, já to mám to samý. Dokonce jsem se ráno i vážila a nic jsem nepřibrala, ale břicho mi po jídle vždycky fakt vyskočí. Manžel má ze mě prču ![]()